φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από Dimitris »

Μπράβο φίλε Πέτρο!!!
Εγώ όι χαμε, ούτε σηκωτούς εν τους θορώ :lol:
Πέρκι εβρουμεν κανέναν αύριο έτσι πας τα τελευταία...
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

1 κουτσι οφκερη, μια μπεκατσα στο πικνο εσυραμε 1 ετσι για να πουμε πως εσυραμε... αυτη ηταν η συνκομιδη για σημερα 2 ατομα 2 παπαγαλους!
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

sotiris!129 έγραψε:1 κουτσι οφκερη, μια μπεκατσα στο πικνο εσυραμε 1 ετσι για να πουμε πως εσυραμε... αυτη ηταν η συνκομιδη για σημερα 2 ατομα 2 παπαγαλους!
ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΚΩ ΚΛΟΥΒΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ :lol: :lol:
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπράβο ρε φίλε :)
αυτά είναι!!! :) :)
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

LOUIS SETTER έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:1 κουτσι οφκερη, μια μπεκατσα στο πικνο εσυραμε 1 ετσι για να πουμε πως εσυραμε... αυτη ηταν η συνκομιδη για σημερα 2 ατομα 2 παπαγαλους!
ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΚΩ ΚΛΟΥΒΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ :lol: :lol:
χαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Σήμερα σε απογευματινο, 1 πέρδικα. 3 οπλα συνολικά πήραμε 4 περδίκια

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris την 14 Δεκ 2011, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

SPORTDOG DELUXE BEEPER DSL-400 .ΕΙΝΑΙ 62 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΘΙΜΕ ΜΟΥ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

'petros' έγραψε:Το καλυτερο κυνηγι που καναμε την κυριακη μαζι με τον πατερα και τον αδελφο μου δεν θα το ξεχασω ποτε και ουτε προκειτε να μου τυχει ξανα νομιζω ετσι πραμα.
3 Λαγους και τους πηρα ολους εγω.
Ο πρωτος αρσενικος τον ειδα χαμε να καθετε πανω στο οχτο του κρατονιου μετα απο κανενα 15λεπτο αναζητησης αποκεφαλισμα :)
Μετα απο λιγη ωρα 1 κανενα χιλιομετρο πιο κατω βλεπει 1 λαγο ο αδελφος μου να πρωσηκωνετε απο μακρια και του ριχνει και τες 2 παει ακομα.Ο πατερας μου λεει πηγαινε πιο πανω κα για να φυγει απο μονος του πρεπει να εχει θυληκο το πιο πιθανον.Ετσι και εκανα περασα πανω απο τον αδελφο μου και βλεπουμε τα σκυλια το 1 να πηγαινει προς την κατευθυνση του πρωσηκομενου και το αλλο στην αντιθετη πλευρα.ξαφνικα μου φωναζει ο πατερας μου προσεχε το σκυλο και πριν γυρισω το κεφαλι ακουω την που τον μουνταρει και να του λασει και πετασετε ο λαος στο κρατονι πουκατω μου και καμνει πισω ειχα καλο οπτικο πεδιο 1 σηπεθκια ετον κατω.Ηταν ο θυληκος ετοιμογεννος.Ο πατερας μου εκανε την κεσσαρικη και εβγαλε 1 μικρο υγιεστατο θα το μεγαλωσουμε λιγο και μετα απο 2-3 εβδομαδες να το αφησω ελευθερο μιας και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουμε.
Μετα τα παναηρκα συνεχισαμε και στην πορεια μας ερχοταν μια παρεα 4-5 ατομα και επειδη γυρισαν πισω ειπαμε να χαμηλωσουμε λιγο και να περασουμε απεναντι στο αλλο βουνο που δεν ειχε κανενα.ξεκινησαμε σιγα σιγα και οι σκυλοι ηταν βιδωμενοι στο εδαφος καμια 200m κατω απο εκει που επαιξα τον θυληκο και σε μια στιγμη βρεθηκαμε ολοι 5-6 μετρα ο ενας που τον αλλο και ειπαμε να κατσουμε να φαμε μιας και φτασαμε σχεδον πανω στο δρομο.Προχωρω προς το μερος τους και οι σκυλοι απο κατω μας πανω κατω συνεχεια δεν δωσαμε σημασια και βλεπω τον λαγο να καθετε 1-2 μετρα μπροστα απο τον αδελφο μου μες τα λενηθκια.Λαλω του καμε λιγο πισω 2 λεπτα τζε λαλει μου γιατι? και παω να επωμισω και του λεω ξανα καμε λιγο πισω και προσεχε και εχει 1 λαο μες τα ποθκια σου. Ο πατερας μου εβγαλε και τα σαντουιτς για να καταλαβετε και νομισαν εν κουφι που ειδα τραβα λιγο πισω αποκεφαλισμα και τουτος :lol:
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΤΙ ΡΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

english setter έγραψε: 2 φερμες να πιάνω όπως τις σημερινές και δεν θέλω τίποτε άλλο :D
ετσι ;)
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

miky55 έγραψε:SPORTDOG DELUXE BEEPER DSL-400 .ΕΙΝΑΙ 62 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ
ebay us? διότι στο Εγγλέζικο εν ποιο ακριβό
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”