φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kypros

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από kypros »

admin έγραψε:
marinos.a έγραψε:για εμάς σήμερα ήταν pikachu day, τα δυο πουλιά χτυπήθηκαν απο τον συμπαίχτη στη πρωινή και το τρίτο στη απογευματινή (μετα τη δουλειά) απο μένα.

Πολύ συναρπαστικό κυνήγι, κάθε πουλί και μια ιστορία

Εικόνα
ρε Μαρίνο θωρώ σε πολλά φορτσαρισμένο εν τσαι η σκύλα έτσι φορτσάτη?
Σορρυ παιδες αλλα την μικρη ξεχαστε την. Μολις μεγαλοσει θα την παντρευτω!!

Μπραβο και για της μπεκατσες ωραια πουλια, ηταν σωστο το εντσικτο του ανθημου προφανως για το τοπο που μας ελεε!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Anthimos έγραψε:
DSC00189.jpg

ΟΡΤΥΚΟΜΑΧΙΕΣ :lol:

Χθες στο διαλειμμα μετα την πρωινη παγανια, απελευθερωσαμε ορτυκια BOB WHITE και απολαυσαμε φερμες , ξεπεταγματα και βολες.
Τελειο εκπαιδευτικο για ολα τα σκυλια της παρεας .
Αποκορυφωμα οι ατελιωτες φερμες μια Σεττερουλλας μολις 6 μηνων που εδειξε απιστευτο κυνηγετικο πάθος και μας αποδειξε το κυνηγετικο της ταλεντο.

Ευρεση-Φερμα-Ξεπεταγμα-Πυροβολισμος-Επαναφορα.....ο καλυτερος τροπος για να "βαλει πανω" ενα νεαρο σκυλι αν και χτες τα εκτελουσε ολα σαν φτασμενο κυνηγοσκυλο.... :)
Πραγματι πολυ καλης ποιοτητας πουλια που δεν ποδαριζουν στη πιεση αλλα κρατουν στη φερμα και πετουν μονο με σκυλλο. Ιδανικο για εκπαιδευση με καλη πτηση και ταχυτητα.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

LOUIS SETTER έγραψε:
admin έγραψε:
marinos.a έγραψε:για εμάς σήμερα ήταν pikachu day, τα δυο πουλιά χτυπήθηκαν απο τον συμπαίχτη στη πρωινή και το τρίτο στη απογευματινή (μετα τη δουλειά) απο μένα.

Πολύ συναρπαστικό κυνήγι, κάθε πουλί και μια ιστορία

Εικόνα
ρε Μαρίνο θωρώ σε πολλά φορτσαρισμένο εν τσαι η σκύλα έτσι φορτσάτη?
ΗΤΑΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ . ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΡΦΩΤΗ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΕΝΗ . ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ . ΤΟ ΘΥΛΗΚΟ. :) :)
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ .
ΚΑΙ Ο ΛΟΥΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ .
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ . ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΔΙΚΙΑ , ΕΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΝΤΑΡΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΣΗ ΑΔΕΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΖΕΣΤΗ. ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ 150 ΜΕΤΡΑ . ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ <ΧΑΛΟΥΠΑ-ΧΑΛΟΥΠΑ> ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΧΕΙΛΗ ΚΑΜΕΝΑ .
Ρε Λούι μου να σου πώ ένα πράμα που πιστεύω πολύ. Ο σκύλος εν του μάστρου του που να μοιάσει. :) Αμμά βουράς τις φάσσες και τις τσίκλες και έν του διάς πίεση ενα μάθει να στέκεται και να περιμένει πέρασμα αμμα τον παίρνεις έξω και έρχετε επαφή με το θήραμα ενα γίνει φωθκιά και να τον λαλαέις ο ΛοΥΙς Ο ΦΩΘΚΙΆς :D Φυσικά ο Μαρίνος άνοιξε λλίο και η τύχη του γιατί η συγκεκριμένη σκυλίτσα ήταν να την αφήκει ο Μάστρος αλλά τελικά έν την εκράτησε και εψόφησε και η μάνα της και έμεινε έτσι ο Σταυρής, Πιστεύω ότι τωρά είανι το καταλληλότερο διάστημα να ασχοληθείς μαζί του
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

