Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

admin έγραψε:Χθές εγώ βίωσα για ακόμη μια φορά την Κυπριακή γαϊδουροσύνη σε όλο της το μεγαλείο. Πήγαμε με ένα φίλο στην περιοχή κουτραφά για λαγό. Σε κάποια στιγμή ο σκύλος μου έκοψε ίχνος και η σκύλα του παρέα άλλο ίχνος και έτσι ο καθένας ακολούθησε τονβ σκύλο του.. Εγώ πέρασα απο μια αντιπυρινική και συνέχιζε το ίχνος σε κάτι χωράφια οργωμένα όπως δούλευε το σκυλί να ξεκαθαρίσει ένα μπέρδεμα βλέπω 4-5 τύπους με τα πορτοκαλιά και απο 2 σκύλους φέρμας ο καθένας (όλοι σχεδόν καθαρόαιμοι-) να με παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον. Σε κάποια στιγμή ο σκύλος ξεκαθαρίζει το ίχνος και προχωράει και οι τύποι με περικυκλώνουν σε σχήμα καλλίτσι σε απόσταση απο 100-50 μέτρα και έρχονται πίσω μου . Για ενάμιση ώρα που τραβούσε την μαλαή ο σκύλος δέν έλεγαν να ξεκολλήσουν απο πίσω μου. όταν ο σκύλος δυσκολευόταν να την προχωρήσει και έκανε επιστροφή οι τύπο έκαναν ότι μάζευαν μανιτάρια , ότι ατένιζαν τον ορίζοντα και μετά μόλις το σκυλί προχωρούσε πίσω μου.... κατέβυηκε το σκυλί σε ένα χωράφι οργωμένο και εκεί ο λαγός έκανε βουρήματα και ο σκύλος με επιστροφές και κύκλους προσπαθούσε να βρεί την έξοδο. Ένιωθα άβολα ένιωθα ότι κάτι κακκό θα γινόταν. ήμουν μόνος μου και περνούσαν όλα απο το μυαλό μου . Αν μου παίξουν τον λαό εν πειράζει , αν μου παίξουν το σκύλο ενα σκοτωθούμε. Για βα φανταστείτε πόσο στρες μου επροκάλεσαν εξεκηνούσα να μετρώ να φουτσέκια που είχα πάνω μου γιατί λέω αν έν που τούτους τους πονιστικομένους που για ένα λάό ενα γυρίσουν σχιπέτο πάνω μου πρέπει να είμαι έτοιμος για όλα. Τελικά αποφάσισα να απαλλαγώ απο το άγχος και τα νεύρα. Κάλεσα τον σκύλο να έρθει κον΄τα μου τον έδεσα και κάθησα να ξεκουραστώ μέχρι να φύγουν. Η τύχη μου η μαύρη όμως φέτος δούλεψε και πάλι . Οι τύποι κατάλαβαν τι έκανα και αποφάσισαν να φύγουν. Περνούν απο δίπλα μου απο το χωράφι που βρισκόμουν για να φύγουν και 100 μέτρα πιο κάτω πατούν τον λαό σύρνουν του 3 ντουφεκιές και φεύγει τους. Δύο ώρες ιχνηλασία και να τελειώνει με αυτό τον τρόπο ότι πιο άδικο για το σκυλί. :(
ΕΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑΝ :twisted: ....ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΛΑΣ ΤΗΝ ΚΚΕΛΕ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ!!!!!
ΤΟ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!! :P

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΛΙ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΜΙΦΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΚΟΠΟΣ ΣΑΣ.......ΚΡΙΜΑ :cry:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Καλά ρε Άτμιν...αν εσυνέχιζες δηλαδή τζαι έπιαννες τον λαό...τι ήταν να κάμουν, εν εκατάλαβα?
Ήταν να σε ληστέψουν με την απειλή όπλων?? Εν πιστέφκω να εφτάσαμεν ως τζιαμέ ακόμα...

