Όπως την περίπτωση που σου έτυχε Ανθιμε έτυχε μου παρόμοια εμένα και του πατέρα μου πριν 2 δύο χρόνια. Εβκάλαμε τα περδίκια επέζαμεν τα τζαι έσυρνεν ένας άλλος πάνω τους αμέσως μετά που εμάς. Ο τύπος ήταν ένας γνωστός του γνωστού τζαι ήρτε στην παρέα μας για πρώτη φορά. Το αποτέλεσμα εβκάλαμε και εσύραμε πάνω σε 4 περτίτζια εμείς εβαστούσαμε το μύτα τζαι ο τύπος τζαι τα τέσσερα. Αης στο πελάν εβούρα τζαι έπιανεν τα τζαι εφοναζε τζαι του σιύλους. Ο πατέρας μου λόγω του ότι εν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα του κολλητού του που τον έφερε, τζαι λόγω χαρακτήρα (εν ήθελε να κάμει χωρκατιλίκια) εν του ελάλε τίποτε έκρυφε. Εντομεταξύ εγώ εθώρουν τον πατέρα μου ότι εστεναχωρκέτουν όχι για τα πουλιά αλλά για του σιύλους τζαι τους άλλους της παρέας.

Στο 5 περδίκι ανάλαβα δράση. Μόλις το εβκάλαμε τζαι εσηκωσε το όπλο ο πατέρας μου τζαι έσυρε του εγύρισα πάνω του τύπου τζαι έφωναξα του ότι αν δοκιμάσει να συρει σιεπεδκια εννα τον παίξω να πάει στα άναθεμα τζαι θα τον άφηνα να τον φαν οι αλουποι. Μια δκυο τρεις τέσσερεις χαχα να μας γα@@#!@!!!! Είπα του τζαι που εμπηκε τζαι που εφκηκε εκαμα τον εξύλωσε το όπλο επήε επιασε το αυτοκίνητο του έφυε. Ε του παρεά του πατέρα μου έκαμα του τζαι τζίηνου ένα γαμ@στολίδιασμα τζαι επροηδοποίεσα τον ότι αν θα έρκεται μαζί μας εν θα τον ξαναφέρει! Απλά πράματα.
Πάμε κυνήγι να χαλαρώσουμε να ξεφύγουμε που την ρουτίνα. Σιουρα ούλλοι πάμε με παρέες μας γνωστούς μας συγγενείς μας να περάσουμε καλά να πίαμεν καθαρό αέρα.
Εγώ προσωπικά εν ανέχουμε που κανεναν να μου χαλάσει την Κυριακή μου, το τζιυνή μου! Εν πα να είναι π κραν παπας? Τα μπινελίκια εννα τα φάει. Στην περίπτωση σου ρε Ανθιμε ήταν να του πασάρω για να μεν το κάμει σε άλλο κυνηγό. Δυστηχως εμείς οι Κυπραίοι είμαστε ένας λαός που αν δεν πάθουμε εν θα μάθουμε και στην περίπτωση αν δεν του πασάρεις δυστηχώς εννα το ξανακάμει όσπου να βρεθεί ένας "χωρκάτης" να τον σιέσ@@@ για να βάλει νου.
Πρόκτές την Τετάρτη ένας παρέας επαιξε ένα λαο που έβκαλε μια παρέα κυνηγών τζαι ήρτε τζαι εδωκε πάνω του. Ύστερα η ίδια παρέα έβκαλε άλλο λαο τζαι επηε πάλε πανω του τζαι επαίξε τον τζαι τζίνο. Εκατσε τζιαμε εκαρτέραν τους ήρταν πάνω του εδώκεν τους τους λαούς τζαι τα κοπέλια αφήκαν του τον ένα.