φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
- beretta682
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
[/quote]
Εχεις εντοπισει λαγο στο χιονι απο τα ιχνη του?[/quote]
Φίλε μου έτσι χωρίς αστεία, ο παπάς μου τους παραπάνω λαούς που έπαιξε ήταν μες τα χιόνια
να έβρω τες φοτο τζε να τες βάλω
Εχεις εντοπισει λαγο στο χιονι απο τα ιχνη του?[/quote]
Φίλε μου έτσι χωρίς αστεία, ο παπάς μου τους παραπάνω λαούς που έπαιξε ήταν μες τα χιόνια
να έβρω τες φοτο τζε να τες βάλω
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
Επειδη δεν ειναι σωστο να τους κυνηγουν στο χιονι ειπες...εθεωρεισα οτι ειναι ευκολο τωρα λαλεις μας ειναι δυσκολο και πρεπει να ξερεις απο ιχνη
- Laurona
Ξαναπιασε το μυνημα μου απ την αρχη........και πες μου κατα λεξη που ειπα οτι ειναι ευκολο.
δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ..........ΘΩΡΕΙΣ ΤΕς ΠΑΘΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕ, ΤΖΙΕ ΤΖΙΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ 15 ΜΕΤΡΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΓΟΣ 1 -1ΜΙΣΗ ΚΙΛΟ, 99% ΕΝΝΑ ΤΟΝ ΕΒΡΕΙΣ.ΑΝ ΕΝ ΜΕΓΑΛΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΘΑΝΟΗΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΝΕ ΤΖΙΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΝΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΣΙΜΟ.
Που ειπα οτι ειναι ευκολο?
Ευκολο ειναι απο την στιγμη που θα τα βρεις και ξερεις να τα καταλαβεις, να παεις στον λαγο.
Εαν δεν εχεις ξαναδει, που να σου τα δειχνω πουπανω τους, το πιο πιθανων εν θα καταλαβεις οτι εν λαος.
δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ..........ΘΩΡΕΙΣ ΤΕς ΠΑΘΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕ, ΤΖΙΕ ΤΖΙΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ 15 ΜΕΤΡΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΓΟΣ 1 -1ΜΙΣΗ ΚΙΛΟ, 99% ΕΝΝΑ ΤΟΝ ΕΒΡΕΙΣ.ΑΝ ΕΝ ΜΕΓΑΛΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΘΑΝΟΗΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΝΕ ΤΖΙΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΝΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΣΙΜΟ.
Που ειπα οτι ειναι ευκολο?
Ευκολο ειναι απο την στιγμη που θα τα βρεις και ξερεις να τα καταλαβεις, να παεις στον λαγο.
Εαν δεν εχεις ξαναδει, που να σου τα δειχνω πουπανω τους, το πιο πιθανων εν θα καταλαβεις οτι εν λαος.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Anthimos
- Moderator
Εχει δικιο ο Laurona.
Παθκιες μες τα χιονια φκαλουν και οι αλεπουδες και οι σκυλοι και ενα σωρο παθκιες βρισκεις.
Ενας γερος απο τον αμιαντο επεριεγραψεν μου τον τροπο να βρισκεις λαγο που τις παθκιες του μες το χιονι αλλα οσες φορες επροσπαθησα δεν τα καταφερα να δωκω πανω του, ειπα του το και μου ειπεν οτι μονον αν με παρει τζαι δειξει μου μια φορα θα μαθω αλλιως ειναι δυσκολο.
Παθκιες μες τα χιονια φκαλουν και οι αλεπουδες και οι σκυλοι και ενα σωρο παθκιες βρισκεις.
Ενας γερος απο τον αμιαντο επεριεγραψεν μου τον τροπο να βρισκεις λαγο που τις παθκιες του μες το χιονι αλλα οσες φορες επροσπαθησα δεν τα καταφερα να δωκω πανω του, ειπα του το και μου ειπεν οτι μονον αν με παρει τζαι δειξει μου μια φορα θα μαθω αλλιως ειναι δυσκολο.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
- Full Member
Αν παρω λαγινα καταβαρη πιθανοτατα να εχει αρσενικο καπου κοντα σε ακτινα μερικων μετρων, αν τον ψαξω και βρω τον αρσενικο τοτε ειναι αντιδεοντολογικο διοτι με καθοδηγησε ο θηλυκος?