Το πιο πιθανόν, τούτοι αφού σε είδαν μόνο σου, τζαι ξέροντας τους λαούς ήταλως επονειρέψαν, επερπατούσαν πίσω σου με σκοπό να επωφεληθούν που έναν σηκωμένο που εσένα λαό που θα εγύριζε πάνω τους... (φαντάζουμαι ακροβολιστήκαν πίσω σου για να καλύψουν ούλλην την περιοχή ) Πάλε καλά που είχαν τζαι την στοιχειώδη "ευγένια" να μεν μπουν τζαι μπροστά σου...

Για κλεμμένο θήραμα, ήμουν τζαι εγώ θύμα, την πρώτη μέρα που κυνηγούσα με νόμιμη άδεια τζαι επήα στα τρυόνια. Εφκήκαν 2, έπαιξα το ένα έγυρε, τζαι εγύρισα στο άλλο. με την δεύτερη μου, άκουσα τζαι μιαν άλλη ττουφετσιά δίπλα μου. Επήα επιασα στο 2ο, τζαι όταν εξεκίνησα να πάω στο 1ο, είδα έναν τζαι έπιαννεν το... ήμουν 18, μόνος μου, λαλώ αλώπος εν ήταν καλά πιασμένο τζαι έπαιξεν το. Μετά φωνάζει μου άλλος δίπλα..."Ρε, γιατί εν πάεις να πιάσεις τζαι το άλλο τρυόνι σου?Εσύ το έπαιξες!" Λαλώ του "Εν, πειράζει μάστρε". Ό άλλος έκρυψεν..αλλά το πουλλίν έπιασεν το...(έσυρεν του την ττουφετσιά σαν έππεφτε που την βολή μου.) Τελικά έπαιξα αλλό ναν, έκαμα τα θκυο...
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Athos 1978 έγραψε:
solon loyka έγραψε:ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ , ΕΚΑΝΑ 4 ΣΗΚΩΜΑΤΑ ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ.....ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΕΦΥΓΑΝ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΑ ΛΟΓΟ ΠΥΚΝΟΥ(ΑΟΡΑΤΟΥΣ,ΠΕΥΚΑ)
ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΥΡΑΣ....ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ 10-15Μ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 2-3Μ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΩ
ΑΡΚΕΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΘΑΡΟΝ ΑΕΡΑ,ΚΑΛΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ.... ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ :P
Απίθανα σκυλιά και με φωτογένεια :P μπράβο solon να τα χαίρεσαι :D
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΘΩ....ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ :cry: :cry: :cry:
ΠΕΡΑΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...Η ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ!!!!!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑ ΘΑ ΤΑΙΖΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ 365 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΩ 18 ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ..
ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΣΤΙΣ 4.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΟ(ΛΕΩ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ)....ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΤΣΙ... ΟΧΙ 18 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΞΩΡΜΙΣΕΙΣ....Η ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ......

ΟΧΙ 365 ΜΕΡΕΣ.....730 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΑ ΓΙΑ 18 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΩ ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΚΟΥΡΟΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΛΕ :cry:
ΑΑΑΧ .....ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΠΑΛΕ :cry: :cry: :cry:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

[quote="Koutsofteros"]Καλά ρε Άτμιν...αν εσυνέχιζες δηλαδή τζαι έπιαννες τον λαό...τι ήταν να κάμουν, εν εκατάλαβα?
Ήταν να σε ληστέψουν με την απειλή όπλων?? Εν πιστέφκω να εφτάσαμεν ως τζιαμέ ακόμα...

Φίλε το πρόβλημα δέν θα ήταν να μου έφευγε εμένα και να επαίζαν εκείνοι τον λαγό, το πρόβλημα ήταν ότι με είχαν περικυκλώσει κυριολεκτικά και αν έβγαινε ο λαός θα μπορούσαν όλοι να παίξουν αφού ήταν 30-40 μέτρα γυρώ μου, αριστερά μου δεξιά μου πίσω μου. Ε τωρά ρώτώ σε, αν έβγαινε ο λαός έπαιζα τον τσαι έσυρνε τσαι ένας μιαν σχιπεθκια τσαι εξεκίναν εν εγώ που τον έπαιξα και την γνωστή ιστοράι τι ήταν να γίνει. Η με 5 όπλα γυρώ μου αν έφκαινε ο λαός και επαίζαν όλοι τους τσαι επάιζαν μου τον σκύλο τι ήταν να γίνει??? Να σου πώ και την αλήθκεια το μόνο που εφοήθηκα ήταν τα δικά μου τα νεύρα και τον δικό μου αυτοέλεγχο. Ξέρω με καλά και εφοβήθηκα να μην συμβεί ότιδήποτε να βγώ εχτός ελέγχου. όταν πέρασε η σκέψη απο το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να ξεφύγει η κατάσταση και νιώθοντας μόνος σε ένα απόμερο τόπο με την παραμικρή απειλή ξέρω ότι τα πράγματα θα ξέφευγανέτσι προτίμησα να σταματήσω να ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση παρά να αφήσω το πράγμα να εξελιχθεί είτε καλά είτε κακά. Το μόνο που λυπάμε είναι το σκυλί και την κατάντια μας σαν κοινωνία.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

admin έγραψε:Χθές εγώ βίωσα για ακόμη μια φορά την Κυπριακή γαϊδουροσύνη σε όλο της το μεγαλείο. Πήγαμε με ένα φίλο στην περιοχή κουτραφά για λαγό. Σε κάποια στιγμή ο σκύλος μου έκοψε ίχνος και η σκύλα του παρέα άλλο ίχνος και έτσι ο καθένας ακολούθησε τονβ σκύλο του.. Εγώ πέρασα απο μια αντιπυρινική και συνέχιζε το ίχνος σε κάτι χωράφια οργωμένα όπως δούλευε το σκυλί να ξεκαθαρίσει ένα μπέρδεμα βλέπω 4-5 τύπους με τα πορτοκαλιά και απο 2 σκύλους φέρμας ο καθένας (όλοι σχεδόν καθαρόαιμοι-) να με παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον. Σε κάποια στιγμή ο σκύλος ξεκαθαρίζει το ίχνος και προχωράει και οι τύποι με περικυκλώνουν σε σχήμα καλλίτσι σε απόσταση απο 100-50 μέτρα και έρχονται πίσω μου . Για ενάμιση ώρα που τραβούσε την μαλαή ο σκύλος δέν έλεγαν να ξεκολλήσουν απο πίσω μου. όταν ο σκύλος δυσκολευόταν να την προχωρήσει και έκανε επιστροφή οι τύπο έκαναν ότι μάζευαν μανιτάρια , ότι ατένιζαν τον ορίζοντα και μετά μόλις το σκυλί προχωρούσε πίσω μου.... κατέβυηκε το σκυλί σε ένα χωράφι οργωμένο και εκεί ο λαγός έκανε βουρήματα και ο σκύλος με επιστροφές και κύκλους προσπαθούσε να βρεί την έξοδο. Ένιωθα άβολα ένιωθα ότι κάτι κακκό θα γινόταν. ήμουν μόνος μου και περνούσαν όλα απο το μυαλό μου . Αν μου παίξουν τον λαό εν πειράζει , αν μου παίξουν το σκύλο ενα σκοτωθούμε. Για βα φανταστείτε πόσο στρες μου επροκάλεσαν εξεκηνούσα να μετρώ να φουτσέκια που είχα πάνω μου γιατί λέω αν έν που τούτους τους πονιστικομένους που για ένα λάό ενα γυρίσουν σχιπέτο πάνω μου πρέπει να είμαι έτοιμος για όλα. Τελικά αποφάσισα να απαλλαγώ απο το άγχος και τα νεύρα. Κάλεσα τον σκύλο να έρθει κον΄τα μου τον έδεσα και κάθησα να ξεκουραστώ μέχρι να φύγουν. Η τύχη μου η μαύρη όμως φέτος δούλεψε και πάλι . Οι τύποι κατάλαβαν τι έκανα και αποφάσισαν να φύγουν. Περνούν απο δίπλα μου απο το χωράφι που βρισκόμουν για να φύγουν και 100 μέτρα πιο κάτω πατούν τον λαό σύρνουν του 3 ντουφεκιές και φεύγει τους. Δύο ώρες ιχνηλασία και να τελειώνει με αυτό τον τρόπο ότι πιο άδικο για το σκυλί. :(
Δυστηχώς για την κατάντια μας είδαμε πάρα πολλές φορές τούτο το έργο. Έκαμες το καλύτερο πράμα φίλε admin. Δεν έχει παλληκαριές στο βουνό. Σε τελική ανάλυση μπορεί να είμαστε οι μ.....κες της υπόθεσης γιατί τα βάζουμε κάτω. Κανένα θήραμα όμως δεν αξίζει την σωματική μας ακεραιότητα. Και όσο για αυτούς που έχουν αυτή την συμπεριφορά δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχολείσε μαζί τους.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Οι τύποι κατάλαβαν τι έκανα και αποφάσισαν να φύγουν. Περνούν απο δίπλα μου απο το χωράφι που βρισκόμουν για να φύγουν και 100 μέτρα πιο κάτω πατούν τον λαό σύρνουν του 3 ντουφεκιές και φεύγει τους. Δύο ώρες ιχνηλασία και να τελειώνει με αυτό τον τρόπο ότι πιο άδικο για το σκυλί. :(

εφανταστηκετε να ηταν και κανενας που τουτους μελος του forum και να τον εβαζε και φωτογραφια το βραδυ τον λαγο? :P
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
PanteraCY
Full Member

Δημοσίευση από PanteraCY »

admin έγραψε:Χθές εγώ βίωσα για ακόμη μια φορά την Κυπριακή γαϊδουροσύνη σε όλο της το μεγαλείο. :(
Να πω και εγώ το παράπονο μου. Χτες πήγα στο Βουνί με τον κουμπάρο μου. Όντας εγχειρισμένος το Βουνί ήταν μονόδρομος μιας και δεν μπορούσα άγριες παγανιές. Το σχέδιο ήταν ότι θα πηγαίναμε το πρωί μια ήρεμη πανιά για κανένα περδίκι και μετά στάμα για τζιηκλούα ή περπάτημα στα οργωμένα για καμιά τρασσιλούα. Πάμε το πρωί λία πράματα αλλά κάτι κάμαμε. Μετά πάμε για τρασσίλες. Κατεβαίνουμε που το αυτοκίνητο, πάω αριστερά ο κουμπάρος δεξιά. Βλέπω τον να σημαδεύει (δεν μου φάνηκε να ήταν χαμηλά) πυροβολά ακούω και 2ο πυροβολισμό και μετά ακούω να συζητά με κάποιο. Εγώ νόμισα ότι σήκωσε καμιά τρασιήλα έπαιξε την χαμηλά και ότι συζήτα με ένα άλλο κυνηγό που ήταν εκεί κοντά. Εν έδωσα σημασία στις κουβέντες τους αφού ήταν μακριά και απλώς περίμενα εκεί. Έρχεται ο κουμπάρος μου λέει μου φύαμε, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και κοπέ. Στο αυτοκίνητο αρχίζει ο διάλογος.

-Τι έγινε?
-Σηκώστηκε ένας πέρτικος έπαιξα τον, έπεσε χαμέ και όπως επορτοκλότσαν έπαιξε τον ο άλλος χαμέ.
-ΟΚ. Και?
-Πάω κοντά και λαλεί μου ' Τι εννά κάμουμε τωρά?' και απαντώ του 'τι εννα κάμουμε?΄. Λέει μου εν κρατώ τίποτε σήμερα και απαντώ του ούτε εγώ και βλέπω τον που τον πιάνει και κρεμάζει τον.
-Τι του είπες μετά?
-Τίποτε λέει μου απλώς χαλάστηκα και ήρθα κοντά σου να φύουμε.
-Απαντώ του καλά έκαμες που εν έδωσες συνέχεια. Έπρεπε να του πεις να έρθει να του δώσουμε και τα υπόλοιπα πουλιά που είχαμε στο αυτοκίνητο.

