Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nikos

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Nikos »

επειδή κάποιοι φίλοι με ρωτούν τι έγινε να πω τζάι εγώ τα δικά μου τώρα που είμαι λίγο καλύτερα , καταρχάς ακόμα νιώθω το πρόσωπο μου καμένο από τον ήλιο σε συνδυασμό με τον ιδρώτα που εψήνετουν πάνω μου όλη μέρα , άλλαξα τρεις φορες φανέλα και μια φορα παντελόνι και κλατσες .
ήξερα από το σάββατο τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν αλλα και πάλι αποφάσισα τα δύσκολα . κυνήγι αγριας πέρδικας σε βουνό σε τρεις διαφορετικές περιοχές με τρεις διαφορετικούς σκύλους , παρεπιπτόντως δεν είδα κανένα άλλο να κυνηγά όπως εγώ αλλα μονο να στέκονται γραμμή στα χαμηλά όπου είχε χωματόδρομο
ευτυχώς όμως αυτό το θήραμα που κάθε χρόνο γίνετε όλο και πιο έξυπνο δεν τους έκανε το χατίρι να κάνει κάθετη πορεία προς τα πάνω τους αλλα προσηκώνονταν και πήγαιναν παράλληλα με το βουνό , πλευρό που λαλούμε
σε τέσσερις περίπτωσις που έπιασα φερμα μετά από πολύ κόπο δεν μου έδωσε κανένα περδίκι ευκαιρία να κοντέψω έστω και στα 20 μετρα , οι βολές μου από τα 30 μέχρι τα 45 μετρα , δεν κατάφερα να κτυπήσω ούτε και ένα
ξέρω ότι αυτές οι αποστάσεις δεν είναι παραλογες για να κτυπήσεις ένα περδίκι αλλα η μονη διακιολογία που μπορώ να δώσω στον ευατό μου είναι η μη συνγκέτρωση από την πολλύ κούραση .
δεν θα κρύψω ότι είμαι στεναχωρημένος που δεν έβαλε έστω και ένα σκυλί μου περδίκι στο στόμα του αλλα από την άλλη είμαι περήφανος που αναμετρήθηκα με αυτό το θήραμα στα ισα και με νίκησε
τελειώνοντας τα νεύρα μου εφκαλατα σε έναν εψές που εμπήκε στο καφενέ τζαι επειδή εν έπαιξε τίποτε έκαμνε παράπονο ότι αφήκαν τα περδίκια τις κλούβας ένα μηνα πριν ενώ έπρεπε να τα άφηναν την παρασκευή πριν το κυνήγι[/quote]

Φιλούι μου μεν στεναχωριέσαι, οι συνθήκες ενεν οι καλύτερες και τα περδίκια δεν στέκοντε εύκολα...Εσυ ήσουνα σωστότατος και καλά έκανες στον τύπο του καφενέ που νομιζει οτι το κυνήγι είναι να κάθετε σε μια καρεκλουα εξω απο την κλούβα και να περιμένει τον πέρτικο να έρτει να κάτσει μπροστά του και να τον παίξει του κάθοντα.Έλεος δηλαδη!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Breda Pegaso έγραψε:Ρε Σωτηρη πε μου οτι ειναι ουλλα φημες σε παρακαλω και οτι δεν επηες σταμα!

