ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!

Απάντηση
nature
Full Member

Re: ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!

Δημοσίευση από nature »

Φίλε μου, η γνώμη μου είναι ότι κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν είναι η κάρπωση που καθορίζει την ευχαρίστηση. Ναι μεν είναι ο κύριος και ο πιο βασικός σκοπός αυτός για κάθε εξόρμηση αλλά εν και πολλά άλλα. Από τα τηλεφωνήματα του Σάββατου, από το πρωινό καφέ, από τις πάντα θετικές μας σκέψεις το πρωί, απο την επιλογή των φυσιγγγίων, από τις αποτυχίες, από το γέλιο και τις μ******ς με τους φίλους στο αυτοκίνητο καθόδων (οι άντρες όταν βρεθούν μόνοι τους γίνονται πάντα παιδιά) και πολλά άλλα. Πριν το μπαμ μεσολαβεί μια ιεροτελεστία. Δεν ξέρω, ίσως να είμαι ένας ρομαντικός μαλάκας αλλά για μένα έτσι είναι.

Επίσης, 30 λαγοί είναι υπερβολικά πολλοί για μια παρέα 2-4 ατόμων, άσχετα αν είναι νόμιμοι. Μιλώ για άτομα που κυνηγάνε σωστά το λαγό και όχι κλείσιμο μιας περιοχής και πολλά άλλα ανορθόδοξα που γίνονται σήμερα όταν στόχος είναι μόνο η κάρπωση και η επίδειξη στο καφενέ. Κατ εμένα, αυτό είναι ανέφικτο (30 λαγοί) για το μέσο λαγοκυνηγό που δεν είναι όλη μέρα πάνω στα βουνά, δεν αλλάζει κάθε χρόνο σκυλιά (έχει τα δικά του) και δεν αγοράζει σκυλιά έτοιμα των 5000. Φέτος, 10 λαγοί για μια παρέα που κυνηγά αποκλειστικά λαγό και θα εξορμήσει 12 φορές (από τις 17) περίπου είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Εκτός αν είμαι εγώ εκτός πραγματικότητας με τα κυνηγετικά βιώματα μου τα τελευταία χρόνια. Όταν παω για λαγό (2-4 άτομα), αν συνολικά ρίχνω 1 φορά στις 2 εξορμήσεις είμαι ο πιο ευτυχισμένος κυνηγός.....φέτος είμαι πάρα πολλή ευτυχισμένος δηλαδή με 2 βολές σε 3 εξορμήσεις. Αλλα και πέρσι που 3 φορές έριξα όλη τη σαιζόν πάλι ευχαριστημένος είμουνα.

Κανένας δεν είπε κάτι αρνητικό για τους συναδέλφους που κυνηγάνε με το παραδοσιακό κυπριακό τρόπο του μικτού κυνηγιού. Η επισήμανση είναι ότι όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με το λαγοκυνήγι τότε ξεχνάς τα υπόλοιπα θηράματα. Αυτό λέμε και τίποτα άλλο. Όλοι μας από το μικτό κυνήγι ξεκινήσαμε όπως μας μάθανε οι πατεράδες μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να αναζητάμε και άλλες προκλήσεις.

Το να δείχνεις τι κτύπησες φίλε δεν σε κάνει καθόλου καλό κυνηγό. Αν θες το μοιράζεσαι, αν όχι, κράτα το για το εαυτό σου. Ναι και εμένα δεν μου άρεσαν ορισμένες φωτογραφίες φέτος αλλά δεν σημαίνει ότι όποιος βάζει αποτελέσματα το κάνει για να πείσει ότι είναι κυνηγός. Μερικές φορές έστω συμβαίνει και το αντίθετο όπως βλέπεις στο ανάλογο θέμα με τα αποτελέσματα ;) .

Το βράδυ πάλι.

Φιλικά
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Σωστός!

