Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris..
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris.. »

sotiris!129 έγραψε:εστο beretta :D
παρετα ... μινε στες επαναφορες τζε εν θελεις οπλο :lol: :lol:
Adams
Full Member

Δημοσίευση από Adams »

Φίλε admin
Με τα λεγόμενα σου μου έχεις επιβεβαιώσει αυτά που πιστεύω και εγώ εδώ και καιρό . Δεν παει τίποτε σωστά με το κυνήγι μας και το μέλλον του! Τα πράγματα πανε από το κακό στο χειρότερο και πιστεύω ότι θα έρθουν και πολύ χειρότερα ! Δεν αξίζει τον κόπο πλέον να ασχολείστε ! Ενα σκυλλουι του σπιτιού να το βγάζουμε περίπατο στην φύση να μας περνά και κανει. Δυο φορές τον χρόνο στο εξωτερικό για κυνήγι για να μας περνά η καβλα και να έχουμε την κεφαλή μας ήσυχη !
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

Adams έγραψε:Φίλε admin
Με τα λεγόμενα σου μου έχεις επιβεβαιώσει αυτά που πιστεύω και εγώ εδώ και καιρό . Δεν παει τίποτε σωστά με το κυνήγι μας και το μέλλον του! Τα πράγματα πανε από το κακό στο χειρότερο και πιστεύω ότι θα έρθουν και πολύ χειρότερα ! Δεν αξίζει τον κόπο πλέον να ασχολείστε ! Ενα σκυλλουι του σπιτιού να το βγάζουμε περίπατο στην φύση να μας περνά και κανει. Δυο φορές τον χρόνο στο εξωτερικό για κυνήγι για να μας περνά η καβλα και να έχουμε την κεφαλή μας ήσυχη !
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΙΛΕ ΑΝΤΑΜΣ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ!!ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΜΠΟΣΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ :!: :!: ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ ΗΣΥΧΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ!!!!
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Demetris
Full Member

Δημοσίευση από Demetris »

Δυστυχως ενιωσα και εγω αυτο το συναισθημα φετος οταν μας επιασαν τον λαγο..αλλα τι να πεις σε ανθρωπους 60-65 χρονων οταν μας περικυκλωσαν( 5 ατομα) για να πιασουν των λαγο 2 νεαρων( εγω 18 και ο αδερφος μου 20 ) ?
Και το χειροτερο δεν ηταν αυτο.. μετα απο 2 εξορμησεις μας εκλεψαν και το κουταβι μας... Ωρες ωρες διεροτασε αν αξιζει να ασχολεισε με το κυνηγι στην κυπρο...
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Demetris έγραψε:Δυστυχως ενιωσα και εγω αυτο το συναισθημα φετος οταν μας επιασαν τον λαγο..αλλα τι να πεις σε ανθρωπους 60-65 χρονων οταν μας περικυκλωσαν( 5 ατομα) για να πιασουν των λαγο 2 νεαρων( εγω 18 και ο αδερφος μου 20 ) ?
Και το χειροτερο δεν ηταν αυτο.. μετα απο 2 εξορμησεις μας εκλεψαν και το κουταβι μας... Ωρες ωρες διεροτασε αν αξιζει να ασχολεισε με το κυνηγι στην κυπρο...
δυστυχώς φιλε η πραγματικότητα είναι ότι δεν αξίζει γ`αυτό και εγώ κυνηγό σε απόμακρες περιοχές που δεν πατα μούγια
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

sotiris!129 έγραψε:
solon loyka έγραψε:
ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΩ ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΚΟΥΡΟΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΛΕ :cry:
ΑΑΑΧ .....ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΠΑΛΕ :cry: :cry: :cry:
φιλε Σολονα δεν εχει κανενα προβλημα εβρε εσυ τες φασες ταιζε με θεμας 365 μερες το χρονο και ερκουμε εγω μαζι σου να σου τες μαζεφκω, καμω τελειο απορτ , χανω ελαχιστες φασες, και αμαν χρειαστει πιανω ζε οπλο
:lol: :lol: :lol:
Α ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ....Α ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ .....ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ :D

ΜΑ ΕΝΑ ΤΕΣ ΕΒΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ....ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.....ΔΩΚΙΜΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ

ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ 24 ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΕΖΟΝ (ΕΚΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) 81....ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ 3 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 2-3 ΧΑΜΕΝΑ

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΦΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ζεγω ως τωρα τιποτα 4 και εκεινες του Αυγουστου... εδοκιμασα 2 απογευματα οχι για να παιξω απλα για να δω αν εχει αλλα τπτ 2-3 πουλια που μακρια, την τεταρτη θα παω να κατσω στο ποστο μου το περσυνο ουλη μερα απλα για να δω ΑΝ εχει η περιοχη λια πουλια δεν με κοφτει τοσο αν θα παιξω την τεταρτη απλα θελω να δω για να ξερω που να φκαλω την σεζον μου!
α ρε Σολονα ζε ετσι αποτελεσματα σανα ζε εν θα δουμε φετος :cry:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΜΝΩ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ
ΑΛΛΗ ΑΡΩΣΤΙΑ ΤΣΑΙ ΤΟΥΤΗ :D ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.....ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΕΣ ΠΕΖΕΙΣ ΣΦΙΧΤΑ...ΤΣΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

ρε κροκοδειλε εξιασες να βαλεις το 2012@k.sotiris
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”