Αdmin πόσα άτομα-όπλα είσασταν?admin έγραψε:φίλε το ζώο ήταν πολλά δυνατό έφκαλε 1 σε μια περιοχή 2 σε μια άλλη και μετά κατεβάσαμε άλλο σκυλί έβγαλε ΄1 και στην ίδια περιοχή άλλο σκυλί που κατέβηκε μετά έβγαλε 1. Είναι αρχή του κυναγωγού ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ να κυνηγάς για να έχεις αποτελαίσματαkalikas έγραψε:καλά πρώτελευταία εξόρμηση και 5 λαγούς στον ίδιο τόπο? πρέπει να πολλά δυνατός ζώο. φτου φτού να μεν το αμαθκιάσουμεadmin έγραψε:Χθές αφήσαμε τα όπλα και πιάσαμε κάμερες ,΄τραβήξαμε απίθανα πλάνα με πρωταγωνιστή ένα beagle queen elizambeth το οποίο έδινε σεμινάρια ιχνηλασίας, ήταν μια πολυ καλή μέρα αλλά δέν αντέξαμε να κρατάμε όλη μέρα την κάμερα πιάσαμε και εμείς όπλο μετά το μεσημέρι. Πέντε λαγοί οι δύο προσηκώστηκαν απο τα 100 μέτρα οι τρείς ξεφωλιάστηκαν οι δύο χτυπήθηκαν και ο ένας έφυγε άπαιχτος λόγο βλάστησης. Πάντος του χρόνου έχει αρκετό υλικό !!!!!!!!
φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
- GiorgosT
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
Πολυ ωραιο το μπιγκλ! Συμμεριζομαι και εγω την αποψη οτι ειναι καλητερα να κυνηγας με 1 ιχνηλατη ειδικα οταν κυνηγας ατομικα αλλα δεν σημαινει οτι εαν κυνηγησεις με αγελη δεν θα εχεις αποτελεσματα, αντιθετως θα εχεις περισσοτερα αποτελεσματα ειδικα στην καταδιωξη οπου αυξανεται η ταχυτητα και πιεζεται ο λαγος. Το προβλημα με την αγελη ειναι οτι τα σκυλια αποκτουν ταχυτητα κατα την ιχνηλασια αφηνοντας πολλα ιχνη πισω ετσι δεν απολαμβανεις ολη την διαδρομη του λαγου και μειωνεται το επιπεδο της ιχνηλασιας!!!admin έγραψε:φίλε το ζώο ήταν πολλά δυνατό έφκαλε 1 σε μια περιοχή 2 σε μια άλλη και μετά κατεβάσαμε άλλο σκυλί έβγαλε ΄1 και στην ίδια περιοχή άλλο σκυλί που κατέβηκε μετά έβγαλε 1. Είναι αρχή του κυναγωγού ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ να κυνηγάς για να έχεις αποτελαίσματαkalikas έγραψε:καλά πρώτελευταία εξόρμηση και 5 λαγούς στον ίδιο τόπο? πρέπει να πολλά δυνατός ζώο. φτου φτού να μεν το αμαθκιάσουμεadmin έγραψε:Χθές αφήσαμε τα όπλα και πιάσαμε κάμερες ,΄τραβήξαμε απίθανα πλάνα με πρωταγωνιστή ένα beagle queen elizambeth το οποίο έδινε σεμινάρια ιχνηλασίας, ήταν μια πολυ καλή μέρα αλλά δέν αντέξαμε να κρατάμε όλη μέρα την κάμερα πιάσαμε και εμείς όπλο μετά το μεσημέρι. Πέντε λαγοί οι δύο προσηκώστηκαν απο τα 100 μέτρα οι τρείς ξεφωλιάστηκαν οι δύο χτυπήθηκαν και ο ένας έφυγε άπαιχτος λόγο βλάστησης. Πάντος του χρόνου έχει αρκετό υλικό !!!!!!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
καλά πρώτελευταία εξόρμηση και 5 λαγούς στον ίδιο τόπο? πρέπει να πολλά δυνατός ζώο. φτου φτού να μεν το αμαθκιάσουμε[/quote]
φίλε το ζώο ήταν πολλά δυνατό έφκαλε 1 σε μια περιοχή 2 σε μια άλλη και μετά κατεβάσαμε άλλο σκυλί έβγαλε ΄1 και στην ίδια περιοχή άλλο σκυλί που κατέβηκε μετά έβγαλε 1. Είναι αρχή του κυναγωγού ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ να κυνηγάς για να έχεις αποτελαίσματα[/quote]
Αdmin πόσα άτομα-όπλα είσασταν?[/quote]
3 όπλα 3 κάμερες!!!!
