φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

'petros' έγραψε:
Laurona έγραψε: και ασε που σε αστειευκω για τα μαθηματα, πιστευκω οτι αυτο το πραμα ειναι χαρισμα, δεν μαθαινετε,αλλιως ως τωρα ηταν να δω χιλιους χαμε οχι 2-3.

ΚΑι για να μην λεμε και τα μυστικα μας, ξερω οτι θα μου πεις οτι εχει δυο τρια τεχνασματα, ολα τα χω δοκιμασει, απλα δεν το χω.
Το ξερω φιλε μου απλα εγω δεν το θεωρω ''χαρισμα'' απλα πιστευω με τα 2-3 τεχνασματα που ξερεις τι να ξεχωρισεις απλα καθετε το ματι μου πανω τους.
Και πιστεψε με περιμενω πως και πως να τελειωσει το κυνηγι για να παω με τα σκυλια εκπεδευτικακαι εκγυμναση για το λογο οτι το απολαμβανω και εκει καπως το θεμα.
φιλε πετρο πραγματη το θεωρο και εγω χαρισμα! προχτες αν εισουν μαζι μου ηταν να τον παιξεις μεσα στην κουτσι! εγω 15 λεπτα εστεκουμουν πουπανω του 1 μετρο... καθαρη τριμιθκια πανω στο γκρεμο ο σκυλος εμπικε εφκικε 2 φορες τριφτος μεσα να τον γιρεφκει εγω εσυρα 2 πετρες μεσα εκυταξα ΚΑΛΑ θεμας μεσα και δεν τον ειδα που εκαθετουν μεσα! μονο την φαση που εξεδιπλοθικε τον επιαε το ματι μου 1 δευτερολεπτο και μετα οπως επια να γυρισω να τον παιξω επιδη ειμουν πουκατω του ηταν καρζι μου ο ηλιος ζε εν ειδα καν που επαιξα :( !ε3αναπεια μετα την καταδιοξη στον τοπο να δω ΑΝ του εφκαλα μαλια, αλλα τιποτε ζε ειδα την κουτσι του! ειμαι 100% οτι ειδα ζιαμε ζε εν τον ειδα :evil: ! την ωρα που εμπικα μεσα στο αυτοκηνιτο να φιω απογοητεβμενος μετα απο 30 000 φορες που ειπα συγνωμη στο σκυλο ελαλουν "α ρε ενα πετρο που εθελε τουτος ο καρακιοζης να του κοψει τα αφκια του μες την κουτσι"
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Μπραβο πετρο.
Πάντα τέτια!!!
να μας πεις τι εγινε με το μορο.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ειδα και εγω χαμε 2 φορες και μου ειπαν οτι οταν δεις 1 φορα σημενι θα βλεπεις παντα τωρα εχει 2 χρονια δεν ξανα ειδα ισος να μην ειχε κ`ολας εκει που πηγα πιος ξερει
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Τζιαι γω ειδα μονο 2-3 φορες χαμε αλλα ηταν τυχαια και οχι γιατι τον εγυρεψα.
Ειναι και χαρισμα αλλα πρεπει να τον γυρευκεις το λαο με τροπο, τον οποιο καποιοι ξερουν καλυτερα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

kypros έγραψε:
Nikos έγραψε:Για το χρώμα είχα μια υποψία αλλά σύμφωνα με το ποστ του φίλου kypros (το βρήκα τελικά):

"Τα ποδια... Τα πουλια απελευθεροσης εχουν ποδια χρωματος πορτοκαλοροζ . Ειναι επισησ σχετικα λεπτα διοτι ειναι 7 μηνον σε ηλικια. Τα αγρια εχουν χρωμα κοκκινο και τα λεπια πανο στα ποδια τους ειναι πιο σκληρα ξεχωριζουν πιο ευκολα."

Και άλλα περδίκια που κτύπησα ήταν κοκκινα αλλά αυτό ηταν πολύ έντονο, ισως επειδη είχε κοτσια και ήταν μεγάλο πουλι.

Φίλε Breda Pegaso, δεν ξερω όταν τον καθάρισα δεν φαινόταν να εχει παλιό τραύμα...
δυο μαύρες λωρίδες που είχε στο στήθος(μια σε καθε μεριά)όταν τα έβγαλα 'εμειναν στο στήθος δυο τρύπες....Ετσι πράγμα δεν συνάντησα ποτέ ξανά...Λάθος μου δεν έβγαλα φώτο να σας το δείξω

Νίκος Α
Φιλε το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τα δυο σημεια ηταν αιματωματα απο παλια τραυματα και στην επουλωση γινονται ξερα μαυρα απο πιγμενο αιμα. Ειναι πραγματικα απιστευτο απο ποσο σοβαρα τραυματα μπορει να επιβιωσουν τα θηραματα. Εχω βρει πουλια με τεραστια και πολλα τραυμτα να επιβιωνουν
Φίλε Κύπρο
Μόνο αυτή η εξήγηση που λες μπορεί να είναι... Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο...
Χαρά την κράση τους... Αλλά μιλούμε ήταν ένας γαουροπέρτικος!!!Μεγάλο πουλί...
Μια μπουκάλα κρασί θα πιω για την πάρτη του ;) ;) όχι μόνο ότι τον έπιασα αλλά επειδή ήταν ώραιο ξεφώλιασμα απο το σκυλί και αν δεν τον είχα ούτε που θα τον έβρισκα....

Συγχαρητήρια φίλε Πέτρο για την επιτυχία σας...
Ευχομαι κι ελπίζω να τα καταφέρει το λαγουδάκι....

