ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Re: ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!

Δημοσίευση από gptochos »

Όπως την περίπτωση που σου έτυχε Ανθιμε έτυχε μου παρόμοια εμένα και του πατέρα μου πριν 2 δύο χρόνια. Εβκάλαμε τα περδίκια επέζαμεν τα τζαι έσυρνεν ένας άλλος πάνω τους αμέσως μετά που εμάς. Ο τύπος ήταν ένας γνωστός του γνωστού τζαι ήρτε στην παρέα μας για πρώτη φορά. Το αποτέλεσμα εβκάλαμε και εσύραμε πάνω σε 4 περτίτζια εμείς εβαστούσαμε το μύτα τζαι ο τύπος τζαι τα τέσσερα. Αης στο πελάν εβούρα τζαι έπιανεν τα τζαι εφοναζε τζαι του σιύλους. Ο πατέρας μου λόγω του ότι εν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα του κολλητού του που τον έφερε, τζαι λόγω χαρακτήρα (εν ήθελε να κάμει χωρκατιλίκια) εν του ελάλε τίποτε έκρυφε. Εντομεταξύ εγώ εθώρουν τον πατέρα μου ότι εστεναχωρκέτουν όχι για τα πουλιά αλλά για του σιύλους τζαι τους άλλους της παρέας. :x Στο 5 περδίκι ανάλαβα δράση. Μόλις το εβκάλαμε τζαι εσηκωσε το όπλο ο πατέρας μου τζαι έσυρε του εγύρισα πάνω του τύπου τζαι έφωναξα του ότι αν δοκιμάσει να συρει σιεπεδκια εννα τον παίξω να πάει στα άναθεμα τζαι θα τον άφηνα να τον φαν οι αλουποι. Μια δκυο τρεις τέσσερεις χαχα να μας γα@@#!@!!!! Είπα του τζαι που εμπηκε τζαι που εφκηκε εκαμα τον εξύλωσε το όπλο επήε επιασε το αυτοκίνητο του έφυε. Ε του παρεά του πατέρα μου έκαμα του τζαι τζίηνου ένα γαμ@στολίδιασμα τζαι επροηδοποίεσα τον ότι αν θα έρκεται μαζί μας εν θα τον ξαναφέρει! Απλά πράματα.

Πάμε κυνήγι να χαλαρώσουμε να ξεφύγουμε που την ρουτίνα. Σιουρα ούλλοι πάμε με παρέες μας γνωστούς μας συγγενείς μας να περάσουμε καλά να πίαμεν καθαρό αέρα.

Εγώ προσωπικά εν ανέχουμε που κανεναν να μου χαλάσει την Κυριακή μου, το τζιυνή μου! Εν πα να είναι π κραν παπας? Τα μπινελίκια εννα τα φάει. Στην περίπτωση σου ρε Ανθιμε ήταν να του πασάρω για να μεν το κάμει σε άλλο κυνηγό. Δυστηχως εμείς οι Κυπραίοι είμαστε ένας λαός που αν δεν πάθουμε εν θα μάθουμε και στην περίπτωση αν δεν του πασάρεις δυστηχώς εννα το ξανακάμει όσπου να βρεθεί ένας "χωρκάτης" να τον σιέσ@@@ για να βάλει νου.

Πρόκτές την Τετάρτη ένας παρέας επαιξε ένα λαο που έβκαλε μια παρέα κυνηγών τζαι ήρτε τζαι εδωκε πάνω του. Ύστερα η ίδια παρέα έβκαλε άλλο λαο τζαι επηε πάλε πανω του τζαι επαίξε τον τζαι τζίνο. Εκατσε τζιαμε εκαρτέραν τους ήρταν πάνω του εδώκεν τους τους λαούς τζαι τα κοπέλια αφήκαν του τον ένα.
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Ειμαι κυνηγιετικα ρατσιστης...Ετσι με εκαναν οι αλλοι...

Και Δεν αξιζει να συζητουμε με γυφτους...δυστηχως υπαρχουν παρα πολλοι. Και κακος υπαρχει η νοοτροπια οτι το κυνηγι ειναι για ολους. Σε ολο το κοσμο κυνηγι επιτρεπετε να πανε οι λιγοι ,αυτοι που ξερουν να το εκτιμουν και να το εξασκουν.Στη κυπρο παει ο καθε αθκιασερος με το τζην, το σκουλαριτζι, το κοτσουι και το ψηλομενο διπλοκαμπινο πιντομενος που το κλαπ επειδη ειπε του ο αλλος να αγορασει σχιπεττο. Και εν το λαλουν σχιπεττο....ονομαζεται οπλο και για να το κρατας πρεπει να εχεις και μια κυνηγιετικη μορφωση.

