ΦΙΛΕ ΛΑΓΟΜΑΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . ΣΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΥΠΟΣΤΑΤΑ . ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ . ΕΝΩ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΜΑΝΙΑ, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : ΚΥΝΗΓΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ?? ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ : ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .lagomania έγραψε:για μενα σαν τα εκπειδευτικα δεν εχει μου αρεσει περισσοτερο να πηγαινω τα σκυλια μου εκπαιδευτικα καπου μακρια χωρις ανθρωπο κοντα και θορυβο παρα μονο τους ηχους της φυση να απολαμβανεις την φυση σε ενα τοπιο καταπρασινο δεν αχωνεσε αν το συκωσει ο σκυλος και φυει σου δεν εχει εννοια απλα απολαμβανεις την εργασια των σκυλιων σου ακουεις τους ηχους της φυση και περνεις και κανενα μανιταρουι εσσο και βαλεις το πας το τζακι. Προτιμω 100 φορες εκπαιδευτικα παρα κυνηγιαλλα οπως και να το κανουμε το κυνηγι εν το κατι αλλο
MBRAVO ΡΕ ΛΟΥΙ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΛΑΛΕΙ Ο ΣΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΝ ΚΑΝΕΝΑΣ 20ΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.LOUIS SETTER έγραψε:ΦΙΛΕ ΛΑΓΟΜΑΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . ΣΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΥΠΟΣΤΑΤΑ . ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ . ΕΝΩ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΜΑΝΙΑ, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : ΚΥΝΗΓΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ?? ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ : ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .lagomania έγραψε:για μενα σαν τα εκπειδευτικα δεν εχει μου αρεσει περισσοτερο να πηγαινω τα σκυλια μου εκπαιδευτικα καπου μακρια χωρις ανθρωπο κοντα και θορυβο παρα μονο τους ηχους της φυση να απολαμβανεις την φυση σε ενα τοπιο καταπρασινο δεν αχωνεσε αν το συκωσει ο σκυλος και φυει σου δεν εχει εννοια απλα απολαμβανεις την εργασια των σκυλιων σου ακουεις τους ηχους της φυση και περνεις και κανενα μανιταρουι εσσο και βαλεις το πας το τζακι. Προτιμω 100 φορες εκπαιδευτικα παρα κυνηγιαλλα οπως και να το κανουμε το κυνηγι εν το κατι αλλο
ΕΝΩ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ : ΣΑΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ , ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ, ΚΤΛ ΚΤΛ, ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΚΥΝΗΓΙ, ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ .
ΓΙΑ ΜΕΝΑ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ .
1ον : ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΙΣΩΣ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
2ον : ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ
3ον: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΤΕΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ .
΄ΠΡΟΣΕΞΕ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ Η ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ .
ΦΙΛΙΚΑ ΛΟΥΗΣ
To εκπαιδευτικο εχει αλλη χαρη τζαι το κυνηγι εχει αλλη χαρη!Εν νομιζω να μπορουμε να τα συγκρινουμε(αποψη μου)!lagomania έγραψε:για μενα σαν τα εκπειδευτικα δεν εχει μου αρεσει περισσοτερο να πηγαινω τα σκυλια μου εκπαιδευτικα καπου μακρια χωρις ανθρωπο κοντα και θορυβο παρα μονο τους ηχους της φυση να απολαμβανεις την φυση σε ενα τοπιο καταπρασινο δεν αχωνεσε αν το συκωσει ο σκυλος και φυει σου δεν εχει εννοια απλα απολαμβανεις την εργασια των σκυλιων σου ακουεις τους ηχους της φυση και περνεις και κανενα μανιταρουι εσσο και βαλεις το πας το τζακι. Προτιμω 100 φορες εκπαιδευτικα παρα κυνηγιαλλα οπως και να το κανουμε το κυνηγι εν το κατι αλλο