Εχει κανένα αλλο που έκρουσε του τζυνηγιου (group therapy)
- Cacciatore
- Full Member
Re: Εχει κανένα αλλο που έκρουσε του τζυνηγιου (group therap
φίλε αυτά τα φυσίγγια δεν τα φέρνουν πλέον στην Κύπρο, και ούτε και το μπαρούτι υπάρχει. Εκάτσαν μου πολλά, και πριν χρόνια πήγα στα περισσότερα καταστήματα και όσα τους έμειναν τα αγόρασα. Δυστυχως μου έμεινε ένα πακέτο από το κάθε ένα JK1(χάκινα), JK5(μπλε) και JK6(μαύρα). Γράφουν bofors πάνω. Όταν παίξω με όπλο με στενό τσιόκ ακούονται ακόμα πιο διαφορετικά δηλαδή δεν είναι ο συνηθισμένος ήχος της ντουφεκιάς. Νομίζω η κατάλληλη λέξη θα ήταν υπόκωφος και το λάχτισμα επίσης λιγότερο.
- kanaris
- Full Member
φιλε εχω την εντυπωση οτι θα μπορουσες να τα βρεις στην Ελλαδα ευκολά. με τι οπλο (χαρακτηριστικα) τα επαιξες αν επιτρεπεται?Cacciatore έγραψε:φίλε αυτά τα φυσίγγια δεν τα φέρνουν πλέον στην Κύπρο, και ούτε και το μπαρούτι υπάρχει. Εκάτσαν μου πολλά, και πριν χρόνια πήγα στα περισσότερα καταστήματα και όσα τους έμειναν τα αγόρασα. Δυστυχως μου έμεινε ένα πακέτο από το κάθε ένα JK1(χάκινα), JK5(μπλε) και JK6(μαύρα). Γράφουν bofors πάνω. Όταν παίξω με όπλο με στενό τσιόκ ακούονται ακόμα πιο διαφορετικά δηλαδή δεν είναι ο συνηθισμένος ήχος της ντουφεκιάς. Νομίζω η κατάλληλη λέξη θα ήταν υπόκωφος και το λάχτισμα επίσης λιγότερο.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- SilverPigeonS
Και εμένα μου έμειναν κάποια αρχαία!!Cacciatore έγραψε:φίλε αυτά τα φυσίγγια δεν τα φέρνουν πλέον στην Κύπρο, και ούτε και το μπαρούτι υπάρχει. Εκάτσαν μου πολλά, και πριν χρόνια πήγα στα περισσότερα καταστήματα και όσα τους έμειναν τα αγόρασα. Δυστυχως μου έμεινε ένα πακέτο από το κάθε ένα JK1(χάκινα), JK5(μπλε) και JK6(μαύρα). Γράφουν bofors πάνω. Όταν παίξω με όπλο με στενό τσιόκ ακούονται ακόμα πιο διαφορετικά δηλαδή δεν είναι ο συνηθισμένος ήχος της ντουφεκιάς. Νομίζω η κατάλληλη λέξη θα ήταν υπόκωφος και το λάχτισμα επίσης λιγότερο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
- Full Member
SilverPigeonS έγραψε:Και εμένα μου έμειναν κάποια αρχαία!!Cacciatore έγραψε:φίλε αυτά τα φυσίγγια δεν τα φέρνουν πλέον στην Κύπρο, και ούτε και το μπαρούτι υπάρχει. Εκάτσαν μου πολλά, και πριν χρόνια πήγα στα περισσότερα καταστήματα και όσα τους έμειναν τα αγόρασα. Δυστυχως μου έμεινε ένα πακέτο από το κάθε ένα JK1(χάκινα), JK5(μπλε) και JK6(μαύρα). Γράφουν bofors πάνω. Όταν παίξω με όπλο με στενό τσιόκ ακούονται ακόμα πιο διαφορετικά δηλαδή δεν είναι ο συνηθισμένος ήχος της ντουφεκιάς. Νομίζω η κατάλληλη λέξη θα ήταν υπόκωφος και το λάχτισμα επίσης λιγότερο.
παλιεσ καλεσ εποχεσ!
- πανικος
Η ΔΙΑΦΟΡΑ μας ειναι μεγαλη οντωςsotiris!129 έγραψε:Πανικο και ετσι οπως τα λες νε ειναι ξερεις ποια ειναι η διαφορα μας;
Εγω εκανα οτι εκανα γνωριζοντας την πραξη μου 100%
Εσυ ομως μετα απο 20-30 χρονια κυνηγετικης "καριερας" δεν ειχες καν ιδεα πως αυτο που κυνηγουσες ηταν απαγορευμενο!
Γι'αυτο σου λεω αλλο η πιτα της σατσις και αλλη η πιτα των σουβλακιων!

