ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mouzouris
Full Member
Επικοινωνία:

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από mouzouris »

dimitris savva έγραψε:
mouzouris έγραψε:Νόμοι υπάρχουν πολλοί, και σωστοί και λάθος, αυτό όμως δεν συμαίνει ότι εγώ διαλέγω ποιοι μου αρέσουν για να τους τηρώ και ποιοι δεν μου αρέσουν για να μην τους τηρώ. Άλλο το συναίσθημα και άλλο η λογική. Η λογική πρέπει να επικρατεί άσχετα αν αυτό δεν μας αρέσει πολλές φορές. Οι νόμοι είναι για να τηρούνται αλλά και για να αλλάζουν αν δούμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν από την άλλη παρανομήσουμε είτε θελημένα, είτε άθελα μας (ανθρωποι είμαστε, λάθοι κάνουμε) πρέπει να δεχόμαστε τις συνέπειες ..... Άριστε φιλικά. :)
Ο φιλος που σε εβαλε να πεις τουτες της κουβεντες ηταν μαζι μου σε κυνηγι που δικαιουμαστουν μονο 2 λαγους και πηρα 2 λαγους και ακομη μου ελεγε να συνεχισω επισης μου εδινε φυσιγγια για να συνεχισω και αλλες πολλες κουβεντες που δεν θελω να πω.Δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση κανεναι, ζητω συγνωμη στον Αριστο και ζητω να με διαγραψουν.
Φίλε Δημήτρη, ούτε καν αυτοί που με έφεραν στον κόσμο δεν μπορούν να μου υποβάλουν τι θα πω ή τι θα γράψω. Άρα τα λεγόμενα σου καμιά σχέση με την αλήθεια δεν έχουν. Εμένα αφήστε με έξω από τα προσωπικά σας (αν έχετε), δεν με αφορούν.
Τα γραφόμενα μου είναι καθαρά και ξάστερα και μιας και σε αυτό το φόρουν έχουμε δημοκρατία, έχω δικαίωμα να διαφωνώ ακόμα και με τον Άριστο, φτάνει εννοείτε, τα γραφώμενα να είναι σε κόσμια πλαίσια.
Το θέμα για μένα είναι λήξαν. Ευχαριστώ ! :)
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Δηλαδή τώρα θα σταθούμε γιατί ο φίλος ο Δημήτρης πυροβόλησε τον δεύτερο λαγό; Αν ο Δημήτρης δηλαδή έγραφε πως ενώ οι σκύλοι του έβγαλαν λαγό και τον πήρε άλλος, αυτός έκανε καβγά, απαιτούσε τον λαγό και πως αν δεν του τον έδιναν θα γινόταν δεν ξέρω και εγώ τι, τι θα λέγαμε; '' Αν ήμουν εγώ ήταν να του πω αν δεν τον αφήσεις εν φέφκεις που δαμέ''.

Ο άνθρωπος χάρηκε, ακούσετε τον τόνο της φωνής του; Στέκομαι αυστηρά εδώ! Ο Δημήτρης ΧΑΡΗΚΕ που πήρε τον λαγό ο νεαρός κυνηγός! Εγώ μόνο από αυτό ανατριχιάζω από την ειλικρίνεια του φίλου μου Δημήτρη και του λέω πως αυτό που έκανε μετρημένοι στα δάκτυλα θα έκανα το ίδιο!

Πόσοι από αυτούς που γράφουν εδώ ξεπέρασαν το κότα; Πολλοί πολλοί και κάθε χρόνο το ίδιο! Και πόσοι από εμάς δεν θα ρίχναμε του δεύτερου λαγού αν τόσα χρόνια γνώριζες πως δικαιούσαι 2. Και πόσοι ενώ πήραν τα 3 περδίκια σήκωσαν κοπάδι και δεν πυροβόλησαν;

Ο Δημήτρης αυθόρμητα του έριξε που πολλοί θα το έκαναν το ίδιο...
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

SilverPigeonS έγραψε:Δηλαδή τώρα θα σταθούμε γιατί ο φίλος ο Δημήτρης πυροβόλησε τον δεύτερο λαγό; Αν ο Δημήτρης δηλαδή έγραφε πως ενώ οι σκύλοι του έβγαλαν λαγό και τον πήρε άλλος, αυτός έκανε καβγά, απαιτούσε τον λαγό και πως αν δεν του τον έδιναν θα γινόταν δεν ξέρω και εγώ τι, τι θα λέγαμε; '' Αν ήμουν εγώ ήταν να του πω αν δεν τον αφήσεις εν φέφκεις που δαμέ''.

