Σφεντόνες
-
- Full Member
Re: Σφεντόνες
skeytese na ksekiniseis ?NewHunter έγραψε:Ρε παιδεια αν ξερετε το κυνηγι με σφεντονες επιτρεπεται ?

re file en pisteukw na exei kapion na sou pi tipota alla pou tin stigmi pou en anaggrafete se kapia adia malon apagoreuete xoris na kserw sioura
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
-
- Full Member
Οι ρε φιλε να ξεκινισω εν σκεφτουμαι ακομα
αλλα επειδη ειπαν μου οτι κινιουν με σφεντονες και εν ιξερα αν γινεται ειπα να ρωτισο αν ξερει κανενας

-
- Full Member
κιτα ρε φιλε εγω οσπου ειμουν καμια 10 χρονων επερνα την για να λαλω οτι βαστω τζαι εγω κατι
εν μου ειπαν ποτε τιποτε τζαι ουτε νομιζω να σου πουν τιποτε 

-
- Full Member
thelw na gnorisw kapion pou na kiniga me sfentona thelw na mathw ti pezei apla pou periergiaNewHunter έγραψε:Οι ρε φιλε να ξεκινισω εν σκεφτουμαι ακομααλλα επειδη ειπαν μου οτι κινιουν με σφεντονες και εν ιξερα αν γινεται ειπα να ρωτισο αν ξερει κανενας

Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
-
- Full Member
φιλε μου εγω ειχε τζαι φορα που επεξα πουλουι τζαι επεσε...οκ μεν φανταστεις να πεθανει απλος ελαοθυκεν τζαι οσπου να φερει τα μιλια του ηταν μες τα χερια μου 

-
- Full Member
ηταν η δουλεια μου η σφεντονα που ημουν σε μικρη ηλικια... τι μου θυμησατε τωρα... εκαμναμε ωραια κυνηγια με το γειτονα μ μες την πολη, να δουμε ζημιες που εκαμαμε χωρις να το καταλαβουμε! εγω παντως επαιζα και στρουθους και φιλικουτουνια και περιστερια με την σφεντονα! παντως εσκοτωνε καλα, ειχε διευριμενους αυλους αλοπως!

- beretta682
- Full Member
με πέτρες οξα σκάγια????682 έγραψε:ηταν η δουλεια μου η σφεντονα που ημουν σε μικρη ηλικια... τι μου θυμησατε τωρα... εκαμναμε ωραια κυνηγια με το γειτονα μ μες την πολη, να δουμε ζημιες που εκαμαμε χωρις να το καταλαβουμε! εγω παντως επαιζα και στρουθους και φιλικουτουνια και περιστερια με την σφεντονα! παντως εσκοτωνε καλα, ειχε διευριμενους αυλους αλοπως!![]()
![]()
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
τσιε με τα 2!! φιλικουτουνια και περιστερια μονο πολυ κοντα με σκαγια, η πετρα ομως ..
-
- Full Member
pethkia en mporw na metrisw poses lampes espasa kai poses fores evourisa gt kapia gialia twn spithkion ektipithikan pou ta skagia tis sfentonas mou pou eimoun pitsirtos