φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Σημερα μεχρι η ωρα 9.30 εσυρα 3 χαρτουτσιες 2 περτικους και 1 τζικλα.
.
Picture 7 017.jpg
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΡΠΟΣΗ.
:)
dont shoot fast...shoot good
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

4 τοπους που το προι ως το απογευμα ουτε ακουσα περτικο να κακαριση!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Σημερα μεχρι η ωρα 9.30 εσυρα 3 χαρτουτσιες 2 περτικους και 1 τζικλα.
.
Picture 7 017.jpg
.
ωραίος
Si vis pacem, para bellum
marinos mx8
Full Member

Δημοσίευση από marinos mx8 »

http://img821.imageshack.us/i/img1316y.jpg/
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

sotiris!129 έγραψε:4 τοπους που το προι ως το απογευμα ουτε ακουσα περτικο να κακαριση!
Ε φιλε sotiris τζιπανω που επια εχτες για να καταλαβεις ποσο περτικο εχει ακομα ηβρα κοπες των 25 -30 πουλιων που ακομα δεν σε αφηνουν να τους κοντεψεις , . ο κοσμος που βρηκα τζιπανω ηταν ουλλοι για λαο χαμηλα μες τα κατσιματα και τες ποταμοσιες. τα περτιτζια εμειναν ουλλα πανω στες μουτες ασσιηπεθκιαστα . μιλω σου για πολλυ πραμα δεν λειφκουν.
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:ηβρα κοπες των 25 -30 πουλιων που ακομα δεν σε αφηνουν να τους κοντεψεις , στες μουτες
εγω ρε παιδεια εχει δυο χρονια να σηκωσω περτικο 5 μετρα που διπλα μου, ουλοι σηκονουνται που πολλα μακρια, τα πιο κοντινα σηκωματα που εκανα φετος ηταν στα 30 περιπου μετρα.
τα ιδια και οι γνωστοι μου, με σιηλλους φερμας σε τοσες εξορμησεις και επιασαν μια δυο φερμες μονο, τα πουλια δεν στεκουν οπως παλια, μαλλον αλαξαν συμπεριφορα.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

BECCACCIA έγραψε:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:ηβρα κοπες των 25 -30 πουλιων που ακομα δεν σε αφηνουν να τους κοντεψεις , στες μουτες
εγω ρε παιδεια εχει δυο χρονια να σηκωσω περτικο 5 μετρα που διπλα μου, ουλοι σηκονουνται που πολλα μακρια, τα πιο κοντινα σηκωματα που εκανα φετος ηταν στα 30 περιπου μετρα.
τα ιδια και οι γνωστοι μου, με σιηλλους φερμας σε τοσες εξορμησεις και επιασαν μια δυο φερμες μονο, τα πουλια δεν στεκουν οπως παλια, μαλλον αλαξαν συμπεριφορα.

ισος οι περιοχες που κυνιγας να μιν ειναι πικνες με παλουρες και διαφορες αλλες καλιπσις αν λες για φετος ος τορα εχεις καπιο δικαιο διοτι ομος ιταν ξιρασια αλλα παλια δεν ιταν ετσι
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
andros
Full Member

Δημοσίευση από andros »

[quote="BECCACCIA
τα ιδια και οι γνωστοι μου, με σιηλλους φερμας σε τοσες εξορμησεις και επιασαν μια δυο φερμες μονο, τα πουλια δεν στεκουν οπως παλια, μαλλον αλαξαν συμπεριφορα.[/quote]

όντος έχεις δίκαιο, πάντος την κυριακή το πρωί έπρεπε να τους πατήσεις για να σηκωστούν εκρύφαν παραπάνο που τους λαούς χαζίρι να μου τσιλλύσει τζαι ένα η σκύλα μου που ήταν τρυπομένος μες τες ξυσταρκές
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ξερω ζε εγω περιοχες με ετσι πολλα περδικια αλλα επιδη ημουν μονος μου εχτες επια τον σκυλο ζε επια κοντα για λαο (ταχα) αλλα αμαν παις ενα τοπο που τον εκαμαν 345363 αλλοι τουτες τες εξορμισεις που επερασαν εν εχει ουτε φτερο... ζε αλασα τοπο επια λατσια,λυμπια,αγιο σοζομενο ζε γερι δεν ακουσα ουτε 1 περτιζι, που πρην το κυνηγι επερνα το σκυλο βολτα επιδη μενο λατσια ζε εν κοντα ζε εβρισκα ζε φραγγολινες ζε περτιζια... τιποτε ρε γαμωτο αφανισαν τα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”