Φίλε Δημήτρη, ούτε καν αυτοί που με έφεραν στον κόσμο δεν μπορούν να μου υποβάλουν τι θα πω ή τι θα γράψω. Άρα τα λεγόμενα σου καμιά σχέση με την αλήθεια δεν έχουν. Εμένα αφήστε με έξω από τα προσωπικά σας (αν έχετε), δεν με αφορούν.dimitris savva έγραψε:Ο φιλος που σε εβαλε να πεις τουτες της κουβεντες ηταν μαζι μου σε κυνηγι που δικαιουμαστουν μονο 2 λαγους και πηρα 2 λαγους και ακομη μου ελεγε να συνεχισω επισης μου εδινε φυσιγγια για να συνεχισω και αλλες πολλες κουβεντες που δεν θελω να πω.Δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση κανεναι, ζητω συγνωμη στον Αριστο και ζητω να με διαγραψουν.mouzouris έγραψε:Νόμοι υπάρχουν πολλοί, και σωστοί και λάθος, αυτό όμως δεν συμαίνει ότι εγώ διαλέγω ποιοι μου αρέσουν για να τους τηρώ και ποιοι δεν μου αρέσουν για να μην τους τηρώ. Άλλο το συναίσθημα και άλλο η λογική. Η λογική πρέπει να επικρατεί άσχετα αν αυτό δεν μας αρέσει πολλές φορές. Οι νόμοι είναι για να τηρούνται αλλά και για να αλλάζουν αν δούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν από την άλλη παρανομήσουμε είτε θελημένα, είτε άθελα μας (ανθρωποι είμαστε, λάθοι κάνουμε) πρέπει να δεχόμαστε τις συνέπειες ..... Άριστε φιλικά.
Τα γραφόμενα μου είναι καθαρά και ξάστερα και μιας και σε αυτό το φόρουν έχουμε δημοκρατία, έχω δικαίωμα να διαφωνώ ακόμα και με τον Άριστο, φτάνει εννοείτε, τα γραφώμενα να είναι σε κόσμια πλαίσια.
Το θέμα για μένα είναι λήξαν. Ευχαριστώ !