Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
- Breda Pegaso
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 30 Μάιος 2013, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ....ΤΑ ΠΕΡΤΙΤΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΚΑΜΕΣ ΤΑ ΓΙΑΟΜΑBreda Pegaso έγραψε:Ωραιο τελευταιο περδικοκυνηγι για φετος...και ηταν ενδιαφερον και απο καρπωση αλλα και απο τα πουλια που εμειναν για να εχουμε.

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΜΑ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ...ΕΝ Ο ΓΙΟΚΚΑΡΟΣ ΣΟΥ???
-
- Full Member
Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Μπραβο σε ολους για τες επιτυχειες σας και καλη συνεχια για τους τσιχλοκυνηγους!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Full Member
Το σερί τερματίστηκε σήμερα. Δεν καταφέραμε να σηκώσουμε και να κτυπήσουμε λαγό, αν και κάναμε την μεγαλύτερη σε απόσταση ιχνηλασία για φέτος. Χαλάλι.
Από αύριο μελαγχολία για μερικές μέρες μέχρι να γίνει αποδεκτό ότι τέλειωσε για φέτος το κυνήγι. Τζιήκλες μηδέν, ήμουν σε παραδοσιακό τζιηκλότοπο της Λεμεσού σήμερα και είδα 1 τζιήκλα.
Από αύριο μελαγχολία για μερικές μέρες μέχρι να γίνει αποδεκτό ότι τέλειωσε για φέτος το κυνήγι. Τζιήκλες μηδέν, ήμουν σε παραδοσιακό τζιηκλότοπο της Λεμεσού σήμερα και είδα 1 τζιήκλα.
- LAGOS
- Full Member
Απο τις πιο ωραίες φετινές εξορμήσεις. Το ιδανικό κλείσιμο για την παρέα. Τρομερές συγκινήσεις. Ο Θεός να μας αξιώσει και του χρόνου με υγεία. Και τώρα έρχεται η μελαγχολία. . .
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Breda Pegaso
Εν εχω παραπονο solon. Ατε να ξεκινησουν οι τζιηκλουες μας τωρα τζιαι οσες ερτουν!solon loyka έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ....ΤΑ ΠΕΡΤΙΤΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΚΑΜΕΣ ΤΑ ΓΙΑΟΜΑBreda Pegaso έγραψε:Ωραιο τελευταιο περδικοκυνηγι για φετος...και ηταν ενδιαφερον και απο καρπωση αλλα και απο τα πουλια που εμειναν για να εχουμε.ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΡΠΩΣΗ

Μη μελαγχολειτε παιδια ωσπου να δεις τζιαι να πεις εν να περασει ο τζιαιρος παλε.(Ιντερνετ, περιοδικα, κυνηγετικα DVD, εκπαιδευτικα κλπ.)

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ....ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑBreda Pegaso έγραψε:Εν εχω παραπονο solon. Ατε να ξεκινησουν οι τζιηκλουες μας τωρα τζιαι οσες ερτουν!solon loyka έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ....ΤΑ ΠΕΡΤΙΤΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΚΑΜΕΣ ΤΑ ΓΙΑΟΜΑBreda Pegaso έγραψε:Ωραιο τελευταιο περδικοκυνηγι για φετος...και ηταν ενδιαφερον και απο καρπωση αλλα και απο τα πουλια που εμειναν για να εχουμε.ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΡΠΩΣΗ
![]()
Μη μελαγχολειτε παιδια ωσπου να δεις τζιαι να πεις εν να περασει ο τζιαιρος παλε.(Ιντερνετ, περιοδικα, κυνηγετικα DVD, εκπαιδευτικα κλπ.)

- Breda Pegaso
ε ναι...για τα σκυλια... 

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