Και εμείς μια από τα ίδια...βασική παρέα 3 άτομα, εκτός Τετάρτης που λείπω λόγω δουλειάς.
Παίρνουμε σύνολο ~8-10 λαγούς το χρόνο και κυνηγούμε μόνο λαγό(και ευκαιρίας δοθείσας ΜΠΟΡΕΙ και κανένα ιπτάμενο). Άτυχοι τις περισσότερες φορές και καλλικάες τις υπόλοιπες αλλά είμαστε HAPPY! :P
Πολλές φορές απολαμβάνω το καλλίκωμα και τον αναβρασμό της στιγμής περισσότερο από την κάρπωση!!! :? :? :?
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

HUNTER έγραψε:Οι περισσοτεροι νεοι κυνηγοι στην κυπρο ειναι κυνηγοι του ιντερνετ της θεωρειας του αρθρου μιας εφημεριδας κτλπ. Δυστηχος φιλοι μου ειναι η πικρη αληθεια. Οτι διαβαση ο καθε ενας σε θεωριες οτι βιντεο δει στο γιουτουπ ερχετε με ΚΑΜΑΡΗ τσε ξεφουρνιζει μας το. Μαλιστα οι περισσοτεροι στα ονειρα τους τα βλεπουν ως δικες τους εμπειριες και πλαθουν σεναρια πραγματικα μεσα απο τα αρθρα που εχουν διαβαση και τα βιντεο που εχουν δει. Δεν λεω οτι ειναι λαθος να διαβαζουμε (παντα σωστα αθρα και οχι οτι εγραπσε ο καθε κεντηκελενης). δεν σημαινει ομως οτι διαβασουμε η οτι δουμε ειναι σωστο η οτι μπορει να εφαρμωστη στα δεδομενα της κυπρου. Αλλο το θηραμα, εδαφος κτλπ της ελλαδας αλλο της ιταλιας αλλο της ισπανιας και αλλο της ΚΥΠΡΟΥ.

Πισω στο θεμα μας.
Οι σωστοι λαγοκυνηγοι στην κυπρο ειναι μετρημενοι πανω στα δακτυλα μας , και ναι η καρπωση εχει να κανει με ενα καλο λαγοκυνηγο γιατι στην τελικη ειναι η καρπωση που μας δεινει την ευχαριστηση και την επιβραβευση. Μια καλη λαγοπαρεα τω 3-4 ατομων κατεμενα πρεπει να καρπωθει 30+ λαγους τη σεζον για να ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΜΟΝΟ ΛΑΓΟ. Αναλογη 7-8 λαγους ανα ατομο. Εγω λεω εαν για παραδειγμα πεξω 4 - 5 λαγους 20 περτικους 5 -6 φασσες 2-3 ορτυκια τσε καμια πικατσουα με τα ιδια σκυλια δεν θα ειμαι ευχαριστημενος? Με κανει λαθος κυνηγο οπως πολλοι λετε? Ο παππους μου ο προππαπους μου τσε οι δικοι σας ηταν αχαπαροι που εκαμναν μικτο κυνηγη με μπασταρτοσκυλλους? Μην μου πειτε οτι τωρα κυνηγουμε με καθαροαιμους και τα δεδομενα αλλαξαν. Ειναι οπως μαθεις το σκυλλο να κυνηγα. δεν δεχωμε οτι αν παιξεις περτικο του ιχναλατη θα τον καταστρεπσης. Οταν ξερει και εχει βγαλει λαγους τοτε ποτε δεν θα ξεχασει. Οταν υπαρχει μαλαη τοτε θα τη ακολουθηση. Τσε περτικος να πετασει τσε πεκσεις τον σε λιγα λεπτα θα στραφει πισω να συνεχισει την μαλαη που αφησε ατελιωτη.

ετσι και για να να προλαβω ορισμενους που θα πουν οτι ειμαι κρεατοσυλλεχτης, ειμαι μελος του φορουμ απο το 2010 και δεν εχω αναρτηση ουτε μια φωτογραφια με θηραμα ουτε ενα ποστ να πω τη επαικσα. το κρατω για τον εαυτο μου και μονο, οχι γιατι δεν καρπονωμε θηραμα αλλα γιατι δεν εχω την αναγγη να πεισω κανενα οτι ειμαι καλος κυνηγος.

