ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από virtualgreek »

Πήγαμε καλά και επιστρέψαμε καλά! Δόξα το Θεό μας πρόσεχε όλη μέρα!

Είχαμε ικανοποιητική κάρπωση, και προσβλέπουμε σε ακόμη καλύτερες μέρες και απολαυστικές εμπειρίες με τα σκυλιά μας όταν πέσουν οι πρώτες βροχές. Τελικά στην ξηρασία, κανένα άρβυλο, όσο ακριβό και εάν είναι, όσο καλό όνομα και εάν έχει δεν σε γλυτώνει από τα ολισθήματα και τους τραυματισμούς και εκδορές.

Ένα αστείο που θα το σκέφτομαι για πολλά χρόνια, είναι όταν αντίκρισα στην παγανιά στο βουνό (και όχι κοντά σε αυτοκίνητο) ένα συνάδελφο κυνηγό 40 χρονώ και βάλε, να φοράει κράνος κίντρινο/πορτοκαλί από αυτά που φορούν στις οικοδομές.

Ήθελα να τον φωτογραφίσω αλλά μη γνωρίζοντας το ιστορικό του, τον σεβάστηκα και δεν το έπραξα. Σκέφτηκα ότι μπορεί ο άνθρωπος να είχε κάποιο τραύμα στο κεφάλι και να ήθελε να προστατευτεί. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσο αστείο και εάν μου φαινόταν, όταν σκέφτηκα ότι πιθανών να υπήρχε πραγματικος λόγος που φορούσε το κράνος ο άνθρωπος, εντούτις τίποτα δεν τον σταμάτησε από το να κυνηγήσει και να ευχαριστηθεί το αγαπημένο του άθλημα. Αυτό θα πει μανία!

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μιλησα με πολλες παρεες για αποτελεσματα...Μπορω να πω οτι και φετος τηρηθηκε το κοτα με σεβασμο.... :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Επερασαμε κοπελια
Τελος καλο ολα καλα
Ομορφο κυνηγι σε ωραια περιοχη!

Αποτελεσμα 4 όπλα 16 περδικια και 2 φασσες

20131103_171745.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Ούτε πως είναι Νοέμβριος!
Ως τις 10 είμασταν πτώματα, και οι σκύλοι της παρεάς (εγώ δεν έχω) επήαν κουβαλητοί στην καρότσα..
Από αποτελέσματα, όσοι περπατήσαμε βρήκαμε πουλιά (κυνηγούμε αποκλειστικά περδίκι σε παγανιά - αν δεν φκάλεις καντήλες, τζαι δεν φύεις με κράμπες, δεν παίζεις!).

Εντύπωση μου έκανε η απουσία κυνηγών, με αποτέλεσμα να μην σπάζουν τα κοπάθκια...άρα δεν εκρύφαν τα πουλιά.
Επίσης, τα πάντα ήταν καψαλισμένα (συνήθης τακτική των βοσκών που κάποτε πρέπει να σταματήσει!) και επίσης ένας λόγος που δεν έκρυφαν τα πουλιά.
Πολλές φάσσες, αλλά νομίζω το κυνηγετικό πορτοκκαλλί σνομπάρουν το :lol:
Πολλές τζιήκλες...έριξα μόνο το απόγευμα σε 2 μαζί(έπιασα την μια) γιατί είχα τους την φυλάμενη ούλλη μέρα και εσυγκρατούμουν να μεν τους σύρω.. :roll:

P.S. Victory 35gr --> σταθερή αξία!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Καλημέρα παιδιά! Περάσαμε όμορφα, κάναμε την γυμναστική μας, είδαμε αρκετό θήραμα και πάνω απ'όλα επιστρέψαμε στα σπίτια μας σώοι και αβλαβείς! Από κάρπωση, αν και θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη, ας όψεται η ιγμορίτιδα που με ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, εγώ είμαι ικανοποιημένος, 2 άγρια, έξυπνα περδίκια και 2 φάσσες τις οποίες ευχαριστήθηκα όσο τίποτε άλλο.

