Εχει κανένα αλλο που έκρουσε του τζυνηγιου (group therapy)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Re: Εχει κανένα αλλο που έκρουσε του τζυνηγιου (group therap

Δημοσίευση από virtualgreek »

marinos.a έγραψε: Με τις ευχές μου σαν πρώην καπνιστής

http://www.antismoking.gr/default.asp?catid=7180
Μαρίνο,

εάν έχεις την καλοσύνη γράψε μας λίγα λόγια για την εμπειρία σου με αυτή την μέθοδο. Π.χ το κόστος, την συχνότητα επισκέψεων, εάν το έκοψες με σχετική ευκολία ή εάν δυσκολεύτηκες ή είχες στερητικό σύνδρομο κλπ.
εάν έβαλες βάρος ή εάν αυξήθηκε η όρεξη σου.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

marinos.a έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:εφκηκα ταρατσα να καπνισω...μαλλον θελω επαγγελματικη βοηθεια...
Με τις ευχές μου σαν πρώην καπνιστής

...με τοση στερηση τζυνιου....μαλλον σκεφτομαι να τον πολλινω παρα να τον κοψω!!! :lol:

αν τα καταφερες μπραβο σου!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Φίλε, προσωπικά δεν χρησιμοποίησα τέτοιου είδους υπηρεσία αλλά έχω αρκετούς γνωστούς που το δοκίμασαν με επιτυχία.

Η δίκη μου προσπάθεια έγινε το Φεβρουάριο του 2008 αφού κάπνιζα 15-16 χρόνια μαρλμπορο κόκκινα. Το τελευταίο καιρό συνειδητά προσπαθούσα να καπνίσω μόνο όταν σπαρκονα και έτσι μειώθηκε. Μετά από αρκετή ψυχολογική προετοιμασία και χωρίς να έχω ανακοινώσει σε κανένα κάτι είχα αποφασίσει ότι τη Χ Κυριακή θα το έκοβα. Δεν θα πω ποια Κυριακή ήταν διότι θα με φκαλετε πελλο.
Όταν τελείωσε η βραδιά, ανακοίνωσα στη γυναίκα μου και σε κάτι φίλους που είχαμε σπίτι ότι το έκοψα και όλοι γέλασαν. Είπαν μου και τη γνωστή παροιμία ‘άμα κόψει η που…..’

Τους φάνηκε δύσκολο διότι ήμουν πολλά τερλακης του καπνίσματος. Έπινα το εσπρέσο μου με το τσιγαράκι μου, έβαζα ωραία ποτά ουίσκι/κονιάκ με τα πούρα μου. Απολάμβανα το.

Την επόμενη μέρα αγόρασα και τσίχλες νικοτίνης και όποτε έλιωνα ‘άναφκα’ μια.
Το πακέτο μου μισογεμάτο με τον αναπτήρα που πάνω έμεινε πάνω στο χέρι του καναπέ όπως το είχα αφήσει για καιρό ώσπου και κάπνισε τα ουλλα η κοπέλα που μας καθάριζε.

Το πρώτο καιρό ήταν τόσο ευαίσθητη η μύτη μου που οδηγούσα και άμα ο μπροστινός κάπνιζε το μύριζα
Για να είμαι και σε μια φάση πειθαρχίας παράλληλα ξεκίνησα και δίαιτα οπόταν τη κρίσιμη περίοδο που κανονικά βάζεις κιλά εγώ έχασα 4-5.

Τη μέρα που έκλεινα ένα χρόνο ήμουν ψάρεμα στο Πομο και ετραβισα μια που ένα φίλο να δω αν το γουστάρω. Ήταν ένα χτιτζιό.

Σαν άνθρωπος με έντονη δραστηριότητα ένιωθα ότι αμαρτουσα προς τον εαυτό μου και τα χόμπι μου.