admin έγραψε: Ρε Λούι μου να σου πώ ένα πράμα που πιστεύω πολύ. Ο σκύλος εν του μάστρου του που να μοιάσει. :) Αμμά βουράς τις φάσσες και τις τσίκλες και έν του διάς πίεση ενα μάθει να στέκεται και να περιμένει πέρασμα αμμα τον παίρνεις έξω και έρχετε επαφή με το θήραμα ενα γίνει φωθκιά και να τον λαλαέις ο ΛοΥΙς Ο ΦΩΘΚΙΆς :D Φυσικά ο Μαρίνος άνοιξε λλίο και η τύχη του γιατί η συγκεκριμένη σκυλίτσα ήταν να την αφήκει ο Μάστρος αλλά τελικά έν την εκράτησε και εψόφησε και η μάνα της και έμεινε έτσι ο Σταυρής, Πιστεύω ότι τωρά είανι το καταλληλότερο διάστημα να ασχοληθείς μαζί του
Οι εν γίνετε να μου μοιάζει... αφήνει φαΐ μες το πιάτο της :D :D :D

κατά τα αλλά εγω που το κακό μου τις νύχτες πριν το εκπαιδευτικό εν κοιμάμαι και ο φίλος Λούης ξέρει πολύ καλά ότι είναι πολύ ευπρόσδεκτος να πηγαίνουμε μαζί ΚΑΘΕ Σαββάτο

Κρίμα η μαμά που εχάθηκε
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

[/quote]
Ρε Λούι μου να σου πώ ένα πράμα που πιστεύω πολύ. Ο σκύλος εν του μάστρου του που να μοιάσει. :) Αμμά βουράς τις φάσσες και τις τσίκλες και έν του διάς πίεση ενα μάθει να στέκεται και να περιμένει πέρασμα αμμα τον παίρνεις έξω και έρχετε επαφή με το θήραμα ενα γίνει φωθκιά και να τον λαλαέις ο ΛοΥΙς Ο ΦΩΘΚΙΆς :D

Α γεια σου , πε του τα ρε Αριστε μου γιατι εμας δεν μας κρωνεται..... :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

ελπίζω να μεν υπονοείς τπτ και για κάποιους αλλους κ. Αριστε!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

ινταλος πάει τζείνη η παροιμία με τες μουγιες ?
Si vis pacem, para bellum
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Μα νομίζω "αν έχει μύγες - αροξόλ!"
Ιβηρικός Ιχνηλάτης
Full Member

Δημοσίευση από Ιβηρικός Ιχνηλάτης »

Πριν 2 βδομαδες περιπου πηγαμε κυνηγι σε περιοχη της πιτσιλιας. Στο χωματοδρομο συναντησαμε μια παρεα 4-5 ατομα που εστεκαν για τζικλες, τους χαιρετισαμε και προχωρσαμε 500 μετρα παρακατω και παρκαραμε! Η περιοχη ειναι παρα πολυ αποκρημνη και δυσβατη και ημασταν κυριολεκτικα εμεις και ο Θεος στο συγκεκριμενο βουνο!Κατα τις 7 κατεβασαμε τους 2 ιχνηλατες και αμεσως πηραν ιχνος και κατευθηνονταν προς τις λατζιες. Σελιγοτερο απο 20 λεπτα ξεφωλιασαν τον λαγο χωρις να καταφερουμε να τον δουμε λογω του πυκνου της περιοχης. Τοτε ξεκινησε η καταδιωξη και εμεις πηραμε θεση ωστε να καταφερουμε να καρπωθουμε το λαγο!Ενω βρισκομασταν πανω στο βουνο και περασαν περιπου 15 λεπτα καταδιωξης ξαφνικαν βρεθικαν οι τζικλαριες με τα διπλοκαμπνα τους παρακαρισμενα διπλα απο το δικο μας και πηραν θεση στο χωματοδρομο καλυπτοντας τον περιπου 200 μετρα. μετα απο 20 λεπτα περιπου και ενω οι τζικλαριες δεν εριξαν πιροβολισμο στα πουλια που φαραζαν οι σκυλοι κατα την καταδιωξη ξαφνικα ακουμε ενα πυροβολισμο και ενα απο τους τζικλαριες να κρατα ενα λαγο, μπαινουν στα διπλοκαμπινα τους και φευγουν...μετα απο λιγα λεπτα τα σκυλια εφτασαν στο σημειο που κτυπηθηκε ο λαγος και σταματησαν τα γαβγισματα. Τα σχολια δικα σας!
Άβαταρ μέλους
SV10Perennia
Full Member

Δημοσίευση από SV10Perennia »

εν απλο ρε φιλε.εν νιστιτζοι
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”