Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ,ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΨΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΔΩΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ 

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Breda Pegaso
Το πιο σημαντικο εν τουτο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
μετρα καλα μαστορα 10 μηνες εμειναν ακριβος!:)solon loyka έγραψε:ΦΙΛΕ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ....ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑBreda Pegaso έγραψε:
Εν εχω παραπονο solon. Ατε να ξεκινησουν οι τζιηκλουες μας τωρα τζιαι οσες ερτουν!![]()
Μη μελαγχολειτε παιδια ωσπου να δεις τζιαι να πεις εν να περασει ο τζιαιρος παλε.(Ιντερνετ, περιοδικα, κυνηγετικα DVD, εκπαιδευτικα κλπ.)
ε Στεφανε επεια σημερα να δω αν εχει ζικλες ρε... ενας ποταμος ξερος με μεσφιλουες μεσα 40-50 κομμαθκια και οσες παιξεις εν 99.9% μες την βουρκα πεντακαθαρος τοπος !
ψηνεσαι?

- Breda Pegaso
Εγω ακομα εν επηα να δω. Θα δειξει την Τεταρτη που ειναι η πρεμιερα.... 

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
εχω 2-3 τοπους να παω αλλα μεν φανταστεις ζε πολλα πραματα, ετο να κουτσωπερασω την χρονια !
- Koutsofteros
- Full Member
Καλημέρα σας.
Έκλεισε τζαι τούτη η χρονιά...!Νομίζω ότι εχτές πρέπει να ήταν η πιο καλή μέρα για κυνήγι, που όλη τη σεζόν...
Ειδικά Πάφο, έβρεξε την προηγούμενη, τζαι την Κυριακή ήταν ηλιοφάνεια...πόμπα για περπάτημα!
Η αλήθκεια, περτίτζια δεν εσυναντήσαμεν πολλά γιατί εγεμώσαν τα βουνά παρέες με αγέλες σιήλλων για λαό...
Για τζιήντον γέριμο τον λαό που έμεινε, αν έμεινε....στην περιοχή. Εν νομίζω να επέχτηκε πάντως κάποιος..
Οι προυποθέσεις όμως ήταν καλές!
3 περδίκια που έπρεπε να πιάσω έπιασα τα, και 2 ο πατέρας, μπορούσα για αλλό κανένα με λλίη τύχη ή με double.
Τζαι....η χρονιά θα έκλειε ιδανικά....ΑΝ....με το σφύριμα της λήξης σχεδόν, δεν έκαμνα το ωραιότερο, πιο γυαλλιστό, πιο εξαίσιο καλλίτζι σε φραγκολίνα!!! Θα την βλέπω όνειρο ούλλη την επόμενη χρονιά! Το κακό...είναι ότι την έχω τζαι σε βίτεο...για να το βλέπω τζαι να ξύνει τες πληγές μου
(που εννα μου φύει η αντροπή τζαι το κίστημα...μπορεί να το βάλω να το δείτε...)
Μόνη παρηορκά (λέμεν τώρα..) ότι ήταν θηλητζιή τζαι ευελπιστώ να δώσει πολλαπλάσιους απογονούς!
Δεύτερη φορά που την σηκώννω στον ίδιο τόπο, χωρίς σιήλλο, αλλά τούτην την φορά εφκήκε δίπλα μου, τζαι δεν υπάρχουν δικαιλογίες...
Εσπείραμεν τζαι την φατζιή μας στα περάσματα....πέρκι βοηθήσει στο ελάχιστο για να έβρουμε τζαι του χρόνου θήραμα....
Συγχαρητήρια σε όλους που εκυνηγήσαν με σύνεση, τζαι σεβασμό στο θήραμα τζαι προς τους υπόλοιπους κυνηγούς...Ελπίζω τούτες οι απόψεις που γράφουνται δαμέσα, να τηρούνται τζαι στην πράξη, τζαι οι αμπάλατοι του βουνού σιγά σιγά να γίνουν μειοψηφία...
Έκλεισε τζαι τούτη η χρονιά...!Νομίζω ότι εχτές πρέπει να ήταν η πιο καλή μέρα για κυνήγι, που όλη τη σεζόν...
Ειδικά Πάφο, έβρεξε την προηγούμενη, τζαι την Κυριακή ήταν ηλιοφάνεια...πόμπα για περπάτημα!
Η αλήθκεια, περτίτζια δεν εσυναντήσαμεν πολλά γιατί εγεμώσαν τα βουνά παρέες με αγέλες σιήλλων για λαό...
Για τζιήντον γέριμο τον λαό που έμεινε, αν έμεινε....στην περιοχή. Εν νομίζω να επέχτηκε πάντως κάποιος..
Οι προυποθέσεις όμως ήταν καλές!
3 περδίκια που έπρεπε να πιάσω έπιασα τα, και 2 ο πατέρας, μπορούσα για αλλό κανένα με λλίη τύχη ή με double.
Τζαι....η χρονιά θα έκλειε ιδανικά....ΑΝ....με το σφύριμα της λήξης σχεδόν, δεν έκαμνα το ωραιότερο, πιο γυαλλιστό, πιο εξαίσιο καλλίτζι σε φραγκολίνα!!! Θα την βλέπω όνειρο ούλλη την επόμενη χρονιά! Το κακό...είναι ότι την έχω τζαι σε βίτεο...για να το βλέπω τζαι να ξύνει τες πληγές μου