Φιλικα.
HUNTER ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ ......
ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 6000 ΕΥΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 2000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ?
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Rai έγραψε:
HUNTER έγραψε:Οι περισσοτεροι νεοι κυνηγοι στην κυπρο ειναι κυνηγοι του ιντερνετ της θεωρειας του αρθρου μιας εφημεριδας κτλπ. Δυστηχος φιλοι μου ειναι η πικρη αληθεια. Οτι διαβαση ο καθε ενας σε θεωριες οτι βιντεο δει στο γιουτουπ ερχετε με ΚΑΜΑΡΗ τσε ξεφουρνιζει μας το. Μαλιστα οι περισσοτεροι στα ονειρα τους τα βλεπουν ως δικες τους εμπειριες και πλαθουν σεναρια πραγματικα μεσα απο τα αρθρα που εχουν διαβαση και τα βιντεο που εχουν δει. Δεν λεω οτι ειναι λαθος να διαβαζουμε (παντα σωστα αθρα και οχι οτι εγραπσε ο καθε κεντηκελενης). δεν σημαινει ομως οτι διαβασουμε η οτι δουμε ειναι σωστο η οτι μπορει να εφαρμωστη στα δεδομενα της κυπρου. Αλλο το θηραμα, εδαφος κτλπ της ελλαδας αλλο της ιταλιας αλλο της ισπανιας και αλλο της ΚΥΠΡΟΥ.

Πισω στο θεμα μας.
Οι σωστοι λαγοκυνηγοι στην κυπρο ειναι μετρημενοι πανω στα δακτυλα μας , και ναι η καρπωση εχει να κανει με ενα καλο λαγοκυνηγο γιατι στην τελικη ειναι η καρπωση που μας δεινει την ευχαριστηση και την επιβραβευση. Μια καλη λαγοπαρεα τω 3-4 ατομων κατεμενα πρεπει να καρπωθει 30+ λαγους τη σεζον για να ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΜΟΝΟ ΛΑΓΟ. Αναλογη 7-8 λαγους ανα ατομο. Εγω λεω εαν για παραδειγμα πεξω 4 - 5 λαγους 20 περτικους 5 -6 φασσες 2-3 ορτυκια τσε καμια πικατσουα με τα ιδια σκυλια δεν θα ειμαι ευχαριστημενος? Με κανει λαθος κυνηγο οπως πολλοι λετε? Ο παππους μου ο προππαπους μου τσε οι δικοι σας ηταν αχαπαροι που εκαμναν μικτο κυνηγη με μπασταρτοσκυλλους? Μην μου πειτε οτι τωρα κυνηγουμε με καθαροαιμους και τα δεδομενα αλλαξαν. Ειναι οπως μαθεις το σκυλλο να κυνηγα. δεν δεχωμε οτι αν παιξεις περτικο του ιχναλατη θα τον καταστρεπσης. Οταν ξερει και εχει βγαλει λαγους τοτε ποτε δεν θα ξεχασει. Οταν υπαρχει μαλαη τοτε θα τη ακολουθηση. Τσε περτικος να πετασει τσε πεκσεις τον σε λιγα λεπτα θα στραφει πισω να συνεχισει την μαλαη που αφησε ατελιωτη.

ετσι και για να να προλαβω ορισμενους που θα πουν οτι ειμαι κρεατοσυλλεχτης, ειμαι μελος του φορουμ απο το 2010 και δεν εχω αναρτηση ουτε μια φωτογραφια με θηραμα ουτε ενα ποστ να πω τη επαικσα. το κρατω για τον εαυτο μου και μονο, οχι γιατι δεν καρπονωμε θηραμα αλλα γιατι δεν εχω την αναγγη να πεισω κανενα οτι ειμαι καλος κυνηγος.

Φιλικα.
HUNTER ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ ......
ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 6000 ΕΥΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 2000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ?
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Φιλε Ραι πολυ αστοχο το παραδειγμα σου. δεν εχει να κανει απολυτος τιποτε με τη συζητηση. Η λαγοπαρεα που πεζει 30 λαγους το χρονο δεν τους παιρνει κλεφτα ουτε με δολιο τροπο ( παντα μιλουμε για σωστους λαγοκυνιγους). Ο επαγγελματιας που λες οτι παιρνει 6000 ευρο τα παιρνει με δολιο τροπο αν καταλαβα καλα.