Δυστιχως εχω πικραν πειρα ...κινδυνευσα να σκοτωθω προσπαθωντασ να προλαβω ενα κλεφτη που εγυρισε οπλο προσ τον συγκινηγω μου για να πιασει το λαγο, εσπασα το ποδι μου σε αλλη περιπτωση... πλεον δεν μιλω σε κανενα στο βουνο πλην των συγκηνυγων μου, αποφευγω συναντηεις με αλλες παρεες και αλλαζω πορεια και δεν ρισκαρω να παω κυνηγι με κανενα που δεν εχει περασει τα τεστσ που εχω μεσα μου πρωτα και να εχω πιστει οτι μπορω να κυνηγισω μαζι του.

Παραχωρω αμεσως οπιοδιποτε θηραμα διεκδικιθει (αρα αδικα) ´η τραυματιστει ( αρα δικαια) απο αλλον και το σβηνω απο την μνημη μου. Το κυνηγι για μενα ειναι τροπος ζωης και κανενα θηραμα δεν αξιζει να πεσεις στο επιπεδο οπιοδηποτε ανοφελου ...ξερω οτι κυνηγω στην premier leaque του κυπριακου κυνηγιου και δεν πεφτω στο επιπεδο οποιουδηποτε παιχτη του αγροτικου που υπουλα προσπαθει να διεκδικησει ως δικο του καπια απο τα πολυαριθμα μου " γκολ" . Απλα του το δινω και προχωρω, δεν αξιζει την παραμικρη σταγονα ενεργειας. ...στην καθημερινοτητα μου ειμαι φοβερα κοινονικος....κυνηγιετικα καθολου...

Καμια συζητηση...στην παρεα μας και μονο....πιστεψετε με δεν αξιζει η εμπειρια της εμπλοκης ουτε για ελεφαντα

Κύπρο λεβέντη, μα δεν το ήξερα ότι υπάρχει κλώνος δικός μου (ελεος φίλε μου). Ξέρεις ότι σπάνια γράφω αλλά αυτό δεν το άντεξα. Πλήρης ταύτιση απόψεων.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν οφκερο και μια φορά γεμάτο ...
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

isimerinos έγραψε:στο εξωτερικο εχει κοσμο που κυνηγα συνεχεια με πιο μικρα διαμετρηματα για να καμει το κυνηγι πιο δυσκολο πιο αθλητικο αςπουμε και ο φιλος δαμε λεει μας οτι για να εισε λαγοκυνηγος και να αξιζει πρεπει να πεξεις 30 λαους και πανω. ωραια
+1
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Yiannis
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis »

Δεν γραφω συχνα αλλα ρε παιδια σοβαρομιλουμε τωρα??
30 -40 λαγους για να ειμαστε λαγοκυνηγοι?

Δηλαδη αν εκαταλαβα σωστα αν πουλισω τους σκυλλους μου και παω σκοπος με την παρεα καποιου γνωστου μου που παιζουν 40+ το χρονο θα με κανει λαγοκυνηγο?
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Yiannis έγραψε:Δεν γραφω συχνα αλλα ρε παιδια σοβαρομιλουμε τωρα??
30 -40 λαγους για να ειμαστε λαγοκυνηγοι?

Δηλαδη αν εκαταλαβα σωστα αν πουλισω τους σκυλλους μου και παω σκοπος με την παρεα καποιου γνωστου μου που παιζουν 40+ το χρονο θα με κανει λαγοκυνηγο?
Το θεμα ειναι σε ποιον να πουλησεις και τους σκυλους αμα πιανεις μαζι τους μονο 5-10 λαγους την σεζον :?:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Φιλοι μου μην βαλλετε λογια στο στομα του αλλου. Μια καλη λαγοπαρεα 4 ατομων 30 λαγοι δεν ειναι
υπερβολικοι. Αναλογουν σε 7.5 λαγους ανα ατομο. Αυτο που λεω ειναι οτι εαν καρπονωμαι 7 λαγους την σεζον
τοτε ναι αξιζει να μην συκονω το οπλο μου σε αλλα θηραματα. Αν ομως καρπονωμαι 1-2 λαγους το χρονο και δεν παιζω αλλα θηραματα γιατι ταχα θελω να ονομαζομαι λαγοκυνιγος γιατι ο (Γιαννης) στην ελλαδα που τον ειδα στο βιντεο ετσι καμνει δικαιωμα σας αλλα για εμενα λαγοκυνιγοι ΔΕΝ εισαστε.
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