φίλε το ζώο ήταν πολλά δυνατό έφκαλε 1 σε μια περιοχή 2 σε μια άλλη και μετά κατεβάσαμε άλλο σκυλί έβγαλε ΄1 και στην ίδια περιοχή άλλο σκυλί που κατέβηκε μετά έβγαλε 1. Είναι αρχή του κυναγωγού ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ να κυνηγάς για να έχεις αποτελαίσματα[/quote]
Αdmin πόσα άτομα-όπλα είσασταν?[/quote]
3 όπλα 3 κάμερες!!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
καλά πρώτελευταία εξόρμηση και 5 λαγούς στον ίδιο τόπο? πρέπει να πολλά δυνατός ζώο. φτου φτού να μεν το αμαθκιάσουμε[/quote]
Πολυ ωραιο το μπιγκλ! Συμμεριζομαι και εγω την αποψη οτι ειναι καλητερα να κυνηγας με 1 ιχνηλατη ειδικα οταν κυνηγας ατομικα αλλα δεν σημαινει οτι εαν κυνηγησεις με αγελη δεν θα εχεις αποτελεσματα, αντιθετως θα εχεις περισσοτερα αποτελεσματα ειδικα στην καταδιωξη οπου αυξανεται η ταχυτητα και πιεζεται ο λαγος. Το προβλημα με την αγελη ειναι οτι τα σκυλια αποκτουν ταχυτητα κατα την ιχνηλασια αφηνοντας πολλα ιχνη πισω ετσι δεν απολαμβανεις ολη την διαδρομη του λαγου και μειωνεται το επιπεδο της ιχνηλασιας!!![/quote]
Φίλε το θέμα αγέλης στην Κύπρο ειδικά εγώ νομίζω προσωπικά ότι δέν συνάβει με τον χώρο και το θήραμα μας. Οι περιοχές είναι πολύ μικρές και οι κυνηγοί πολλοί. όταν αφήνεις τα σκυλιά να διώκουν το θήραμα για ώρα μπορούν να διμηουργηθούν πολλα προβλήματα φυσικά υπάρχουν κυνηγοί που μπορεί να συνδιάσουν 1-2-3 σκυλιά να δουλεύουν μαζί αλλά πάντα κάτι θα χάνουν ΄...
Πολυ ωραιο το μπιγκλ! Συμμεριζομαι και εγω την αποψη οτι ειναι καλητερα να κυνηγας με 1 ιχνηλατη ειδικα οταν κυνηγας ατομικα αλλα δεν σημαινει οτι εαν κυνηγησεις με αγελη δεν θα εχεις αποτελεσματα, αντιθετως θα εχεις περισσοτερα αποτελεσματα ειδικα στην καταδιωξη οπου αυξανεται η ταχυτητα και πιεζεται ο λαγος. Το προβλημα με την αγελη ειναι οτι τα σκυλια αποκτουν ταχυτητα κατα την ιχνηλασια αφηνοντας πολλα ιχνη πισω ετσι δεν απολαμβανεις ολη την διαδρομη του λαγου και μειωνεται το επιπεδο της ιχνηλασιας!!![/quote]
Φίλε το θέμα αγέλης στην Κύπρο ειδικά εγώ νομίζω προσωπικά ότι δέν συνάβει με τον χώρο και το θήραμα μας. Οι περιοχές είναι πολύ μικρές και οι κυνηγοί πολλοί. όταν αφήνεις τα σκυλιά να διώκουν το θήραμα για ώρα μπορούν να διμηουργηθούν πολλα προβλήματα φυσικά υπάρχουν κυνηγοί που μπορεί να συνδιάσουν 1-2-3 σκυλιά να δουλεύουν μαζί αλλά πάντα κάτι θα χάνουν ΄...