Ο άνθρωπος χάρηκε, ακούσετε τον τόνο της φωνής του; Στέκομαι αυστηρά εδώ! Ο Δημήτρης ΧΑΡΗΚΕ που πήρε τον λαγό ο νεαρός κυνηγός! Εγώ μόνο από αυτό ανατριχιάζω από την ειλικρίνεια του φίλου μου Δημήτρη και του λέω πως αυτό που έκανε μετρημένοι στα δάκτυλα θα έκανα το ίδιο!

Πόσοι από αυτούς που γράφουν εδώ ξεπέρασαν το κότα; Πολλοί πολλοί και κάθε χρόνο το ίδιο! Και πόσοι από εμάς δεν θα ρίχναμε του δεύτερου λαγού αν τόσα χρόνια γνώριζες πως δικαιούσαι 2. Και πόσοι ενώ πήραν τα 3 περδίκια σήκωσαν κοπάδι και δεν πυροβόλησαν;

Ο Δημήτρης αυθόρμητα του έριξε που πολλοί θα το έκαναν το ίδιο...
+1000000
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ειπα χιλιες φορες να σκαζω κ να μεν γραφω δαμεσα κ να περιοριζομαι σε κανεναν αστειο αλλα δεν αντεχω.
που την κυριακη ειδα κ εζησα τα εξαλλα κ διαπιστωσα και νεες κατηγοριες αχρηστων να ειναι στα βουνα.
που οι μεγαλυτερες ομαδες λαγοκτνηγων που ξερω με αρχιδια κ οχι κυνηγων κρέατος που φρανουν μεχρι τα τρια ατομα έφτασαν απο ενα μεχρι 4 σηκωματα κ αναλογες καρπωσεις κ με πελλαναν γνωστοι κ αγνωστοι στο τηλεφωνο για το κωλοφατσοβιβλιο οτι ποσταρουν φωτο με εξι κ 7 λαγους και επεξαν τους κ νομιμα.
και θωρεις το θηραμα κ μιλα σου πως κ απο προηλθε.

Που μεσε τουτο το φορουμ ολοι ειναι αγιοι κ ηθικοι κ νομοταγεις κ αγγουρκα του πικγου κ πασ το βουνο καμνουν τα ισσιαλα τους.

Αν ειχαμε μαθκθα πισω μας να θωρουμε τα δικα μας ηταν να γλωστομιασουμε με την γλωσσα μας και να πνιουμε στους εμετούς μας.

Εγω σας μιλω υπευθυνα οτι βρεθηκα στην δυσαρεστη θεση να δεκτω επιθεση που ενα βουνο γιατί στην τζικλα δεν επεξα τους περτικους που ηρταν πανω μου.
γιατι ερεξεν ο λαος που διπλα μου κ δεν σηκωσα οπλο
γιατι με ειπαν φιλοι μου μαλακα που δεν τσιλω τους λαους με ρο αυτοκίνητο.
Γιατι τρων μεστω χωραφι μου κ δεν στηνω τελια.

Εγω λοιπον οταν μειωθηκε το κοτα ρωτησα τον εαυτο μου.
θελεις να πεις αμα πετακτουν δυο ομπρος σου ενθα τους πεξεις?
και η απαντηση ηταν οτι δεν ξερω αλλα πιστευκω οτι εννα τους παιξω μθα χαρα.