Ερεξαν πας στη κελλε μου καμια 10αρκα περτιτζιοι που πανω μου εχτες τζιαι εν τους αξαμωσα για να σε υποστηριξω! :lol: :lol: :lol:
λοιπον φιλε μου breda για να τους καμουμε τουτους τους μιτσιους να σιωπισουν βρηκα ενα λαθος στην αλανθαστη φωτογραφια μου εχτος απο τα φυτα του δημαρχειου που αποκλειεται να τα βρεις στο βουνο, που μαρτυρα πως δεν ειναι το "ποστο" :lol:
πανω αριστερη γονια φενεται το καγκελο του σπιτιου μου :lol: !
οι εμενα η αληθκεια εν ερεξεν πουπανω μου περτικος γιατι πιο πανω που το πανω εν ειχε , και μετα που κατεβικα κατω για καμια φραγκολινα η κανενα λαο μες τους ποταμους εν ειχεν ψυχη αρα επειδη τα περτιζια του τοπου μου ενεν ετσι εξεληγμενα να καμουν περασμα εν εσταβροσε περτικος που μενα! :lol:
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Πρώτη εξόρμηση και ήρθαμε πείσω στα σπίτια μας σώοι και υγιείς και αυτό είναι το ποιο σημαντικό :D :D . Όσον αφορά την κάρπωση για μένα φέτος έρχεται σε δεύτερη μοίρα( παρόλο που επήρα 4 περδίκια και 6 φάσες). Αυτό που μου έκανε εντύπωση φέτος ήταν τα πολύ καλά σκοτώματα που είχα και σε μεγάλες αποστάσεις πέραν των 40μ :o :o . Τα 7 από τα δέκα πουλιά , 2 περδίκια και 5 φάσες πραγματικά κτυπήθηκαν στα 40, 45 και 50μ. Οι διάφορες δοκιμές φυσιγγίων που κάνω μου έδωσαν αυτή την αυτοπεποίθηση, να τολμώ να σημαδέψω σε αυτές τις αποστάσεις, (πράγμα που άλλες χρονιές δεν τολμούσα) διότι γνωρίζω από τις δοκιμές την δυνατότητα των διάφορων φυσιγγίων που δοκιμάζω.. φυσικά θα έχω καλύτερη εικόνα για διατριτικότητα και τραύματα μόλις τα καθαρίσω γιατί μου αρέσει να ερευνώ τα κτυπήματα στα θηράματα. Με υγρασία το πρωί ( 65%) στη Πάφο όπου κυνήγησα κτύπησα με Α36 Lambro-36gr-6 δύο περδίκια, ένα περδίκι με Α1Speciale 36gr-6, και ένα με rottweil wedm. 36-6. Mετα τις 8+30 που υποχώρησε η υγρασία και εσυκώστηκε λίγο αερούδι έβαλα GEM 32GR . Πράγματι το φυσίγγιο αυτό ήταν εξαιρετικό για την συγκεκριμένη μέρα (εκτός από το πρωί). Τις υπόλοιπες 5 φάσες τις κτύπησα με την Gem32 από τις 2 μεχρι τις 3+15. Πλέον για εμένα το φυσίγγιο αυτό είναι σήμα κατατεθέν για ξηρό καιρό με καθόλου η λίγο η πολύ αέρα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

Πανικουι μου μεν μου στεναχωρκεσαι... κατσε να βρεξει να χωστουν οι κουφοι και εχει 2-3 βουνα που πρεπει οπως και δηποτε να φκει η Μαγια πανω, ζε ζιαμε να δεις ποσα εν να πιαν ουλοι μες το στομα τους θελουν εν θελουν!!!

ε Λεφκιε βλεπω τον 530gr ζιαμε 2 που αριστερα!!! :D
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε μου ηταν ολοι με τρεια κότσια πανω στα πόδκια τους
sotiris!129

LEFKIOS έγραψε:Φίλε μου ηταν ολοι με τρεια κότσια πανω στα πόδκια τους
αφιστο ζινο,φενουνται τα αρκα τα πραματα, στην πρωτη φωτογραφια ομως ο δευτερος περτικος εν 530gr ζιαστον να δεις ηταν η κκελλε του κοπαθκιου :lol: !!!
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

και μια φοτο απο εμας ;)
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Ρε Σωτηρη πε μου οτι ειναι ουλλα φημες σε παρακαλω και οτι δεν επηες σταμα!