Εχρωστούσα το και στα μωρά μου

Ήταν η δεύτερη προσπάθεια
Si vis pacem, para bellum
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

BAIKAL 1980 έγραψε:
marinos.a έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:εφκηκα ταρατσα να καπνισω...μαλλον θελω επαγγελματικη βοηθεια...
Με τις ευχές μου σαν πρώην καπνιστής

...με τοση στερηση τζυνιου....μαλλον σκεφτομαι να τον πολλινω παρα να τον κοψω!!! :lol:

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Fanos
Full Member

Δημοσίευση από Fanos »

marinos.a έγραψε:Φίλε, προσωπικά δεν χρησιμοποίησα τέτοιου είδους υπηρεσία αλλά έχω αρκετούς γνωστούς που το δοκίμασαν με επιτυχία.

Η δίκη μου προσπάθεια έγινε το Φεβρουάριο του 2008 αφού κάπνιζα 15-16 χρόνια μαρλμπορο κόκκινα. Το τελευταίο καιρό συνειδητά προσπαθούσα να καπνίσω μόνο όταν σπαρκονα και έτσι μειώθηκε. Μετά από αρκετή ψυχολογική προετοιμασία και χωρίς να έχω ανακοινώσει σε κανένα κάτι είχα αποφασίσει ότι τη Χ Κυριακή θα το έκοβα. Δεν θα πω ποια Κυριακή ήταν διότι θα με φκαλετε πελλο.
Όταν τελείωσε η βραδιά, ανακοίνωσα στη γυναίκα μου και σε κάτι φίλους που είχαμε σπίτι ότι το έκοψα και όλοι γέλασαν. Είπαν μου και τη γνωστή παροιμία ‘άμα κόψει η που…..’

Τους φάνηκε δύσκολο διότι ήμουν πολλά τερλακης του καπνίσματος. Έπινα το εσπρέσο μου με το τσιγαράκι μου, έβαζα ωραία ποτά ουίσκι/κονιάκ με τα πούρα μου. Απολάμβανα το.

Την επόμενη μέρα αγόρασα και τσίχλες νικοτίνης και όποτε έλιωνα ‘άναφκα’ μια.
Το πακέτο μου μισογεμάτο με τον αναπτήρα που πάνω έμεινε πάνω στο χέρι του καναπέ όπως το είχα αφήσει για καιρό ώσπου και κάπνισε τα ουλλα η κοπέλα που μας καθάριζε.

Το πρώτο καιρό ήταν τόσο ευαίσθητη η μύτη μου που οδηγούσα και άμα ο μπροστινός κάπνιζε το μύριζα
Για να είμαι και σε μια φάση πειθαρχίας παράλληλα ξεκίνησα και δίαιτα οπόταν τη κρίσιμη περίοδο που κανονικά βάζεις κιλά εγώ έχασα 4-5.

Τη μέρα που έκλεινα ένα χρόνο ήμουν ψάρεμα στο Πομο και ετραβισα μια που ένα φίλο να δω αν το γουστάρω. Ήταν ένα χτιτζιό.

Σαν άνθρωπος με έντονη δραστηριότητα ένιωθα ότι αμαρτουσα προς τον εαυτό μου και τα χόμπι μου.

Εχρωστούσα το και στα μωρά μου

Ήταν η δεύτερη προσπάθεια
Το ιδιο πράμα εκαμα και γω πέρσι. Με πολλα παρομοιο τροπο. Επροετοιμαστικα ψυχολογικα τσαι 20 του Ιουνι ηταν η τελευται μερα μου που καπνιζα. Ημουν φανατικός καπνιστης για 14 χρονια. Εβαλα 9 κιλα τους πρωτους μήνες αλλα μετα με γυμναστικη τσαι λι προσοχη στην διατροφη εχασα τα. Εβαλλα πατσιες νικοτινις τες τρις πρώτες εφτομαδες. Οι πρωτες μερες ηταν δυσκολες. Οι πατσιες εβοηθησαν πολλά. Μετα ημουν ηρεμος αλλα ετρωα οπως τον σιηρο ζε εγυρευκα ξε γλυκα που ποττε εν τα εγυρευκα:) Οι βελτιωσείς που αρχίζεις να νίωθεις στον ύπνο, στην αντοχη τσαι στην γεύση, γινουνται πολλα μεγάλο κινιτρο για να συνεχισεις την προσπαθια.