Μόνη παρηορκά (λέμεν τώρα..) ότι ήταν θηλητζιή τζαι ευελπιστώ να δώσει πολλαπλάσιους απογονούς!
Δεύτερη φορά που την σηκώννω στον ίδιο τόπο, χωρίς σιήλλο, αλλά τούτην την φορά εφκήκε δίπλα μου, τζαι δεν υπάρχουν δικαιλογίες...
Εσπείραμεν τζαι την φατζιή μας στα περάσματα....πέρκι βοηθήσει στο ελάχιστο για να έβρουμε τζαι του χρόνου θήραμα....
Συγχαρητήρια σε όλους που εκυνηγήσαν με σύνεση, τζαι σεβασμό στο θήραμα τζαι προς τους υπόλοιπους κυνηγούς...Ελπίζω τούτες οι απόψεις που γράφουνται δαμέσα, να τηρούνται τζαι στην πράξη, τζαι οι αμπάλατοι του βουνού σιγά σιγά να γίνουν μειοψηφία...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές παρά το γεγονός ότι πάλι έφαν μας η τύχη μας η 'καλή' ήταν μια π[ολύ ωραία μέρα 3 μεγάλες ιχνηλασίες η δύο πήγαν απαγορευμένη η άλλη τον τσίλισαν μπροστά μας μια παρέα με καμιά 10-15 σκύλους . Πάτησαν ένα ορτύκι και καμια΄30 περδίκια το πρωί και το απόγευμα έπαιξα ένα περδίκι αλλά ήταν πάς τα σύνορα και έπεσε κουτσοφτερο απαγορευμένη. Μου έφυγε και ένα κοπάδι καμιά 15 αριά. Γενικά έδειξε ότι ακόμη εν τα εφάμεν ούλα αν προσπαθήσουμε κάτι μπορεί να αλλάξει για του χρόνου.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Anthimos
- Moderator
Τελιωσε και για μας η σεζον για φετος
3 περδικες
2 φασσες και 1 ορτυκι ηταν ο τελικος απολόγισμος!!
Το τέλος μας βρίσκει σχετικα ευχαριστιμένους με την καρπωση όπου αν και δεν βρηκαμε μεγάλα κοπάδια πουλιων στις περιοχές μας καταφεραμε σε συνδυασμο με τα σκυλια να σπάζουμε τον παπαγάλο σε κάθε εξορμηση
Λαγο δεν πηραμε , και " ειδαμε " μόνο 3 φέτος!!!
Την σεζον χθες τ απόγευμα την κλεισαμε με φασιανους...
Αγοράσαμε 3 ζευγάρια απο φασιανους και μειναμε απολυτα ευχαριστημενοι με την όλη τους συμπεριφορα. Κάναμε την πλακα μας , πηραμε όμορφες φέρμες και ωραιες βολες σ αυτο το εντυπωσιακό θηραμα που οι διαφοροι με αφορμη το φιασκο προηγουμενων χρονων επιμενουν ότι δεν επιβιωνει!! Οφειλω να παραδεχτω ότι εχω εντυπωσιαστει με τ αποτελέσματα της δουλειας απο συγκεκριμένο εκτοφέα όπου τα πουλια του ηταν αψογα πτητικα και σε δυναμη , φτερωμένα και αν και παχια πουλια πετουσαν σαν βολιδες χωρις να μπορουν να τους πιασουν τα πολυ εμπειρα σκυλια .
Πραγματικα πιστευω ότι στους κυνηγους της Κυπρου αξιζει αυτο το θηραμα εστω και σε μια τεραστια κρατικη ρεζερβα επι πληρωμη. Ειναι πολυ ομορφη εμπειρια
3 περδικες
2 φασσες και 1 ορτυκι ηταν ο τελικος απολόγισμος!!
Το τέλος μας βρίσκει σχετικα ευχαριστιμένους με την καρπωση όπου αν και δεν βρηκαμε μεγάλα κοπάδια πουλιων στις περιοχές μας καταφεραμε σε συνδυασμο με τα σκυλια να σπάζουμε τον παπαγάλο σε κάθε εξορμηση
Λαγο δεν πηραμε , και " ειδαμε " μόνο 3 φέτος!!!
Την σεζον χθες τ απόγευμα την κλεισαμε με φασιανους...
Αγοράσαμε 3 ζευγάρια απο φασιανους και μειναμε απολυτα ευχαριστημενοι με την όλη τους συμπεριφορα. Κάναμε την πλακα μας , πηραμε όμορφες φέρμες και ωραιες βολες σ αυτο το εντυπωσιακό θηραμα που οι διαφοροι με αφορμη το φιασκο προηγουμενων χρονων επιμενουν ότι δεν επιβιωνει!! Οφειλω να παραδεχτω ότι εχω εντυπωσιαστει με τ αποτελέσματα της δουλειας απο συγκεκριμένο εκτοφέα όπου τα πουλια του ηταν αψογα πτητικα και σε δυναμη , φτερωμένα και αν και παχια πουλια πετουσαν σαν βολιδες χωρις να μπορουν να τους πιασουν τα πολυ εμπειρα σκυλια .
Πραγματικα πιστευω ότι στους κυνηγους της Κυπρου αξιζει αυτο το θηραμα εστω και σε μια τεραστια κρατικη ρεζερβα επι πληρωμη. Ειναι πολυ ομορφη εμπειρια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
-
ΝΑΙ ΣΟΛΟΝΑ ΜΟΥ ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ, ΕΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.solon loyka έγραψε:ΜΑ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ...ΕΝ Ο ΓΙΟΚΚΑΡΟΣ ΣΟΥ???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
-
ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΕΝ ΤΟ ΜΗΛΟΥΙ.