Εσυ θεωρεις καπιον ο οπιος καρπωνεται 2 λαγους το χρονο (και δεν παιζει αλλα θηραματα) λαγοκυνιγο? Η καλυτερα του αξιζει ο τιτλος του λαγοκυνιγου?
Τι τιτλο θα εδινες σε καπιο που παιζει 4 λαγους το χρονο + περτικους + φασσες κτλπ?
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

παιδιά ο καθένας έχει τον τρόπο του που κυνηγά δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι δεν είναι σωστός λαγό κυνηγός επειδή βάρεσε πέρδικα αυτό είναι λάθος και κάτι ακόμα που θα ήθελα να τονίσω σωστός κυνηγός υπάρχει σωστός λαγό κυνηγός δεν υπάρχει σώτος κυνηγός είναι αυτός που σέβεται τον συνάδελφο κυνηγό την φύση και το θήραμα και αυτός που σέβεται τα σκυλιά του και κάνει παρα πολλά εκπαιδευτικά δηλαδή δεν μπορούνε όλοι να είναι καθημερινά στην φύση στο βουνό με τα σκυλιά όμως τώρα έχει και "τελιασμενα" για να κρατα τα σκυλιά του σε forma άρα θεωρώ λάθος μεταχείριση από τους περισσοτερους αυτό που συμβαίνει με τα σκυλιά τους και όχι ότι τα αίματα τον "σκιλιο" τους δεν είναι καλά μπορεί να είναι και κατά πολύ καλύτερα από τα δικά μου απλά αν δεν βγαίνου και δεν κυνηγάνε συχνά σίγουρα φαίνεται ότι τα δικά μου είναι καλύτερα όχι όμως γιατί είναι καλύτερα αίματα αλλα γιατί έχουν την ευκαιρία τις καθημερινής εξάσκησης
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Εγώ θα σταθώ στην κουβέντα του φίλου Hunter ο παππούς μου και ο προπάππους μου εκυνηγούσαν με μπαστάρτους και επαίζαν απο όλα και αμμά παίξεις του σκύλου περτικο ενα έρθει πίσω να πιάσει την μαλαή του λαγού ξανά. Ο Παππούς μου είχε ένα αυτοκίνητο Hilaman και ήταν πολύ ευχαριστημένος τότε, σημαίνει ότι σήμερα ο μέσος άνθρωπος οδηγος θα ήταν ευχαριστημενος με ένα Hilman όταν υπάρχουν αυτοκίνητα που κάνουν την δουλειά πολύ πιο καλά ???? Τα πράγματα εξελίσονται και αλλάζουν , πρίν 30 χρόνια κάποιοι κυνηγούσαν για να φάνε κρέας, σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρίν 30 χρόνια δέν υπήρχε τόσο πολύ πίεση στο θήραμα, δέν υπήρχαν τόσοι πολλοί αγροτικοί δρόμοι, δέν υπήρχαν αυτοκίνητα 4χ4 και τα βουνά ήταν γεμάτα καλλιέργειες. Το κυνήγι σήμερα το ανεβάσαμε σε ένα επίπεδο κάποιοι καλό και κάποιοι κακό. Η κάρπωση σίγουρα δέν έχει να κάνει τίποτα με το πόσο πετυχημένος κυνηγός είσαι. Εγώ προσωπικά ακόμη δέν κατάφερα να απολαύσω ιχνηλασία με τον σκύλο μου λόγω διάφορων συνθηκών. Απόλαυσα περδικοκυνήγι και φέρμες με τα άλλα μου τα σκυλιά μέχρι τώρα. Κάποιος ο οποίος τον ικανοποιεί το λαγοκυνήγι με ιχνηλάτη απο μόνος του δέν θέλει να παίζει πέρτικο γιατί απλά δέν είναι αυτό που κυνηγάει. Κάποιος που θέλει να κυνηγάει όλα τα θηράματα μπορεί να το κάνει αλλά χωρίς να έχει απαιτήσεις απο τα σκυλιά του γιατί πολύ απλά θα κάνον λίγο απο όλα. Είναι καθαρά θέμα εξιδίκευσεις. όταν πάς να κάνεις πολλά πράγματα μαζί τις περισσότερες φορές ίσως να μην σου βγεί τίποτα ίσως και να πετύχεις κάποτε αλλά όταν κάνεις κάτι συγκεκριμένο το αποτέλεσμα θα έιναι πιο σίγουρο. Παράδειγμα. Ένας γιατρός που σπουδάζει γενική ιατρική και ένας που σπουδάζει συγκεκριμένα ορθοπεδική χειρουργική , αν θέλεις ένα γιατρό να σου εγχειρήση το τραυματισμένο σου πόδι που θα πάς????

