φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε Μαρινο εφκαλε μου αλονα περτικο 2 φορες αλλα επιδη ηταν γεριμια ζε τες 2 φορες που 1 χαρτουτσια μες τα πικνα εκαταφερα να συρο ζε στο τελος εχασα τον εν ειδα κατα που επιεν για να τον ακολουθισω!
Ζε τον 1 εφκαλε μου τον 3ς φορες για να καταφερω να παιξω χαρτουτσια αλλα ηταν η 3τη και η φαρμακερι για ζινον :lol: !
3 περτιζια εποσκολισαν με καμποσι ωρα δηλαδη... επια ζε λιο στες ζικλουες το απογευμα αλλα νζιφος επαιξα 3-4 αλλα 1ς μαυρος ζε 1 ζικλουα επαισαν γαμοτα οι αλλες εξιφτεριζουνταν
MONO AU-79
Full Member

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

Simera piga gia Tzikles stin kiperounta. Eriksa 5 fisigkia ola kai ola kai pira mia trigona kai 2 mauropoulous tzikles oute gia digma(opos pame tha gini idos ipo eksafanisi i tzikla sti kipro) :( :( :(
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

κοπελια εγιο σιμερα προτι φορα φετοσ ιδα τοσεσ τσικλεσ στιν πανια. Που καθε αρκοελια εφεφκαν 2-5 πουλια. Δεν καμνουν περασμα ομοσ. Εν τσουφομενεσ οστι να τισ πιρακσισ. Μα το θεο αν τισ επεζα ισε να φορτοθω. Εν πεζω τουσ σιλουσ τζικλεσ ομωσ. Κατι κοπελια στα 500 μετρα που εστεκαν στο σταμα με μιχανουθκια εν εφκαλα σιπεθκια πραμα που υπονοι οτι σαμπου φετι ενα τεσ βουρουμε πουταπισο.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Επήγαμε σήμερα μάλλον η τελευταία μου εξόρμηση για ενδημικό(λόγω υποχρέωσης τραπεζιού το Σάββατο , ίσως δεν μπορέσω να πάω) σε μια πολύ ωραία περιοχή με φόντο το φράκτη Καλαβασού. Μόλις κατεβήκαμε έπιασαν φοβερή μαλλαή οι σκύλοι. Επιέναν τριφτοί για ένα χιλιόμετρο περίπου, αλλά στο τέλος η μαλαή κατέληξε στην απαγορευμένη. Έβαλαν νουν οι λαοί που εμείνανε..Τελικά έπαιξα ένα πέρτικο γίγαντα!!!!! Μα το θεό πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πέρτικο.. σχεδόν όπως την όρνιθα…….Με γελάς ρε Σωτήρη θωρώ σε….. καλάν είπαμε σαν την όρνιθα αν δεν πιστεύεις κοίταξε την φωτογραφία.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

:lol: :lol: :lol: 550 γραμαρια καθαρισμενος οπως τον συνκοφκω! ζιαστον να δεις! αποκλιετε να επεσα εξω! επαιξα ζεγω 4-5 ετσι μεαλους φετος εν αρσενιζοι 2-3 χρονον ζε γινουντε ετσι τερατα!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

sotiris!129 έγραψε::lol: :lol: :lol: 550 γραμαρια καθαρισμενος οπως τον συνκοφκω! ζιαστον να δεις! αποκλιετε να επεσα εξω! επαιξα ζεγω 4-5 ετσι μεαλους φετος εν αρσενιζοι 2-3 χρονον ζε γινουντε ετσι τερατα!
Ρε αθεόφοβε εν έπεσες εξω :o :o :o εζύασα τον ετσι που περιέργια και ειναι 480 γρ χωρίς την κελέ και τη μιά γαλατη που την έφαε η σιηπεδκιά :shock: :shock: :shock:
sotiris!129

LEFKIOS έγραψε:
sotiris!129 έγραψε::lol: :lol: :lol: 550 γραμαρια καθαρισμενος οπως τον συνκοφκω! ζιαστον να δεις! αποκλιετε να επεσα εξω! επαιξα ζεγω 4-5 ετσι μεαλους φετος εν αρσενιζοι 2-3 χρονον ζε γινουντε ετσι τερατα!
Ρε αθεόφοβε εν έπεσες εξω :o :o :o εζύασα τον ετσι που περιέργια και ειναι 480 γρ χωρίς την κελέ και τη μιά γαλατη που την έφαε η σιηπεδκιά :shock: :shock: :shock:
αφου ζιαζω τους πρην τους παιξω εγω ρε :lol: :lol: :lol:
οι ρε φιλε σοβαρα τωρα εγω παντα ζιαζω τα πουλια που παιζω ειδικα οταν αλασω περιοχη που κυνηγω για να βλεπω απο μια περιοχη σε αλλη τη διαφορα εχουν! ζε φετος ειχα 4-5 πουλια ετσι μεγαλα... εχω 2-3 φωτογραφιες δαμεσα που φετος που εν ετσι τερατα! τρ να εβρω την μια να δεις διαφορα το 1 που το αλλο!
sotiris!129

sotiris!129 έγραψε:σημερα ως τες 11
δε τον αριστερα τη τερας ειναι!
sotiris!129

sotiris!129 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:σημερα ως τες 11
δε τον αριστερα τη τερας ειναι!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

Φωτογραφία00.jpg
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”