ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Beretta1
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Beretta1 »

ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΡΠΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ 3 ΟΠΛΑ 8 ΦΑΣΣΕΣ 7 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ 1 ΤΣΙΧΛΑ. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΙΔΗΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΑΛΑΤΑ :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

απορτ φασσας 8-)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

admin έγραψε:Για αποφυγεί παρεξηγήσεων και κακών εντυπώσεων καθώς κάποιοι παρατηρητές έχουν ξεκινήσει ήδη το έργο τους!!!! όταν βάζουμε μια φωτογραφία να γράφουμε και πόσα όπλα είμασταν
Φιλε Άριστε κι αυτο παρεξηγείτε το κότα είναι ανα άτομο κι όχι ανα παρέα...
Και κακά τα ψέματα , το κότα απο απειροελάχιστους κυνηγούς τηρείται, εν πράμα που όλοι μας το ξέρουμε....
Τα παραδείγματα ειναι αρκετά και όλοι μας σίγουρα τα έχουμε δει..
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Γιατρός »

Είπαμε προσέχουμε για να έχουμε
Δεν θέλω να γίνουμε muppet show
Άλλο η σκοποβολή και άλλο το κυνήγι
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

spyrosspyrou851 έγραψε:Λόγω υποχρεώσεων δεν μπουρούσα να μείνω παραπάνω, τα αποτελέσματά μου: :D

http://s2.photobucket.com/user/Butcher_ ... 9.jpg.html

http://s2.photobucket.com/user/Butcher_ ... f.jpg.html
Αφού είπεν ο Admin να βάλλουμε όπλα, οι φώτο είναι αυτά που πέτυχα εγώ, 2 όπλα 8 περδίκια τζιαι 2 χαμένα (το ένα είδαν το κάτι άλλα παιδιά να βουρά μετά που έππεσε πάνω σε ένα δεντρό).
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

και τα παραξενα της χτεσινης μερας
My brother prey :?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

sotiris!129 έγραψε:και τα παραξενα της χτεσινης μερας
My brother prey :?
Ένα που τα πιο παράξενα πράματα που είδα ήταν εκτές σαν επαρπάτουν έσχει ένα κουμπάρο θωρώ τον σημαθκιάζει τανγκ τανγκ πανω σε ένα θάμνο, λαλώ τζιαι γω νάμπου παίζει τούτος. Σκάι νέφος προς το θάμνο ο κουμπάρος λαλώ μάνταπου γίνεται ρε δαμέ, κάτι πρέπει να έσχει δαμέ. Πάει προς το θάμνο τζαι στρέφεται πίσω στον τόπο του. Έμεινα τζιαι θόρουν τον, αννοίω το όπλο από σεβασμό, λαλεί μου, καλημέρα κουμπάρε, τσιεκκάρω τες χαρτούτσιες μου. Μεν αχόνεσαι έν έσιη τίποτε. :? :?
Άβαταρ μέλους
SV10Perennia
Full Member

Δημοσίευση από SV10Perennia »

Αρχίσαμε καλά ,μπορούσαμε και πολύ καλύτερα αλλά αυτό που μετρά είναι ότι επιστρέψαμε όλοι στα σπίτια μας ασφαλείς και είμαστε ευχαριστημένοι από κάρπωση και από θήραμα που είδαμε ότι ευτυχώς ακόμα υπάρχει αρκετό φτάνει όλοι μας να τηρούμε τους νόμους του κυνηγίου .Μερικοί δεν βάζουν μυαλό με τίποτα και όταν βρούν τον αντίπελλο τους θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. :twisted: :twisted: :twisted:

Τα πουλιά είναι κάρπωση από 3 όπλα στην επαρχία Λευκωσίας.
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

spyrosspyrou851 έγραψε:Ένα που τα πιο παράξενα πράματα που είδα ήταν εκτές σαν επαρπάτουν έσχει ένα κουμπάρο θωρώ τον σημαθκιάζει τανγκ τανγκ πανω σε ένα θάμνο, λαλώ τζιαι γω νάμπου παίζει τούτος. Σκάι νέφος προς το θάμνο ο κουμπάρος λαλώ μάνταπου γίνεται ρε δαμέ, κάτι πρέπει να έσχει δαμέ. Πάει προς το θάμνο τζαι στρέφεται πίσω στον τόπο του. Έμεινα τζιαι θόρουν τον, αννοίω το όπλο από σεβασμό, λαλεί μου, καλημέρα κουμπάρε, τσιεκκάρω τες χαρτούτσιες μου. Μεν αχόνεσαι έν έσιη τίποτε. :? :?
ε εν λογικο...ηταν για να δει αν "κοφκουν' :lol: :lol: :lol: :lol:
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Artemis G. έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Ένα που τα πιο παράξενα πράματα που είδα ήταν εκτές σαν επαρπάτουν έσχει ένα κουμπάρο θωρώ τον σημαθκιάζει τανγκ τανγκ πανω σε ένα θάμνο, λαλώ τζιαι γω νάμπου παίζει τούτος. Σκάι νέφος προς το θάμνο ο κουμπάρος λαλώ μάνταπου γίνεται ρε δαμέ, κάτι πρέπει να έσχει δαμέ. Πάει προς το θάμνο τζαι στρέφεται πίσω στον τόπο του. Έμεινα τζιαι θόρουν τον, αννοίω το όπλο από σεβασμό, λαλεί μου, καλημέρα κουμπάρε, τσιεκκάρω τες χαρτούτσιες μου. Μεν αχόνεσαι έν έσιη τίποτε. :? :?
ε εν λογικο...ηταν για να δει αν "κοφκουν' :lol: :lol: :lol: :lol:
Κυριε Ελεησον πιον....!!!
Να δουμε τι αλλο θα ακούσουμε.... :?: :?:
Εν σου ειπε και αποτελεσμα της δοκιμης του?σκαγια στο στοχο , διατρικοτητα? :? :?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”