- Anthimos
- Moderator
ninos έγραψε:Αν παρω λαγινα καταβαρη πιθανοτατα να εχει αρσενικο καπου κοντα σε ακτινα μερικων μετρων, αν τον ψαξω και βρω τον αρσενικο τοτε ειναι αντιδεοντολογικο διοτι με καθοδηγησε ο θηλυκος?
Εχει μια κουβεντα που λαλει οτι χορευκω παιζε μου ξερεις την????
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- GiorgosT
- Full Member
παει πολλαAnthimos έγραψε:ninos έγραψε:Αν παρω λαγινα καταβαρη πιθανοτατα να εχει αρσενικο καπου κοντα σε ακτινα μερικων μετρων, αν τον ψαξω και βρω τον αρσενικο τοτε ειναι αντιδεοντολογικο διοτι με καθοδηγησε ο θηλυκος?
Εχει μια κουβεντα που λαλει οτι χορευκω παιζε μου ξερεις την????

ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Laurona
Να σου εξηγησω αν και ειναι αντιδεοντολογικο να μιλα κανεις με εσενα.ninos έγραψε:Αν παρω λαγινα καταβαρη πιθανοτατα να εχει αρσενικο καπου κοντα σε ακτινα μερικων μετρων, αν τον ψαξω και βρω τον αρσενικο τοτε ειναι αντιδεοντολογικο διοτι με καθοδηγησε ο θηλυκος?
Δεν σου τα ειπαν καλα, αναποδα ενι αλλα κατι που σου πεν ο Ανθιμος πιο πανω αν το δες........εσυ μιαν φορα πρεπει να εισε αλλου στρατοπεδου και συρνεις οφκερες να πιασεις γεματες......
Εννα σου απαντησω ομως μιας τζιε ξουριζεις μας, περκιμο σου μεινει τιποτε που το δωρεαν ξουρισμα.
Πρωτα εννα βρεις τον ασρενικον τζιε μετα τον θυληκον,.................................... να εν καταβαρη η λαγινα και να εν διπλα της ο αρσενικος, μπορει να γενει αλλα μαλλον απιθανον στο τροοδος, γιατι αν και εχουν δισχειδη μητρα, παραλληλη γονιμοποιηση σε τοσο ψηλο κλιμα δεν ειναι συχνη η τελοσπαντων δεν ειναι και οι πιο ευνοικες συνθηκες για να γινει.
Εαν εχεις αποριες για ποιον λογον πρωτα ο αρσενικος και μετα ο θυληκος, ρωτα να σου πουμεν, αλλα εγω τουλαχιστον θα σκεφτω πολυ να σου πω γιατι ειναι αντιδεοντολογικο να λες τα βιολογικα μυστικα του θηραματος.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- Nikos
Νικο υπαρχει λογος ρε φιλε ναι , αν παω Τροδος στες Τριωνες την Κυριακη και εν λιωσει το σιονι, ελα να σε παρω να σου δειξω και να σου εξηγησω και γιατι, και ποτε εννα θωρεις μονον διο, και που δειχνει οτι στρεφετε και οτι θελεις.Εσου που εν εχεις λογον να αμφισνητησεις τουλαχιστον.[/quote]
Γιατι φίλε μου να σε αμφισβητήσω σε θέμα που δεν γνωρίζω....
Δε κι εσυ ανα παεις και μιλουμε στο τηλ ή μεσω πμ γιατι ισως παω κι εγω προς Παφο για τα φωτα...
Γιατι φίλε μου να σε αμφισβητήσω σε θέμα που δεν γνωρίζω....
Δε κι εσυ ανα παεις και μιλουμε στο τηλ ή μεσω πμ γιατι ισως παω κι εγω προς Παφο για τα φωτα...
- beretta682
- Full Member
κάτι σας υποσχέθηκα....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος