ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!! ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΟΝ!Ιβηρικός Ιχνηλάτης έγραψε:Πριν 2 βδομαδες περιπου πηγαμε κυνηγι σε περιοχη της πιτσιλιας. Στο χωματοδρομο συναντησαμε μια παρεα 4-5 ατομα που εστεκαν για τζικλες, τους χαιρετισαμε και προχωρσαμε 500 μετρα παρακατω και παρκαραμε! Η περιοχη ειναι παρα πολυ αποκρημνη και δυσβατη και ημασταν κυριολεκτικα εμεις και ο Θεος στο συγκεκριμενο βουνο!Κατα τις 7 κατεβασαμε τους 2 ιχνηλατες και αμεσως πηραν ιχνος και κατευθηνονταν προς τις λατζιες. Σελιγοτερο απο 20 λεπτα ξεφωλιασαν τον λαγο χωρις να καταφερουμε να τον δουμε λογω του πυκνου της περιοχης. Τοτε ξεκινησε η καταδιωξη και εμεις πηραμε θεση ωστε να καταφερουμε να καρπωθουμε το λαγο!Ενω βρισκομασταν πανω στο βουνο και περασαν περιπου 15 λεπτα καταδιωξης ξαφνικαν βρεθικαν οι τζικλαριες με τα διπλοκαμπνα τους παρακαρισμενα διπλα απο το δικο μας και πηραν θεση στο χωματοδρομο καλυπτοντας τον περιπου 200 μετρα. μετα απο 20 λεπτα περιπου και ενω οι τζικλαριες δεν εριξαν πιροβολισμο στα πουλια που φαραζαν οι σκυλοι κατα την καταδιωξη ξαφνικα ακουμε ενα πυροβολισμο και ενα απο τους τζικλαριες να κρατα ενα λαγο, μπαινουν στα διπλοκαμπινα τους και φευγουν...μετα απο λιγα λεπτα τα σκυλια εφτασαν στο σημειο που κτυπηθηκε ο λαγος και σταματησαν τα γαβγισματα. Τα σχολια δικα σας!
φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
-
- Full Member
Niotho se Sotiri mou..sotiris!129 έγραψε:ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!! ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΟΝ!Ιβηρικός Ιχνηλάτης έγραψε:Πριν 2 βδομαδες περιπου πηγαμε κυνηγι σε περιοχη της πιτσιλιας. Στο χωματοδρομο συναντησαμε μια παρεα 4-5 ατομα που εστεκαν για τζικλες, τους χαιρετισαμε και προχωρσαμε 500 μετρα παρακατω και παρκαραμε! Η περιοχη ειναι παρα πολυ αποκρημνη και δυσβατη και ημασταν κυριολεκτικα εμεις και ο Θεος στο συγκεκριμενο βουνο!Κατα τις 7 κατεβασαμε τους 2 ιχνηλατες και αμεσως πηραν ιχνος και κατευθηνονταν προς τις λατζιες. Σελιγοτερο απο 20 λεπτα ξεφωλιασαν τον λαγο χωρις να καταφερουμε να τον δουμε λογω του πυκνου της περιοχης. Τοτε ξεκινησε η καταδιωξη και εμεις πηραμε θεση ωστε να καταφερουμε να καρπωθουμε το λαγο!Ενω βρισκομασταν πανω στο βουνο και περασαν περιπου 15 λεπτα καταδιωξης ξαφνικαν βρεθικαν οι τζικλαριες με τα διπλοκαμπνα τους παρακαρισμενα διπλα απο το δικο μας και πηραν θεση στο χωματοδρομο καλυπτοντας τον περιπου 200 μετρα. μετα απο 20 λεπτα περιπου και ενω οι τζικλαριες δεν εριξαν πιροβολισμο στα πουλια που φαραζαν οι σκυλοι κατα την καταδιωξη ξαφνικα ακουμε ενα πυροβολισμο και ενα απο τους τζικλαριες να κρατα ενα λαγο, μπαινουν στα διπλοκαμπινα τους και φευγουν...μετα απο λιγα λεπτα τα σκυλια εφτασαν στο σημειο που κτυπηθηκε ο λαγος και σταματησαν τα γαβγισματα. Τα σχολια δικα σας!

-
- Full Member
File Ibirike sirtous 1 shipethkia mes ta lastixa na doun tin glika....Ιβηρικός Ιχνηλάτης έγραψε:Πριν 2 βδομαδες περιπου πηγαμε κυνηγι σε περιοχη της πιτσιλιας. Στο χωματοδρομο συναντησαμε μια παρεα 4-5 ατομα που εστεκαν για τζικλες, τους χαιρετισαμε και προχωρσαμε 500 μετρα παρακατω και παρκαραμε! Η περιοχη ειναι παρα πολυ αποκρημνη και δυσβατη και ημασταν κυριολεκτικα εμεις και ο Θεος στο συγκεκριμενο βουνο!Κατα τις 7 κατεβασαμε τους 2 ιχνηλατες και αμεσως πηραν ιχνος και κατευθηνονταν προς τις λατζιες. Σελιγοτερο απο 20 λεπτα ξεφωλιασαν τον λαγο χωρις να καταφερουμε να τον δουμε λογω του πυκνου της περιοχης. Τοτε ξεκινησε η καταδιωξη και εμεις πηραμε θεση ωστε να καταφερουμε να καρπωθουμε το λαγο!Ενω βρισκομασταν πανω στο βουνο και περασαν περιπου 15 λεπτα καταδιωξης ξαφνικαν βρεθικαν οι τζικλαριες με τα διπλοκαμπνα τους παρακαρισμενα διπλα απο το δικο μας και πηραν θεση στο χωματοδρομο καλυπτοντας τον περιπου 200 μετρα. μετα απο 20 λεπτα περιπου και ενω οι τζικλαριες δεν εριξαν πιροβολισμο στα πουλια που φαραζαν οι σκυλοι κατα την καταδιωξη ξαφνικα ακουμε ενα πυροβολισμο και ενα απο τους τζικλαριες να κρατα ενα λαγο, μπαινουν στα διπλοκαμπινα τους και φευγουν...μετα απο λιγα λεπτα τα σκυλια εφτασαν στο σημειο που κτυπηθηκε ο λαγος και σταματησαν τα γαβγισματα. Τα σχολια δικα σας!
2 χαρτουτσιες σημερα 2 μπεκατσες η μια μεσα σε μια αγκα8κια οσι με ενα οικοπεδο! εχασαμεν την ουτε ο σκυλος εν την εβρισκε!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
3ς μπεκατσες σημερα η 1 αγνοουμενη!
4 επια να φιο ζε αρκεπσαν οι ζικλες να σηιζουν βριμηση! ατε ρε απολλον ζικλαρι εφε3εν σου παλε ηταν γεματος ο τοπος ζικλουες εγω 30-45 λεπτα επαιξα καμια 10ρκα ειβρα τες μονο τουτες φανταζουμε εσυ σημερα που επιες αποκλιστικα για ζικλα πρεπει να εγεμοσες τες φριζες ρε μασκαρα

4 επια να φιο ζε αρκεπσαν οι ζικλες να σηιζουν βριμηση! ατε ρε απολλον ζικλαρι εφε3εν σου παλε ηταν γεματος ο τοπος ζικλουες εγω 30-45 λεπτα επαιξα καμια 10ρκα ειβρα τες μονο τουτες φανταζουμε εσυ σημερα που επιες αποκλιστικα για ζικλα πρεπει να εγεμοσες τες φριζες ρε μασκαρα

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Ε Σωτήρη επέτρεψε μου να σε σουκσουλίσω λίο να γελάσουμε έτσι που εν και Χριστούγεννα αύριο!!!
Περτικάρης άνρωπος τις μπεκάτσες γιατι τις έπεκσες? μπορείς να μου πείς

Περτικάρης άνρωπος τις μπεκάτσες γιατι τις έπεκσες? μπορείς να μου πείς

ετυχε ρε canis μου και ο σκυλος σημερα εθελε μπεκατσες! ασε που ζιαμε που επια δεν ειχε περτιζια...(εξερα το που πρην παω,επια για λαο ζε μπεκατσες)
- Nikos
Καλησπέρα παιδιά
Πιστευω ότι κανανε την εμφανιση τους για τα καλά...Τόσο οι τζίκλες όσο και οι μπεκάτσες!!
Εγω σήμερα ενα ζευγάρι περδίκια... και έχασα και ένα χτυπημένο...
Είδαμε όμως λιες τζικλούες και 2 μπεκάτσες απο μακριά...
Χαιρετίσματα και καλές γιορτές
Νίκος Α
Πιστευω ότι κανανε την εμφανιση τους για τα καλά...Τόσο οι τζίκλες όσο και οι μπεκάτσες!!
Εγω σήμερα ενα ζευγάρι περδίκια... και έχασα και ένα χτυπημένο...
Είδαμε όμως λιες τζικλούες και 2 μπεκάτσες απο μακριά...
Χαιρετίσματα και καλές γιορτές
Νίκος Α
-
- Full Member
OI RE I FRIZA ENE GIEMOSE ALLA TIN TETARTI ENAN SIOURA GEMATI.sotiris!129 έγραψε:3ς μπεκατσες σημερα η 1 αγνοουμενη!
4 επια να φιο ζε αρκεπσαν οι ζικλες να σηιζουν βριμηση! ατε ρε απολλον ζικλαρι εφε3εν σου παλε ηταν γεματος ο τοπος ζικλουες εγω 30-45 λεπτα επαιξα καμια 10ρκα ειβρα τες μονο τουτες φανταζουμε εσυ σημερα που επιες αποκλιστικα για ζικλα πρεπει να εγεμοσες τες φριζες ρε μασκαρα![]()
![]()
![]()
7 TO PROI TZAI 6 STO TZITASTRO
μακαρι περκι παιξουμεν ζε μεις οι νιστιζιοι 1-2APOLLON AROSTIA MOU έγραψε:OI RE I FRIZA ENE GIEMOSE ALLA TIN TETARTI ENAN SIOURA GEMATI.sotiris!129 έγραψε:3ς μπεκατσες σημερα η 1 αγνοουμενη!
4 επια να φιο ζε αρκεπσαν οι ζικλες να σηιζουν βριμηση! ατε ρε απολλον ζικλαρι εφε3εν σου παλε ηταν γεματος ο τοπος ζικλουες εγω 30-45 λεπτα επαιξα καμια 10ρκα ειβρα τες μονο τουτες φανταζουμε εσυ σημερα που επιες αποκλιστικα για ζικλα πρεπει να εγεμοσες τες φριζες ρε μασκαρα![]()
![]()
![]()
7 TO PROI TZAI 6 STO TZITASTRO