Εγεμωσεν ο περτικοδετης (παγωνιερα) Μαριε μουMARIOSE έγραψε:Μπράβο σου φίλε Παντελή! Έκαμες τες (ή μάλλον "έκαμες τα") μάτσαν!

Εγεμωσεν ο περτικοδετης (παγωνιερα) Μαριε μουMARIOSE έγραψε:Μπράβο σου φίλε Παντελή! Έκαμες τες (ή μάλλον "έκαμες τα") μάτσαν!
Μεν σου πω και δευτερον!mikros έγραψε:Ε νομιζω εν να χρειαστειτε και εναν διαιτητη...MARIOSE έγραψε: Τούτον με τις παγωνιέρες ακούετε μου πολλάαα καλόν όμως, να κανονίσουμε κανένα ματσ σε γήπεδο με φουκούες, σούβλες τζιαί παγωνιέρες![]()
Panmoy έγραψε:Pathfinder έγραψε:Εσυ πρεπει να εβρεις αλλα ενδιαφεροντα να περνας την ωρα σου....οι παιζεις τα πεζουνια του κοσμου...οι παιζεις την μαριδα με το ψαροτουφεκο με μια ανασα μισιημου...ατε ολαν που δαμεPanmoy έγραψε:Με μιαν ανάσα....:):):) εισαι ωραιος ρε φιλε...ποσα το μωρο?13-14αρης?
Sent from my GT-I9100 using TapatalkΦιλε ειναι 18 κιλα....!
Τωρα που δεν εχει κυνηγι φιλε Σολωνα ελα μια μερα να παμε παρεα και θα παρεις παραπανω που μια κκελλε σπιτιSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Panmoy έγραψε:Δαμε φαινεται καλυτερα...[/quote
ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΚΕΛΕ![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΨΑΡΙΑ....Κ'ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΨΑΡΕΥΑ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΨΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ....Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
![]()
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ
MARIOSE έγραψε:Αμάν ρε Παντελή εν παίζεσαι! Εν ίσια μαζί μου ο γέριμος!![]()
Σόλωνα περιμένουμε τον εισηγητή woodpigeonhunter να μας κόψει μιαν ημερομηνία! Φαντάζομαι ισχύει η Λεμεσός για να βολέψουμε και τα παιδιά από Πάφο. Φυσικά αν υπάρχει άλλη εισήγηση εγώ πάλιν είμαι ΟΚ. Τί λέτε εσείς? Εν απόφαση που θέλει!
Άτε Χρήστο άνοιξε το κομπιούτερ σου ρε φίλεεεε
ΑΜΑ ΕΝΝΕ ΠΡΑΜΑ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ... ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?Panmoy έγραψε:MARIOSE έγραψε:Αμάν ρε Παντελή εν παίζεσαι! Εν ίσια μαζί μου ο γέριμος!![]()
Σόλωνα περιμένουμε τον εισηγητή woodpigeonhunter να μας κόψει μιαν ημερομηνία! Φαντάζομαι ισχύει η Λεμεσός για να βολέψουμε και τα παιδιά από Πάφο. Φυσικά αν υπάρχει άλλη εισήγηση εγώ πάλιν είμαι ΟΚ. Τί λέτε εσείς? Εν απόφαση που θέλει!
Άτε Χρήστο άνοιξε το κομπιούτερ σου ρε φίλεεεε![]()
![]()