Συγχαρητήρια φίλε μου με το μαύρο Jimny (ελπίζω να μην είσαι μέλος σε αυτό το φόρουμ) που δέχεσαι και κτυπάς τα θηράματα των άλλων ειδικά αμαν είναι χτυπημένα στο έδαφος. Φαντάζουμε τι ιστορίες θα λέεις στον καφενέ σου για τον ωραίο τρόπο που τον έπαιξες. Αν είσαι φρέσκος κυνηγός και ήταν το πρώτο σου περδίκι τότε δυστυχώς άρχισες λάθος. Αν είσαι τόσο φτωχός και αυτό το περδίκι θα ήταν το γεύμα σου τότε σου ζητώ συγνώμη για τις προσβολές μου.
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

kanaris έγραψε:Οι τύποι κατάλαβαν τι έκανα και αποφάσισαν να φύγουν. Περνούν απο δίπλα μου απο το χωράφι που βρισκόμουν για να φύγουν και 100 μέτρα πιο κάτω πατούν τον λαό σύρνουν του 3 ντουφεκιές και φεύγει τους. Δύο ώρες ιχνηλασία και να τελειώνει με αυτό τον τρόπο ότι πιο άδικο για το σκυλί. :(

εφανταστηκετε να ηταν και κανενας που τουτους μελος του forum και να τον εβαζε και φωτογραφια το βραδυ τον λαγο? :P
Τζιαμε ηθελα τον φιλο Admin η οποιοδηποτε αλλο βρισκοταν στη θεση του να δω τι θα εκαμνε
Φιλε Admin καλα εκαμες και δεν εδωσες το δικαιωμα στον εαυτο σου να προβει σε αχριαστη συζητηση και οχι μονο ;)
Οπως ειπε και ο φιλος πριν πολυ σωστα
Έκαμες το καλύτερο πράμα φίλε admin. Δεν έχει παλληκαριές στο βουνό. Σε τελική ανάλυση μπορεί να είμαστε οι μ.....κες της υπόθεσης γιατί τα βάζουμε κάτω. Κανένα θήραμα όμως δεν αξίζει την σωματική μας ακεραιότητα. Και όσο για αυτούς που έχουν αυτή την συμπεριφορά δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχολείσε μαζί τους.
Εγω φιλε βρεθηκα στη θεση σου επαιξα το λαο και τον επιασαν δεν εχει ετσι αισθημα μακαρυ να μεν τυχει σε κανενα ξανα :evil: :evil: :evil:

Σκεφτηται να περιγραφε κιολας τη καθε φαση το πως σταματησε ο τυπος με το σκυλο που εχασε τη μαλαη που ηταν μπροστα τους και πως τον περασαν και σηκωσαν το λαγο αυτοι στα 100 μετρα και με ποια χαρτουτσια και ποση αποσταση τον επαιξαν και ποσες τουμπες εκαμε με τη σιηπεθκια
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

solon loyka έγραψε:
ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΩ ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΚΟΥΡΟΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΛΕ :cry:
φιλε Σολονα δεν εχει κανενα προβλημα εβρε εσυ τες φασες ταιζε με θεμας 365 μερες το χρονο και ερκουμε εγω μαζι σου να σου τες μαζεφκω, καμω τελειο απορτ , χανω ελαχιστες φασες, και αμαν χρειαστει πιανω ζε οπλο
:lol: :lol: :lol:
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

sotiris!129 έγραψε:
solon loyka έγραψε:
φιλε Σολονα δεν εχει κανενα προβλημα εβρε εσυ τες φασες ταιζε με θεμας 365 μερες το χρονο και ερκουμε εγω μαζι σου να σου τες μαζεφκω, καμω τελειο απορτ , χανω ελαχιστες φασες, και αμαν χρειαστει πιανω ζε οπλο
:lol: :lol: :lol:
beretta ?? :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”