Δεν λεω να ξεπςρνα κανεις το κοτα κ το καταδικασα κ το καταδικαζω.
λεω όμως οτι δαμεσα δα ειμαστε ενα πουτανιο.
αλλα θελουμε να καμνουμε τες οσιες παρθενες.
οποιος μοτ εγγυάται οτι αν κρατουσε 2 περδικια και εφκαλαν του οι σκιλοι δυο μαζι δεν θα εκαμνε σκοπιμα ντουπλε να μεν ρεξει το κοτα να τον παρω αυριο μαζι μου.αλλα αν το ρεξει εννα τον αφηκω τζιπανω.
οποιος αφηνεν απαικτο λαο επειδη εκραταν ηδη εναν και κυνηγα μονος του κ σωστα και νουσιμα να παω να του σφιξω το χερι.
αλλα κατα τυχη δαμεσα ειναι ολοι αγιοι κ τιποτε αλλο.
να σας πω εγω τι ειμαστε.
ειμαστε κυνηγοι του ονοματος κ της προβολής.
Να δεικτουμε.
να μας πουν μπραβο.
να βαλουμε φωτογραφιες να μας δουν.
τα φοροτμ κ το φατσοβιβλιο ειναι οι καφενεδες κ τα καπω των προτεινων που καταργηθηκαν.

Ποσο τσιανς εχει καποιος να παιξει τρια περδικια κ να τα ρεξει αυριο περπαρητος.
ποσο τσιανς εχει να παιξει ςναν λαο κ να πιασει κ δευτερο.
Κανονικα ομως.οχι ποτουτους που αυριο βαλω σας ξαι θκιο κρεμασταρκες γεματες.
αληθινο θηραμα.
να σας πω ςγω.
ελάχιστο.
Γιαυτι πεξετε τον εναν λαο κ μετα αγχωθειτε οτι μπορει να εβρετε αλλο κ τι θα καμετε.

Γιατί εν λιοι που παιζουν θηραμα....οι παραπανω πεζουν. ..την β...... τους κ καρτερουν να φκαλοτν φωτο μετα με το παρανομο τους εργο.

Το κυνηγι δεν εφτασε δαμε επειδη καποιος μια φορα ερεξε το κοτα και κυνηγησε σωστα ομως.
έφτασε δαμε γιατι ξετετε πολυ καλα τους λογους κ απο ποιους.
Το κοτα ομως εχουμε ολοι υποχρεωση κ πρεπει να το τηρουμε.
δεν έχει μικρη κ μεγαλη παρανομία.
Κατι παρανομο ειναι παρανομο.
απλα δαμεσα δα ποξω εν κουκλα.....και πουμεσα πανουκλα.
πραγματικα ενεκατσιασα.
Ατε τζιε κανει.
τζινος που ενθα επεζεν τον δευτερο λαο που επετακτηκε οταν επιεν ο Δημητρης να πιασει τον πρωτο κ υπογραφει μου το εν ΘΕΟΣ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΜΑΣΤΕ ΘΝΗΤΟΙ.