γνωριζοντας 100% το ιδιο και ο λαθροθηρας του λαγου του περδικιου του φλορκου της φραγγολινας

καλα κυνηγια σωτηρη

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
Cacciatore έγραψε:φίλε αυτά τα φυσίγγια δεν τα φέρνουν πλέον στην Κύπρο, και ούτε και το μπαρούτι υπάρχει. Εκάτσαν μου πολλά, και πριν χρόνια πήγα στα περισσότερα καταστήματα και όσα τους έμειναν τα αγόρασα. Δυστυχως μου έμεινε ένα πακέτο από το κάθε ένα JK1(χάκινα), JK5(μπλε) και JK6(μαύρα). Γράφουν bofors πάνω. Όταν παίξω με όπλο με στενό τσιόκ ακούονται ακόμα πιο διαφορετικά δηλαδή δεν είναι ο συνηθισμένος ήχος της ντουφεκιάς. Νομίζω η κατάλληλη λέξη θα ήταν υπόκωφος και το λάχτισμα επίσης λιγότερο.
φιλε εχει και αλλα παραδοσιακα που μιαζουν με την jk6( ενοο χαρτενα με μαλλινι ταππα με χαρτονι μπροστα) οποσ την σελλει μπελλοτ κλασικι παραδοσιακη ισωσ η χαρτουτσια με την μεγαλυτερη επυτιχια μεν καθεσε να μαραζονεισ για την jk6

- spyrosspyrou851
Θυμούμαι τούτες τις χαρτούτσιες ως την προηγούμενη σεζόν είχεν ο πατέρας μου 3 σχεδόν κουτιά. Ένα μαύρο, ένα πορτοκαλί τζιαι ένα πράσινο. Θυμούμαι λαλώ του δώσμου να τις δοκιμάσω τζιαι έκανα double σε ένα ζευγάρι μαυρόπουλους. Ο άνθρωπος που μας τες έδωκε έκαμνεν απομονώσεις ταράτσων στην Λάρνακα αν τον ξέρει κανένας. Θυμούμαι έδωκεν μας τζιαι κάτι άλλες που εγράφαν COBRA.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 8dc93c.jpg
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 8dc93c.jpg
- Cacciatore
- Full Member
όποιος έχει jk1 k jk6 και δεν τις θέλει τις κάνω ανταλλαγή. Jk είχε και σε 8άρι και ήταν πολύ καλές. Sellier Bellot έχω πάρα πολλές παλιές, όποτε τις δοκίμασα έβλεπα χαρτοπόλεμο να φεύγει από τις κάννες και χωρίς αποτέλεσμα και δεν μου άρεσε. Μπορεί να ξανακάμω απόπειρα να τις δοκιμάσω. Έχω 2 πακέτα παλιές golden wing δεν τις δοκίμασα ποτέ. Θα τις άλλαζα με jk
Κυνηγώ με luinchi franchi πάντα σε πυκνο.
Κυνηγώ με luinchi franchi πάντα σε πυκνο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Λεωφορος Κεννεντυ...ωρα 9:26...εφκηκα ταρατσα να καπνισω...μετρησα 16 φασσες σε περασμα απο την παροδο προς akis express...μαλλον θελω επαγγελματικη βοηθεια...εν ειμαι καλα...40 τζαι ποψε
- marinos.a
- Site Admin
Με τις ευχές μου σαν πρώην καπνιστήςBAIKAL 1980 έγραψε:εφκηκα ταρατσα να καπνισω...μαλλον θελω επαγγελματικη βοηθεια...
http://www.antismoking.gr/default.asp?catid=7180
Si vis pacem, para bellum