Καλή σας μέρα
Νίκος Α
Takic
Full Member

Δημοσίευση από Takic »

Nikos έγραψε:Καήμέρα σας

Εγώ σήμερα κτυπησα ενα πέρτικο το πρωι και βασανιστηκα με το σκυλι μεχρι να τον έβρω γιατι δεν είδα που έπεσε....Με έβγαλε απο την δύσκολη θέση ο σκύλος μετά απο μισή ωρα περιπου παιδεμό....
Εκείνο που με παραξένεψε είναι το έντονο κόκκινο χρώμα των ποδιών του, αλλά και όταν τον καθάρισα δυο μαύρες λωρίδες που είχε στο στήθος(μια σε καθε μεριά)όταν τα έβγαλα 'εμειναν στο στήθος δυο τρύπες....Παιζει να είναι άρρωστος,;; :?: :?: παντως τον ξετρύπωσε ο σκύλος και πετούσε μια χαρά.....

Γνωρίζει κάποιος φίλος για το συγκεκριμμένο περιστατικό. Είχε συζητηθεί παλιά σε άλλο ποστ αλλά δεν το βρισκω....

Καλή συνέχεια
Νίκος

Φίλε Νίκο, έτυχε μου εμένα με τρυγόνια. Μόλισ είδα τις τρυπες θα τα πετούσα. Τελικά η τρύπα δημιουργήθηκε από σκάι και φτερά που μπηκαν μέσα στο κρέας. Φαε τον κ μην φοβάσαι τίποτα
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

:D :D Αφού είπαμε έταξα μια μπουκαλα κρασί στην πάρτη του...
Κάτι ανάλογο πρεπει να έγινε και με το συγκεκριμμένο περδίκι.
Ευχαριστώ φίλε Τακη
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

[quote="'petros'"]Το καλυτερο κυνηγι που καναμε την κυριακη μαζι με τον πατερα και τον αδελφο μου δεν θα το ξεχασω ποτε και ουτε προκειτε να μου τυχει ξανα νομιζω ετσι πραμα.
3 Λαγους και τους πηρα ολους εγω.
Ο πρωτος αρσενικος τον ειδα χαμε να καθετε πανω στο οχτο του κρατονιου μετα απο κανενα 15λεπτο αναζητησης αποκεφαλισμα :)
Μετα απο λιγη ωρα 1 κανενα χιλιομετρο πιο κατω βλεπει 1 λαγο ο αδελφος μου να πρωσηκωνετε απο μακρια και του ριχνει και τες 2 παει ακομα.Ο πατερας μου λεει πηγαινε πιο πανω κα για να φυγει απο μονος του πρεπει να εχει θυληκο το πιο πιθανον.Ετσι και εκανα περασα πανω απο τον αδελφο μου και βλεπουμε τα σκυλια το 1 να πηγαινει προς την κατευθυνση του πρωσηκομενου και το αλλο στην αντιθετη πλευρα.ξαφνικα μου φωναζει ο πατερας μου προσεχε το σκυλο και πριν γυρισω το κεφαλι ακουω την που τον μουνταρει και να του λασει και πετασετε ο λαος στο κρατονι πουκατω μου και καμνει πισω ειχα καλο οπτικο πεδιο 1 σηπεθκια ετον κατω.Ηταν ο θυληκος ετοιμογεννος.Ο πατερας μου εκανε την κεσσαρικη και εβγαλε 1 μικρο υγιεστατο θα το μεγαλωσουμε λιγο και μετα απο 2-3 εβδομαδες να το αφησω ελευθερο μιας και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουμε.
Μετα τα παναηρκα συνεχισαμε και στην πορεια μας ερχοταν μια παρεα 4-5 ατομα και επειδη γυρισαν πισω ειπαμε να χαμηλωσουμε λιγο και να περασουμε απεναντι στο αλλο βουνο που δεν ειχε κανενα.ξεκινησαμε σιγα σιγα και οι σκυλοι ηταν βιδωμενοι στο εδαφος καμια 200m κατω απο εκει που επαιξα τον θυληκο και σε μια στιγμη βρεθηκαμε ολοι 5-6 μετρα ο ενας που τον αλλο και ειπαμε να κατσουμε να φαμε μιας και φτασαμε σχεδον πανω στο δρομο.Προχωρω προς το μερος τους και οι σκυλοι απο κατω μας πανω κατω συνεχεια δεν δωσαμε σημασια και βλεπω τον λαγο να καθετε 1-2 μετρα μπροστα απο τον αδελφο μου μες τα λενηθκια.Λαλω του καμε λιγο πισω 2 λεπτα τζε λαλει μου γιατι? και παω να επωμισω και του λεω ξανα καμε λιγο πισω και προσεχε και εχει 1 λαο μες τα ποθκια σου. Ο πατερας μου εβγαλε και τα σαντουιτς για να καταλαβετε και νομισαν εν κουφι που ειδα τραβα λιγο πισω αποκεφαλισμα και τουτος :lol:[/quote
απο τις καλιτερες και πιο ομορφες φοτογραφιες......
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Συγχαρητηρια φιλε Πετρο :) ,θωρω σας τζαι ζηλευκο!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε Πέτρο συγχαριτηρια για την επιτυχία σου. Σιγουρα μια τετια επιτυχία στο κυνηγι θέλει πολύ μα πάρα πολυ τυχη, αλλα και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΙΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ........πράγμα που έχεται σαν ομάδα που κυνηγάτε. Αυτη την ημερομηνία γραψετη με χρυσά γραμματα διοτι πολυ δυσκολα θα σου ξανατυχη τετοιο κυνηγετικο θαύμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”