Παιδιά συνέβηκε κάτι το μοναδικό στην περιοχή. Κυνήγησα στην περιοχή που ήμουν για φάσσες το καλοκαίρι αλλά τέτοιο θέμα δεν αντικρίσαμε ποτέ. Όπως φαίνεται οι φάσσες δέχθηκαν πίεση από παντού και κατέληξαν περίπου 500 πουλιά χωρίς υπερβολή σε ένα μεγάλο φαράγγι με νερό. Στο σήκωμα τους από μακρυά νόμιζε κανείς πως ερχόταν ανεμοστρόβιλος. Κατάφερα και καρπώθηκα 2 πραγματικά τεράστια πουλιά, τα περδίκια δίπλα τους φαίνονται μινιατούρες. Στο καθάρισμα βρήκα μέσα ''αντρούκλια'' γεγονός που επιβεβαιώνει πως ήρθαν από πολύ μακριά.

Η παρέα μας ομολογώ χάρισε αρκετά περδίκια στο σφαγείο που περίμενε πιο κάτω με ανυπομονησία. :evil: Από χρόνου αν είμαστε καλά το κυνήγι μας θα ξεκινάει μετά τις 8 και με αντίθετη κατεύθυνση!!

Ας ελπίσουμε να αλλάξει ο καιρός και να απολαύσουμε το κυνήγι!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Για αποφυγεί παρεξηγήσεων και κακών εντυπώσεων καθώς κάποιοι παρατηρητές έχουν ξεκινήσει ήδη το έργο τους!!!! όταν βάζουμε μια φωτογραφία να γράφουμε και πόσα όπλα είμασταν
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Καλημέρα και από εμένα περάσαμε καλά, ηρταμεν σοις και αβλαβής αν εξαιρέσουμε τες κράμπες!! Εσικοσαμε 2 λαγούς εκ τον οπιον ο ένας αφικατον να φκει πάνω να το παίξω εκαθαρισετον ένας που ήταν στάμα στα περτιτσια με καρεκλουα, :mrgreen: :mrgreen: είπα να μεν αρκεψω που το πρωί να του φωνάζω για να μεν χαλάσω την μέρα μου! και ο δεύτερος εκμεταλλευτικέ τα μαζια για να μας τη καμη σίγα σίγα χωρίς να τον δούμε ούτε εμείς ούτε ι σκύλοι! Την τέταρτη έχουμε ραντεβού :D ! κάρπωση απόγευμα 1 περδίκι 1 φασσα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Δόξα τον Θεό επιστρέψαμε σώοι στα σπίτια μας. Αυτό έχει σημασία.
Μια πολύ δύσκολη εξόρμηση τόσο για εμάς αλλά πιο πολύ για τα σκυλιά μας. Πραγματικά ίσως να ήταν οι πιο δύσκολες συνθήκες για ιχνηλασία και κυνήγι γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Παρά τα τόσα αρνητικά όμως είχαμε μια ικανοποιητική κάρπωση και σίγουρα προσβλέπουμε σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αν αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες. Βρήκαμε αρκετά ίχνη σε κάποιες περιοχές σε αντίθεση με κάποιες άλλες που είναι νεκρές. Στα αρνητικά πρέπει να καταγράψουμε την συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων που δυστυχώς αμαυρώνουν το σύνολο.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
MIKEShooter
Full Member

Δημοσίευση από MIKEShooter »

MIKEShooter έγραψε:Καλημερα Κοπελλια!!
αρχισαμε καλα Απο την πρωτη κυριακη..δεν μπορεις να πεις πως δεν ειχε πουλια.. Ειδα το πρωι 20 περδικια να μπενουν μεσα στην απαγορευμενη, 3 φασσες ψηλα που χρειαζοταν κανονι.. και ενα λαγο στα 300 μετρα..
Το πρωινο επειδη δεν βρηκα τα περδικια εκει αρχισα επεζα τρασηλες σηκωτες!! επεξα 30 + 3 χαμενες!! Εφαν μας η πυρα παντως.. Κυνηγι απο τις 5.30-5.45 μεχρι τις 9-9.15

Μπραβο κοππελια ωραιες Καρπωσεις!!!
1 οπλο μονο!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Re: Μια Βοήθεια Για Περδίκια

Δημοσίευση από Nikos »

Σας χαιρετώ κι εγώ με την σειρα μου...Δυο όπλα συνολική κάρπωση 6 περδικια...
Όντως και σε περιοχη που κυνηγησα είχε αρκετά περδίκια....
Και λέω είχε γιατί απο την αχορταγία τους μερικοί πολύ πιθανόν να μην άφησαν τιποτε....
Τα σφαγεία και τα ποστα με τις καρεκλούες έκαναν σφαγές με την έννοια της λέξης....
Για κότα εν συζητώ!! :oops: :oops:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”