Προσέχουμε...για να έχουμε
φίλε το ζώο ήταν πολλά δυνατό έφκαλε 1 σε μια περιοχή 2 σε μια άλλη και μετά κατεβάσαμε άλλο σκυλί έβγαλε ΄1 και στην ίδια περιοχή άλλο σκυλί που κατέβηκε μετά έβγαλε 1. Είναι αρχή του κυναγωγού ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ να κυνηγάς για να έχεις αποτελαίσματα[/quote]admin έγραψε:καλά πρώτελευταία εξόρμηση και 5 λαγούς στον ίδιο τόπο? πρέπει να πολλά δυνατός ζώο. φτου φτού να μεν το αμαθκιάσουμε
Φίλε το θέμα αγέλης στην Κύπρο ειδικά εγώ νομίζω προσωπικά ότι δέν συνάβει με τον χώρο και το θήραμα μας. Οι περιοχές είναι πολύ μικρές και οι κυνηγοί πολλοί. όταν αφήνεις τα σκυλιά να διώκουν το θήραμα για ώρα μπορούν να διμηουργηθούν πολλα προβλήματα φυσικά υπάρχουν κυνηγοί που μπορεί να συνδιάσουν 1-2-3 σκυλιά να δουλεύουν μαζί αλλά πάντα κάτι θα χάνουν ΄...[/quote]
οπως και να εχει πολλα ορεα ζωα και τα 3, λαγοι και σκυλος ξανα bravo σ ρε Αριστε ελπιζω οπως τους επαιξεται εσεις καλα ετσι καλα να τους επαιξε και η camera να το απολαυσουμε και εμεις

-
- Full Member
Φίλε το θέμα αγέλης στην Κύπρο ειδικά εγώ νομίζω προσωπικά ότι δέν συνάβει με τον χώρο και το θήραμα μας. Οι περιοχές είναι πολύ μικρές και οι κυνηγοί πολλοί. όταν αφήνεις τα σκυλιά να διώκουν το θήραμα για ώρα μπορούν να διμηουργηθούν πολλα προβλήματα φυσικά υπάρχουν κυνηγοί που μπορεί να συνδιάσουν 1-2-3 σκυλιά να δουλεύουν μαζί αλλά πάντα κάτι θα χάνουν ΄...[/quote]
Εδω και 3 χρονια κυνηγω με 1 ιχνηλατη και πραγματικα απολαμβανω σωστη και μεθοδικη ιχνηλασια. Πριν μερικα χρονια κυνηγησα μια σεζον με μια παρεα η οποια κυνηγουσε με 3 σεγκουτσι. Δεν απολαμβαναμε μεθοδικη ιχνηλασια λογω της ταχυτητας αλλα και τις συνεργασιας των σκυλιων αλλα ειχαμε πολυ καλα αποτελεσματα σε καθε εξορμηση....γρηγορο ξεφωλιασμα και πιεστικη καταδιωξη αναγκαζοντας τον λαγο να κανει γρηγορα το λαθος και να περασει απο το καρτερι μας και να τον παιρνουμε σχεδον σε χρονο ρεκορ!!
Εδω και 3 χρονια κυνηγω με 1 ιχνηλατη και πραγματικα απολαμβανω σωστη και μεθοδικη ιχνηλασια. Πριν μερικα χρονια κυνηγησα μια σεζον με μια παρεα η οποια κυνηγουσε με 3 σεγκουτσι. Δεν απολαμβαναμε μεθοδικη ιχνηλασια λογω της ταχυτητας αλλα και τις συνεργασιας των σκυλιων αλλα ειχαμε πολυ καλα αποτελεσματα σε καθε εξορμηση....γρηγορο ξεφωλιασμα και πιεστικη καταδιωξη αναγκαζοντας τον λαγο να κανει γρηγορα το λαθος και να περασει απο το καρτερι μας και να τον παιρνουμε σχεδον σε χρονο ρεκορ!!
-
- Full Member
ειμαι και εγω της γνωμης οτι πρεπει να κυνηγαμε μια παρεα με ενα ηχνηλατη ,φετος 3 οπλα και καπιες μερες 4 τα πηγαμε πολυ καλα με ενα σκυλλι!! σιγουρα καλο ειναι να εχεις και δευτερο σκυλλι πχ για το απογευμα γιατι το πρωτο κουραζετε.
- kypros
Tetarth 28/12/2011
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- kypros
Kleisimo tis sezon kai pali me lago! Savato 31/12/2011
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- kypros
o teleytaio lagos kai o mezes tis protoxronias gia to tzaki!