Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από MARIOSE »

Λεβέντες εγώ πάω ψάρεμα, λλίον ψάρεμα τζιαί άμα μου μείνει χρόνος πάω λλίον ψάρεμα... :lol:

Άτε Σπύρο μου καλορίζικο να το χαίρεσαι και να κάμεις όμορφα κυνήγια μαζί του!

Σέργιε σάστην ομάδα σου να κάμουμεν κανένα φιλικό ;) τζιαί να θυμάσαι τες μιτσιές τες κουρκουνούες να τες επιστρέφεις πίσω στη θάλασσα να μεγαλώσουν 8-)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από Pathfinder »

Panmoy έγραψε:Με μιαν ανάσα....
Εσυ πρεπει να εβρεις αλλα ενδιαφεροντα να περνας την ωρα σου....οι παιζεις τα πεζουνια του κοσμου...οι παιζεις την μαριδα με το ψαροτουφεκο με μια ανασα μισιημου...ατε ολαν που δαμε ;):):):) εισαι ωραιος ρε φιλε...ποσα το μωρο?13-14αρης?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

MARIOSE έγραψε:Λεβέντες εγώ πάω ψάρεμα, λλίον ψάρεμα τζιαί άμα μου μείνει χρόνος πάω λλίον ψάρεμα... :lol:

Σέργιε σάστην ομάδα σου να κάμουμεν κανένα φιλικό ;) τζιαί να θυμάσαι τες μιτσιές τες κουρκουνούες να τες επιστρέφεις πίσω στη θάλασσα να μεγαλώσουν 8-)
Μα ποιαν ομάδα ετο 5 πελλοί ο ένας εν ακούει ο άλλος ερκετε με 26 αρι αγιομενο καλλίτζι ο άλλος με τον ίσιο τζιαι εγώ φαΐ ποτό μεν φανταστείς οτι εννα δεις πλάσματα με τα γιαλλουθκια οτωασπίδες τζιαι γιλέκα με το όνομα σκοπευτών πάνω..... :lol: :lol: εγώ κρατώ την τσεντα την νάιλον και παίζω απλός για να παίζω....ετο που τους 25 26 ποσοι ενι να κάνουμε που καμιά 15αρκα.....αλλά κυνήγι είμαστε πολλά πιο καλοί χεχε παίρνουμε τζαι παγωνιέρες σμιλουες
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Sergios έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Λεβέντες εγώ πάω ψάρεμα, λλίον ψάρεμα τζιαί άμα μου μείνει χρόνος πάω λλίον ψάρεμα... :lol:

Μα ποιαν ομάδα ετο 5 πελλοί ο ένας εν ακούει ο άλλος ερκετε με 26 αρι αγιομενο καλλίτζι ο άλλος με τον ίσιο τζιαι εγώ φαΐ ποτό μεν φανταστείς οτι εννα δεις πλάσματα με τα γιαλλουθκια οτωασπίδες τζιαι γιλέκα με το όνομα σκοπευτών πάνω..... :lol: :lol: εγώ κρατώ την τσεντα την νάιλον και παίζω απλός για να παίζω....ετο που τους 25 26 ποσοι ενι να κάνουμε που καμιά 15αρκα.....αλλά κυνήγι είμαστε πολλά πιο καλοί χεχε παίρνουμε τζαι παγωνιέρες σμιλουες
:lol: :lol: Ρε φίλε εγώ εν για τη μάππα που σου ελάλουν χαχαχαχα. Σκοπευτήριο πήγα 2-3 φορές στη ζωή μου και κυνηγός είμαι πολλά μέτριος 8-)
Τούτον με τις παγωνιέρες ακούετε μου πολλάαα καλόν όμως, να κανονίσουμε κανένα ματσ σε γήπεδο με φουκούες, σούβλες τζιαί παγωνιέρες :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

MARIOSE έγραψε:
Sergios έγραψε:

:lol: :lol: Ρε φίλε εγώ εν για τη μάππα που σου ελάλουν χαχαχαχα. Σκοπευτήριο πήγα 2-3 φορές στη ζωή μου και κυνηγός είμαι πολλά μέτριος 8-)
Τούτον με τις παγωνιέρες ακούετε μου πολλάαα καλόν όμως, να κανονίσουμε κανένα ματσ σε γήπεδο με φουκούες, σούβλες τζιαί παγωνιέρες :lol: :lol:
μαππα που σου λαλώ πάω γήπεδο και θορω μαππα έχει καιρό που εσταμάτησα οσπου να χάσω τα κιλά που θέλω γιατί επολληναν τα διαστρεματα και οι θλάσεις....οσο για το φαΐ ελαλουσετε να βρεθούμε να φάμε αλλά ενιξερω επίετε η εμεινείνετε στα λόγια?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε δεν κανονίσαμε τελικά. Είναι καλή η ιδέα όμως, εν κρίμα να μεν βρεθούμε. Είπα του Χρίστου (woodpigeonhunter) ότι θα περάσω μια μέρα να τον γνωρίσω και που κοντά και θα του πω να κανονίσουμε μια ημερομηνία κάπου που βολεύει από όλες τες επαρχίες και όσοι μπορούν να βρεθούμε (ήταν και δική του η ιδέα από την αρχή αν δεν κάμνω λάθος). :)
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

MARIOSE έγραψε:Φίλε δεν κανονίσαμε τελικά. Είναι καλή η ιδέα όμως, εν κρίμα να μεν βρεθούμε. Είπα του Χρίστου (woodpigeonhunter) ότι θα περάσω μια μέρα να τον γνωρίσω και που κοντά και θα του πω να κανονίσουμε μια ημερομηνία κάπου που βολεύει από όλες τες επαρχίες και όσοι μπορούν να βρεθούμε (ήταν και δική του η ιδέα από την αρχή αν δεν κάμνω λάθος). :)
Ε τώρα να δούμε γιατί ο καθένας έχει τις δουλειές του ο ένας έτσι ο άλλος αλλοσπος και πάντα εν κανονιζετε
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Sergios έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Φίλε δεν κανονίσαμε τελικά. Είναι καλή η ιδέα όμως, εν κρίμα να μεν βρεθούμε. Είπα του Χρίστου (woodpigeonhunter) ότι θα περάσω μια μέρα να τον γνωρίσω και που κοντά και θα του πω να κανονίσουμε μια ημερομηνία κάπου που βολεύει από όλες τες επαρχίες και όσοι μπορούν να βρεθούμε (ήταν και δική του η ιδέα από την αρχή αν δεν κάμνω λάθος). :)
Ε τώρα να δούμε γιατί ο καθένας έχει τις δουλειές του ο ένας έτσι ο άλλος αλλοσπος και πάντα εν κανονιζετε
Σωστά φίλε. Θα κανονίσουμε μια ημέρα να βολεύει τους περισσότερους και οι υπόλοιποι την επόμενη φορά ;)
mikros

Δημοσίευση από mikros »

MARIOSE έγραψε: Τούτον με τις παγωνιέρες ακούετε μου πολλάαα καλόν όμως, να κανονίσουμε κανένα ματσ σε γήπεδο με φουκούες, σούβλες τζιαί παγωνιέρες :lol: :lol:
Ε νομιζω εν να χρειαστειτε και εναν διαιτητη... ;)
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από Panmoy »

Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε:Με μιαν ανάσα....
Εσυ πρεπει να εβρεις αλλα ενδιαφεροντα να περνας την ωρα σου....οι παιζεις τα πεζουνια του κοσμου...οι παιζεις την μαριδα με το ψαροτουφεκο με μια ανασα μισιημου...ατε ολαν που δαμε ;):):):) εισαι ωραιος ρε φιλε...ποσα το μωρο?13-14αρης?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
:lol: Φιλε ειναι 18 κιλα....!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”