Ερεξαν πας στη κελλε μου καμια 10αρκα περτιτζιοι που πανω μου εχτες τζιαι εν τους αξαμωσα για να σε υποστηριξω! :lol: :lol: :lol:
λοιπον φιλε μου breda για να τους καμουμε τουτους τους μιτσιους να σιωπισουν βρηκα ενα λαθος στην αλανθαστη φωτογραφια μου εχτος απο τα φυτα του δημαρχειου που αποκλειεται να τα βρεις στο βουνο, που μαρτυρα πως δεν ειναι το "ποστο" :lol:
πανω αριστερη γονια φενεται το καγκελο του σπιτιου μου :lol: !
οι εμενα η αληθκεια εν ερεξεν πουπανω μου περτικος γιατι πιο πανω που το πανω εν ειχε , και μετα που κατεβικα κατω για καμια φραγκολινα η κανενα λαο μες τους ποταμους εν ειχεν ψυχη αρα επειδη τα περτιζια του τοπου μου ενεν ετσι εξεληγμενα να καμουν περασμα εν εσταβροσε περτικος που μενα! :lol:
Εγω 4 περτικους ειδα απο πολυ μακρια λογω περιοχης που εξορμησα. Την τεταρτη που θα παμε στα αγρια να δουμε την κατασταση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

εγω στον λαο περκει τον παιξω γλιορα φετος να πνασω να μεν βουρω οπως περσυ :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

english setter έγραψε:
lefteris έγραψε:Κατι του εκαμαν του Πανικου αλοπος :D :D
επιραξεν σε κανενας???

επειδή κάποιοι φίλοι με ρωτούν τι έγινε να πω τζάι εγώ τα δικά μου τώρα που είμαι λίγο καλύτερα , καταρχάς ακόμα νιώθω το πρόσωπο μου καμένο από τον ήλιο σε συνδυασμό με τον ιδρώτα που εψήνετουν πάνω μου όλη μέρα , άλλαξα τρεις φορες φανέλα και μια φορα παντελόνι και κλατσες .
ήξερα από το σάββατο τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν αλλα και πάλι αποφάσισα τα δύσκολα . κυνήγι αγριας πέρδικας σε βουνό σε τρεις διαφορετικές περιοχές με τρεις διαφορετικούς σκύλους , παρεπιπτόντως δεν είδα κανένα άλλο να κυνηγά όπως εγώ αλλα μονο να στέκονται γραμμή στα χαμηλά όπου είχε χωματόδρομο
ευτυχώς όμως αυτό το θήραμα που κάθε χρόνο γίνετε όλο και πιο έξυπνο δεν τους έκανε το χατίρι να κάνει κάθετη πορεία προς τα πάνω τους αλλα προσηκώνονταν και πήγαιναν παράλληλα με το βουνό , πλευρό που λαλούμε
σε τέσσερις περίπτωσις που έπιασα φερμα μετά από πολύ κόπο δεν μου έδωσε κανένα περδίκι ευκαιρία να κοντέψω έστω και στα 20 μετρα , οι βολές μου από τα 30 μέχρι τα 45 μετρα , δεν κατάφερα να κτυπήσω ούτε και ένα
ξέρω ότι αυτές οι αποστάσεις δεν είναι παραλογες για να κτυπήσεις ένα περδίκι αλλα η μονη διακιολογία που μπορώ να δώσω στον ευατό μου είναι η μη συνγκέτρωση από την πολλύ κούραση .
δεν θα κρύψω ότι είμαι στεναχωρημένος που δεν έβαλε έστω και ένα σκυλί μου περδίκι στο στόμα του αλλα από την άλλη είμαι περήφανος που αναμετρήθηκα με αυτό το θήραμα στα ισα και με νίκησε
τελειώνοντας τα νεύρα μου εφκαλατα σε έναν εψές που εμπήκε στο καφενέ τζαι επειδή εν έπαιξε τίποτε έκαμνε παράπονο ότι αφήκαν τα περδίκια τις κλούβας ένα μηνα πριν ενώ έπρεπε να τα άφηναν την παρασκευή πριν το κυνήγι
Πραγματι φιλε μου εν κριμα τα σκυλια. Εμεις εν πειραζει καμνουμε γυμναστικη. :lol:
Θα γυρισει και ο τροχος, ετσι ειναι το κυνηγι.

Εγω εχτες μολις τους επαιξα μια φραγκολινα εξαλαφρωσα. Ολη μερα μες τη ζεστη εν πολλυ το κακο.

Υ.Γ.
5 της κλουβας δεν καμνουν 1 αρκο περτικο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”