Εκαμα το λάθος όμως τσαι αψα πούρο πριν κανενα μήνα τσαι ειπα να πίνω κανένα πούρο αμα φκαίνω έξω. Τελικα εν μεγάλο λάθος τούτο. Αρκεψεν τσαι ετράβαν με πάλε τσαι τώρα ειμαι σε φάση που το πάλευκω να με τον αρκέψω. Εν εύκολο τωρά σε σχέση με περσι που τον εκοψα αλλα χωρίς λόγο εβρεθικά να το παλευκώ πάλε τσιαμε που εστρωσα.

Αμα τον εκοψα εγω εν εσιη κανένα που να μεν μπορέι να τον κόψει. Αν καπιος θέλει να το κοπσει να βάλει σοβαρά υπόψη τα πιο πίανω.
BAIKAL 1980

ωρα 10:03...πανω στη ταρατσα για τσιγαρο παλι...περνουν αστραπη 7 φασσες με κατευθυνση τη λεωφορο Κεννεντυ απο μονακο καφε προς ακης εξπρες...νταμ...αμ λουζινγκ ιτ...μαη μπρεην γκοους μπαμ!!! :roll:

...μπαμ...πανω σας!!!!!!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

BAIKAL 1980 έγραψε:ωρα 10:03...πανω στη ταρατσα για τσιγαρο παλι...περνουν αστραπη 7 φασσες με κατευθυνση τη λεωφορο Κεννεντυ απο μονακο καφε προς ακης εξπρες...νταμ...αμ λουζινγκ ιτ...μαη μπρεην γκοους μπαμ!!! :roll:

...μπαμ...πανω σας!!!!!!

χεχεχε

Εκαλίκωσες τες?
Δεν πειράζει.. έστριψαν προς Μακαρίου και έκανα ένα ωραίο ντουπλέ εγώ.

Κοίταζε τον ουρανό για 5 φάσσες τώρα!!!!
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
BAIKAL 1980

virtualgreek έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:ωρα 10:03...πανω στη ταρατσα για τσιγαρο παλι...περνουν αστραπη 7 φασσες με κατευθυνση τη λεωφορο Κεννεντυ απο μονακο καφε προς ακης εξπρες...νταμ...αμ λουζινγκ ιτ...μαη μπρεην γκοους μπαμ!!! :roll:

...μπαμ...πανω σας!!!!!!

χεχεχε

Εκαλίκωσες τες?
Δεν πειράζει.. έστριψαν προς Μακαρίου και έκανα ένα ωραίο ντουπλέ εγώ.

Κοίταζε τον ουρανό για 5 φάσσες τώρα!!!!
Σ.

...χαλαλι σου φιλε μου...περκι ρεξουν δειλινο τζαι παιξουμε τζαι μεις καμμια!!!!! :lol:

...νομιζω εχασαμε το νου μας...
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

μετακομιζω πας τη ταρατσα σου ρε λεωνιδα!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΡΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
BAIKAL 1980

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:μετακομιζω πας τη ταρατσα σου ρε λεωνιδα!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΡΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol:

...ε δουλεια που ειμαι Χριστο φιλουι μου...σκεφτουμαι να κατσω σταμα σε λιο...τζαι να αρκεψω να σηρνω...σκεφτου τι ε να παθουν οι συναδελφισσες μου αμα ακουσουν σιηπεθκια!!!!!μουαχαχαχαχα

...γατακια!!!! 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”