πανικος έγραψε:εγω δεν νομιζω να εχει σχεση ο αριθμος των λαγων που κτυπα καποιος για να ονομαζεται λαγοκυνηγος.
λαγοκυνηγος ειναι οποιος κυνηγα τον λαγο το λεει και η λεξει φτανει να κυνηγας νομιμα να παιρνας καλα με την παρεα που παεις να ευχαριστιεσαι τα σκυλια σου ασχετο αν κτυπας 2 η 15 λαγους το χρονο :!:
τι σχεση εχουν οι αριθμοι ρε κοπελια ,κυνηγι ειναι οχι καταπολεμηση της ποντικας :!:
οσο για τοαν πρεπει να κυνηγουν μονο λαγο και να μην πυροβολουν περδικια οι σωστοι λααρηδες αυτο ειναι θεμα του κυνηγου της παρεας αλλα και των σκυλιων της παρεας το πως ειναι εκπαιδευμενα κτλ.
φιλε εφοσον ειναι μεσα στα πλαισια του κοτα δικαιουνται να πιασουν τσε 30 λαγους. Εσυ Πανικο που παιζεις 500 τζικλες το χρονο τσε αλλες τοσες τρασηιλες τους καμνεις καταπολεμιση?
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε Ανθιμε εν να σε καμω ban ρε φιλε δημιουργας αναστατωση στο site!
:lol: τωρα που τον 1 παλιοπερτικο σου εκαταληξαμε στους 40 λαους το χρονο!
αν ηταν 2 περτιζια δηλαδη ηταν να καλατηξουμε σε ελαφι :lol: :lol: :lol: !!!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

HUNTER έγραψε:Φιλοι μου μην βαλλετε λογια στο στομα του αλλου. Μια καλη λαγοπαρεα 4 ατομων 30 λαγοι δεν ειναι
υπερβολικοι. Αναλογουν σε 7.5 λαγους ανα ατομο. Αυτο που λεω ειναι οτι εαν καρπονωμαι 7 λαγους την σεζον
τοτε ναι αξιζει να μην συκονω το οπλο μου σε αλλα θηραματα. Αν ομως καρπονωμαι 1-2 λαγους το χρονο και δεν παιζω αλλα θηραματα γιατι ταχα θελω να ονομαζομαι λαγοκυνιγος γιατι ο (Γιαννης) στην ελλαδα που τον ειδα στο βιντεο ετσι καμνει δικαιωμα σας αλλα για εμενα λαγοκυνιγοι ΔΕΝ εισαστε.

ρε φίλε εξακολουθείς να κολλάς πάνω στο θέμα ταπέλας και αριθμού θηραμάτων, για σένα δηλαδή εν η κάρπωση το μοναδικό ζητούμενο που μετρά για να είναι κάποιος λαγοκυνηγός. ΟΚ λύσε μου τούτο το αίνιγμα ένας παρέας μου έιχε και γ.... τα σκυλιά έφκαλε κάθε χρόνο 30-40 λαγούς αλλά επειδή εν μεγάλος καλλικάς επαίζε 1-2 κάθε χρόνο (αληθινή κουβέντα-ρωτάτε για τον Μάριο με την πατσάλα που την Λεμεσό) ο άνθρωπος επέρνε τους σκύλοςυ του έξω σχεδόν κάθε μέρα σε επιτρεπώμενες περιοχές και ήταν άρρωστος με τον λαγό . Επειδή επαίζε 1-2 κάθε χρόνο πρέπει να ξεκινήσει να παίζει πέρτικους και να μην ονομάζεται λαγοκυνηγός. όξα μετρούμε το θήραμα κατά αναλογία. Αν πάλι κάποιος πηγαίνει ΄μόνο Κυριακές και που τις 9 που έχει το κυνήγι τις 2 βρέχει και την μία εν ξηρασία και μόνο τις 6 καταφέρει να κυνηγίσει σε κανονικές συνθήκες και βλάλει 6 λαγούς αλλά να παίξει μόνο 2 πρέπει να μέν χαρακτηρίζεται κυνηγός του λαού. ????
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”