Ο φίλος ο Σωτήρης Νικολάου είναι ξεχωριστή περίπτωση γιατί ίσως βρίσκεται στον κυνηγόχωρο όσο όλοι οι αλλοι μαζί, ξέρει που έχει θήραμα κάνει κάθε μέρα αναγνώρισει και έχει σκυλιά απο καλά αίματα τα οποία τα βάζει στο παιχνίδι. Κάνει την δουλειά των σκύλλων του ποιό εύκολη. Μπορεί να πάω και εγώ με ένα εξαίρετο ζώο στην ίδια περιοχή και να μην ξέρω που είναι η μαλαή και να βασανιούμε όλη μέρα να την βρώ. Το πόσους λαγούς παίζει κάποιος έχει να κάνει με πολλά θέματα, αναγνωρίσεις -μαρκαρίσματα- τύχη- σκοποί- ψατσιές- κ.τ.λ κ.τ.λ αν όμως το θέμα μας είναι για να έχω ένα καλό λαγόσκυλο πρέπει ή δέν πρέπει να του παίζω πέρτικους είναι κοντα΄στην κοινή λογική του τι πρέπει να κάνω
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

εγω δεν νομιζω να εχει σχεση ο αριθμος των λαγων που κτυπα καποιος για να ονομαζεται λαγοκυνηγος.
λαγοκυνηγος ειναι οποιος κυνηγα τον λαγο το λεει και η λεξει φτανει να κυνηγας νομιμα να παιρνας καλα με την παρεα που παεις να ευχαριστιεσαι τα σκυλια σου ασχετο αν κτυπας 2 η 15 λαγους το χρονο :!:
τι σχεση εχουν οι αριθμοι ρε κοπελια ,κυνηγι ειναι οχι καταπολεμηση της ποντικας :!:
οσο για τοαν πρεπει να κυνηγουν μονο λαγο και να μην πυροβολουν περδικια οι σωστοι λααρηδες αυτο ειναι θεμα του κυνηγου της παρεας αλλα και των σκυλιων της παρεας το πως ειναι εκπαιδευμενα κτλ.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

δημαδη εγω το ατομο που περσυ πειρα τους περισοτερους τιτλους
31 φασες ημουν φασαρης!!
25 περτιζια ημουν περτικαρης!!!
4-5 μπεκατσες ημουν μπεκατσας!!!
100 ζικλες ημουν ζικλαρης!!!
YESSSSSSSSSS εκερδισααααααα!!!
αμανα μου μανα μου φετος που ποροθικα με τες φραγκολινες εν να γινω ζε φραγκολινας τρεμε Κ.Μιχαλη εν να σε ρεξω!!!!

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???????
isimerinos
Full Member

Δημοσίευση από isimerinos »

στο εξωτερικο εχει κοσμο που κυνηγα συνεχεια με πιο μικρα διαμετρηματα για να καμει το κυνηγι πιο δυσκολο πιο αθλητικο αςπουμε και ο φιλος δαμε λεει μας οτι για να εισε λαγοκυνηγος και να αξιζει πρεπει να πεξεις 30 λαους και πανω. ωραια
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αμανα μου δηλαδη αν θελω ζε τουτον τον τιτλο πρεπει να αυξήσω αποδοση κατα 290% αφου μεσο ορο παιζω 1 τον χρονο!
αν θελω ποτε Λακης εχτος που το χρυσο μπιπερ που εκερδισε σαν ολα τα μπεκατσοσκυλα, το χρυσο δυχτι παραλαγης σαν ολα τα φασοσκυλα το χρυσο κοτσι για ολα τα περτικοσκυλα, να κερδισω και το χρυσο καμπανελη σαν ολα τα λαγοσκυλα πρεπει να ξεκεινησω εντατικα εκπαιδευτικα!
πτου Αλαχ δηλαδη μαζι σας ωρες ωρες :lol:
οι αριθμοι δεν κανουν τους κυνηγους κανουν τις στατηστικες!
αν ο τζικλοχτονος που περσυ επιασε 700 ζικλες φετος κυνηγισει με τον ιδιο τροπο στες ιδιες περιοχες τες ιδιες εξωρμισης και πιασει 500 τοτε οι ζικλες στους τοπους του ηταν μιωμενες σε σχεση με περσυ!
ο τζικλοχτονος δεν παβει να ειναι τζικλοχτονος παρολα αυτα εν μπορει να γεννησει ζικλες!
αν εχει 5 σαν τον κ.τζικλοκτονο πανκυπρια τοτε ναι η τζικλα ηταν μιωμενη φετος πανκυπρια!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”