Σορρυ παιδες αλλα την μικρη ξεχαστε την. Μολις μεγαλοσει θα την παντρευτω!!
Μπραβο και για της μπεκατσες ωραια πουλια, ηταν σωστο το εντσικτο του ανθημου προφανως για το τοπο που μας ελεε!
Σορρυ παιδες αλλα την μικρη ξεχαστε την. Μολις μεγαλοσει θα την παντρευτω!!
Πραγματι πολυ καλης ποιοτητας πουλια που δεν ποδαριζουν στη πιεση αλλα κρατουν στη φερμα και πετουν μονο με σκυλλο. Ιδανικο για εκπαιδευση με καλη πτηση και ταχυτητα.Anthimos έγραψε:
ΟΡΤΥΚΟΜΑΧΙΕΣ![]()
Χθες στο διαλειμμα μετα την πρωινη παγανια, απελευθερωσαμε ορτυκια BOB WHITE και απολαυσαμε φερμες , ξεπεταγματα και βολες.
Τελειο εκπαιδευτικο για ολα τα σκυλια της παρεας .
Αποκορυφωμα οι ατελιωτες φερμες μια Σεττερουλλας μολις 6 μηνων που εδειξε απιστευτο κυνηγετικο πάθος και μας αποδειξε το κυνηγετικο της ταλεντο.
Ευρεση-Φερμα-Ξεπεταγμα-Πυροβολισμος-Επαναφορα.....ο καλυτερος τροπος για να "βαλει πανω" ενα νεαρο σκυλι αν και χτες τα εκτελουσε ολα σαν φτασμενο κυνηγοσκυλο....
Ρε Λούι μου να σου πώ ένα πράμα που πιστεύω πολύ. Ο σκύλος εν του μάστρου του που να μοιάσει.LOUIS SETTER έγραψε:ΗΤΑΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ . ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΡΦΩΤΗ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΕΝΗ . ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ . ΤΟ ΘΥΛΗΚΟ.![]()
![]()
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ .
ΚΑΙ Ο ΛΟΥΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ .
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ . ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΔΙΚΙΑ , ΕΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΝΤΑΡΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΣΗ ΑΔΕΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΖΕΣΤΗ. ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ 150 ΜΕΤΡΑ . ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ <ΧΑΛΟΥΠΑ-ΧΑΛΟΥΠΑ> ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΧΕΙΛΗ ΚΑΜΕΝΑ .
Οι εν γίνετε να μου μοιάζει... αφήνει φαΐ μες το πιάτο τηςadmin έγραψε: Ρε Λούι μου να σου πώ ένα πράμα που πιστεύω πολύ. Ο σκύλος εν του μάστρου του που να μοιάσει.Αμμά βουράς τις φάσσες και τις τσίκλες και έν του διάς πίεση ενα μάθει να στέκεται και να περιμένει πέρασμα αμμα τον παίρνεις έξω και έρχετε επαφή με το θήραμα ενα γίνει φωθκιά και να τον λαλαέις ο ΛοΥΙς Ο ΦΩΘΚΙΆς
Φυσικά ο Μαρίνος άνοιξε λλίο και η τύχη του γιατί η συγκεκριμένη σκυλίτσα ήταν να την αφήκει ο Μάστρος αλλά τελικά έν την εκράτησε και εψόφησε και η μάνα της και έμεινε έτσι ο Σταυρής, Πιστεύω ότι τωρά είανι το καταλληλότερο διάστημα να ασχοληθείς μαζί του