Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Anthimos »

Να σου ζησουν κυριε Μικυ!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

Koutsofteros έγραψε:Καλημέρα σας.

....ΑΝ....με το σφύριμα της λήξης σχεδόν, δεν έκαμνα το ωραιότερο, πιο γυαλλιστό, πιο εξαίσιο καλλίτζι σε φραγκολίνα!!! Θα την βλέπω όνειρο ούλλη την επόμενη χρονιά!
τωρα συναγονιζεσε με φιλε ??? το καλητερο καλιτζι φετος νομιζω αξιζι μου δικαιοματικα ... πανω σε ενα βουνο μεσα στην μεση εγω τζε πιο κατω ο παπας μου βλεπω ενα λαγο πετασετε τζε καθετε μεσα στο μονοπατι (ηταν και κτυπιμενος απο το προι και παλε επεστρεψε για 3 φορα τζαμε που τον εφκαλαν) σιρνο του 2 σιπεθκιες τζε οι 2 πουπανω του :cry: :cry: φοναζω του παπα μου αλλα ηταν αργα μολις τον ιδε εδοκεν του 2 τζε τζινος εκατσαν ουλα πανω του αλλα ηταν μακρια ... εισεν ενα χωρκανο απεναντη εκαταφερε τζε επιασεν τον ..(εσικοσεν τον αλλο 2 φορες το προι)
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

νομιζω να καμουμε ενα νεο 8εμα poy na ονομαζεται ''τα φετινα καλλιτζια''...εχω και εγω ενα ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟ :D
sotiris..
Full Member

andreasana210326 έγραψε:νομιζω να καμουμε ενα νεο 8εμα poy na ονομαζεται ''τα φετινα καλλιτζια''...εχω και εγω ενα ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟ :D

αχααχ λαλεις ?? :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΚΑΜΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥ8Ω.... :D :D

Ε ΚΑΙ ΤΟΥΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.....ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΛΕΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ''ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΜΝΕΙΣ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΙ ΕΝΑ ΠΕΡΤΙΚΟ'' ΚΑΙ ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. :lol: ΑΦΟΥ ΕΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ Ο ΓΕΡΙΜΟΣ.... :D
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

andreasana210326 έγραψε:ΚΑΜΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥ8Ω.... :D :D
ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΗΣΕΤΕ!! :twisted: :lol:
Εκάμαμεν τζαι εμείς ένα καλλίτζι (ΤΟ καλλίτζι), πρέπει να το κάμουμε τζαι θέμα? Να το ανοίξω, τζαι να συνδεθεί το όνομα μου με το καλλίτζι? Κανούν μας τα κουτσόφτερα... Πόσο μάλλον που εννα πρέπει να βάλω τζαι το βίτεο, τζαι να γελάτε μαζί μου ως του χρόνου έτσι τζαιρό... Όι Όι!! Έκαμα αλλό ναν φυσικά, σε έναν πέρτικο που έρκετουν καρφί πάνω μου που το άλλο βουνό, εθώρουν τον μισό λεπτό, έκαμα τζαι ένα γελούϊν τζαι λαλώ που μέσα μου (που εννα πάεις ρε καημένε...! :? ). Ε μετά άκουσα τον που έσπασεν το φράγμα του ήχου, εθολώσαν ούλλα γυρόν μου, έφτασεν τζαι εκόντεψε μου υπερβολικά, έσυρα του τζαι 2 ριπές....τζαι πρέπει να πηαίννει ακόμα... :lol: :lol:
Άτε..ανοίξετε το τοπικ να γελάσουμε λλίο..τζαι να παρηγορηθούμεν, γιατί πάντα έσιει τζαι σιηρόττερα.... :roll:
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
sotiris..
Full Member

Koutsofteros έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:ΚΑΜΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥ8Ω.... :D :D
ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΗΣΕΤΕ!! :twisted: :lol:
Εκάμαμεν τζαι εμείς ένα καλλίτζι (ΤΟ καλλίτζι), πρέπει να το κάμουμε τζαι θέμα? Να το ανοίξω, τζαι να συνδεθεί το όνομα μου με το καλλίτζι? Κανούν μας τα κουτσόφτερα... Πόσο μάλλον που εννα πρέπει να βάλω τζαι το βίτεο, τζαι να γελάτε μαζί μου ως του χρόνου έτσι τζαιρό... Όι Όι!! Έκαμα αλλό ναν φυσικά, σε έναν πέρτικο που έρκετουν καρφί πάνω μου που το άλλο βουνό, εθώρουν τον μισό λεπτό, έκαμα τζαι ένα γελούϊν τζαι λαλώ που μέσα μου (που εννα πάεις ρε καημένε...! :? ). Ε μετά άκουσα τον που έσπασεν το φράγμα του ήχου, εθολώσαν ούλλα γυρόν μου, έφτασεν τζαι εκόντεψε μου υπερβολικά, έσυρα του τζαι 2 ριπές....τζαι πρέπει να πηαίννει ακόμα... :lol: :lol:
Άτε..ανοίξετε το τοπικ να γελάσουμε λλίο..τζαι να παρηγορηθούμεν, γιατί πάντα έσιει τζαι σιηρόττερα.... :roll:
που το να καλικονης το λαο σα καθετε στα 20-25 μετρα μπροστα σου μεσα στο μονοπατι ?? :o δισκολο εος αδινατο να το πιστεψω
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τελικο αποτελεσμα για φετος κρεμασμενα πουλια
17 περτιζια (+10 χαμενα)
5 φραγκολινες (3 αρσενηκα 2 θυλικα + 1 αρσενηκια χαμενη)
3 μπεκατσες
μεν αρωταται καλητερα ουτε εγω δεν εκαταλαβα πως εχασα τοσα πουλια φετος η μια συγκυρια πας την αλλη ....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΧΘΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ Κ'ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ

ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ
ΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ (1.5 ΧΡΟΝΟΥ)ΟΠΟΥ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΣΚΥΛΟ 4-5 ΧΡΟΝΩΝ :P

Κ'ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Ομορφες φωτογραφιες πραγματι φιλε Σολων, να τα χαιρεσε τα μορά σου. Φενεται οι δοκιμές για φυσίγγια διασπορας που έκανες έπιασαν τόπο :) :) Ευχομα για το 2013 υγεια και χαρα για σε εσενα και την οικογενεια σου και παντα δυνατος για να απολαμβάνεις πολλα χρονια το αγαπημένο σου κυνηγι. :) :) :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”