Και πραγματικα δαμεσα δα ενεκατζιασα υποκρισια...
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Απλά για να μην παρεξηγούμε γιατί σίγουρα με 5 γραμμές καποιος ο οποιος δεν γνωρίζει τον άλλο τον κρίνει απο 5 γραμμές μπορεί αν παρεξηγηθεί , φίλε μουζούρι νομίζω εσύ ξέρεις το ποιόν μου και τι είμαι και πόσο ηθικός κυνηγός είμα κάπποιοι άλλοι μπορεί να μην με ξέρουν έτσι εξηγούμε, το να καταπίνουμε τον κόνωπα και να μας στέκεται ο κάμηλος εν ακραίο. Αν ο άνθρωπος έσυρε πάνω σε δεύτερο λαό που του εφκάλαν οι σκύλοι του ή εάν έπαιξε 4 περδίκια αντί 3 μέσα στην παγανιά του ιδιαίτερα με τον τρόπο που εφαρμόζεται η συγκεκριμένη νομοθεσία και αμέσως πεταγόμαστε να τον κατακρίνουμε τότε το θεωρώ απλά μια μεγάλη υποκρισία. Το κυνήγι δέν θα σωθεί εάν ο νομοταγής κυνηγος παίξει 2 αντί 1 λαγό ούτε 4 αντί 3 πέρτικους. Το συμπέρασμα του άρθρου στο περιοδικό για όσους το διάβασαν είναι ότι οι υπαίθυνοι βρηκαν μια ηλίθια και μη εφαρμόσιμη λύση για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου ότι πάιρνουν μέτρα για το θήραμα και εμείς πάμε θύματα αυτής της πολιτικής ενάντια στο νόμιμο κυνήγι. Είμαι σωστός κυνηγός και πάω απο την Λεμεσό Τρόοδος να κυνηγήσω εκατέβηκα έπαιξα τον λαό φεύκω (εκηνήγησα? όχι?) οι άλλοι απέναντι 10 άτομα δικαιούνται 10 λαούς θα κυνηγούν μέχρι το βράδυ . Τι είναι σωστό τι είναι λάθος? Αλλο παράδειγμα κρατώ 2 περδίκαι και πάω στο αυτοκίνητο , σηλώνεται το κοπάδι πυροβολώ έπεσαν 2 , τι κάνω πετάσσω το ένα για να είμαι νομοταγής? Εγκλωβίζουν μας σε μη εφαρμόσιμες νομοθεσίες αντί να καλλιεργούν παιδεία και κυνηγετική κουλτούρα. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Για αυτό είπα ότι επικροτώ το ηθικό και νόμιμο κυνήγι έστω και εάν καρπωθούμε κανένα θήραμα περισσότερο και όχι το ανήθικο
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Δημοσίευση από Priest+++ »

Γενικα ομιλουντες
1.Εγώ κυνηγάω μόνος με 2-3 σκυλιά και δικαίουμε ενα λαγό! Επίσης δεν σηκώνω όπλο πανω στα περδίκια. Άλλοι κυνηγούν 8 ατομα μαζι με 15 σκυλιά και δικαιούνται 8 λαγούς!!!
2. Εγώ και να παρανομησω θα μειωσω τον αριθμο του θηράματος σε μια περιοχή κατα 2 ατε να σπασει η πετρα μια φορα καθε πεντε χρονια να πιασω τρεις (δεν μου συνέβη ποτε). Οι άλλοι θα ξηλιψουν την ζωή απο μια περιοχή και θα είναι και ΝΟΜΙΜΟΙ!!!!

Έλεος πλεον με Τουτούς τους νομούς της παραφροσύνης!!!!
Istriano® reloaded
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Laurona έγραψε: Ηταν λαθος που επεξες τον δευτερο.....αλλα το ιδιο λαθος θα καναμε ολοι εδω μεσα πανω στο ξιπασμα κ οποιος πει οτι δεν θα του εριχνε.....περιπαιζει τον εαυτο του
Όταν βρεθεί το άτομο προσκυνώ!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Χρυσανθε μου αμαν είσαι νευριασμενος μεν γράφεις γιατί τρώμε την ζωή μας να καταλάβουμε τα γραφόμενα σου :D

Τελικά ρε κοπελιά οτι πω βγαινω αληθινός. Ειπα σας παλιά (πριν να με διαγράψουν ) "προσέχετε ποιον βαζετε στο Σπιτι σας" γιατί άλλο μας δείχνουν και άλλο μας μπιουν στο τέλος. ( Δαμε φταιεις ρε Δημητρη και εσυ και ο Χρυσανθος και εγώ)
Istriano® reloaded
Άβαταρ μέλους
Priest+++
Full Member

Όσο για σένα αγαπητέ μου ηθικολογε και νομοταγη κυνηγε, υποθετω οτι η ωρα 7:30 έφυγες απο το βουνό, πηγες τα σκυλιά σου για grooming και μετα επανηλθες για την αναμνηστική φωτο :o :o
Istriano® reloaded
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καλα ρε κοπελια τον Δημητρη ποιος τον εσυναφερε και τι εκαμε λαθος και συναφερνετε τον ουλλοι η εχασα κατι?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”