φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
-
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
[ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΙΚΚΥ55 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΚΥΝΗΓΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΡΜΑ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΕΓΩ. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΚΥΡΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ.
- 'petros'
Το καλυτερο κυνηγι που καναμε την κυριακη μαζι με τον πατερα και τον αδελφο μου δεν θα το ξεχασω ποτε και ουτε προκειτε να μου τυχει ξανα νομιζω ετσι πραμα.
3 Λαγους και τους πηρα ολους εγω.
Ο πρωτος αρσενικος τον ειδα χαμε να καθετε πανω στο οχτο του κρατονιου μετα απο κανενα 15λεπτο αναζητησης αποκεφαλισμα
Μετα απο λιγη ωρα 1 κανενα χιλιομετρο πιο κατω βλεπει 1 λαγο ο αδελφος μου να πρωσηκωνετε απο μακρια και του ριχνει και τες 2 παει ακομα.Ο πατερας μου λεει πηγαινε πιο πανω κα για να φυγει απο μονος του πρεπει να εχει θυληκο το πιο πιθανον.Ετσι και εκανα περασα πανω απο τον αδελφο μου και βλεπουμε τα σκυλια το 1 να πηγαινει προς την κατευθυνση του πρωσηκομενου και το αλλο στην αντιθετη πλευρα.ξαφνικα μου φωναζει ο πατερας μου προσεχε το σκυλο και πριν γυρισω το κεφαλι ακουω την που τον μουνταρει και να του λασει και πετασετε ο λαος στο κρατονι πουκατω μου και καμνει πισω ειχα καλο οπτικο πεδιο 1 σηπεθκια ετον κατω.Ηταν ο θυληκος ετοιμογεννος.Ο πατερας μου εκανε την κεσσαρικη και εβγαλε 1 μικρο υγιεστατο θα το μεγαλωσουμε λιγο και μετα απο 2-3 εβδομαδες να το αφησω ελευθερο μιας και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουμε.
Μετα τα παναηρκα συνεχισαμε και στην πορεια μας ερχοταν μια παρεα 4-5 ατομα και επειδη γυρισαν πισω ειπαμε να χαμηλωσουμε λιγο και να περασουμε απεναντι στο αλλο βουνο που δεν ειχε κανενα.ξεκινησαμε σιγα σιγα και οι σκυλοι ηταν βιδωμενοι στο εδαφος καμια 200m κατω απο εκει που επαιξα τον θυληκο και σε μια στιγμη βρεθηκαμε ολοι 5-6 μετρα ο ενας που τον αλλο και ειπαμε να κατσουμε να φαμε μιας και φτασαμε σχεδον πανω στο δρομο.Προχωρω προς το μερος τους και οι σκυλοι απο κατω μας πανω κατω συνεχεια δεν δωσαμε σημασια και βλεπω τον λαγο να καθετε 1-2 μετρα μπροστα απο τον αδελφο μου μες τα λενηθκια.Λαλω του καμε λιγο πισω 2 λεπτα τζε λαλει μου γιατι? και παω να επωμισω και του λεω ξανα καμε λιγο πισω και προσεχε και εχει 1 λαο μες τα ποθκια σου. Ο πατερας μου εβγαλε και τα σαντουιτς για να καταλαβετε και νομισαν εν κουφι που ειδα τραβα λιγο πισω αποκεφαλισμα και τουτος
3 Λαγους και τους πηρα ολους εγω.
Ο πρωτος αρσενικος τον ειδα χαμε να καθετε πανω στο οχτο του κρατονιου μετα απο κανενα 15λεπτο αναζητησης αποκεφαλισμα

Μετα απο λιγη ωρα 1 κανενα χιλιομετρο πιο κατω βλεπει 1 λαγο ο αδελφος μου να πρωσηκωνετε απο μακρια και του ριχνει και τες 2 παει ακομα.Ο πατερας μου λεει πηγαινε πιο πανω κα για να φυγει απο μονος του πρεπει να εχει θυληκο το πιο πιθανον.Ετσι και εκανα περασα πανω απο τον αδελφο μου και βλεπουμε τα σκυλια το 1 να πηγαινει προς την κατευθυνση του πρωσηκομενου και το αλλο στην αντιθετη πλευρα.ξαφνικα μου φωναζει ο πατερας μου προσεχε το σκυλο και πριν γυρισω το κεφαλι ακουω την που τον μουνταρει και να του λασει και πετασετε ο λαος στο κρατονι πουκατω μου και καμνει πισω ειχα καλο οπτικο πεδιο 1 σηπεθκια ετον κατω.Ηταν ο θυληκος ετοιμογεννος.Ο πατερας μου εκανε την κεσσαρικη και εβγαλε 1 μικρο υγιεστατο θα το μεγαλωσουμε λιγο και μετα απο 2-3 εβδομαδες να το αφησω ελευθερο μιας και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουμε.
Μετα τα παναηρκα συνεχισαμε και στην πορεια μας ερχοταν μια παρεα 4-5 ατομα και επειδη γυρισαν πισω ειπαμε να χαμηλωσουμε λιγο και να περασουμε απεναντι στο αλλο βουνο που δεν ειχε κανενα.ξεκινησαμε σιγα σιγα και οι σκυλοι ηταν βιδωμενοι στο εδαφος καμια 200m κατω απο εκει που επαιξα τον θυληκο και σε μια στιγμη βρεθηκαμε ολοι 5-6 μετρα ο ενας που τον αλλο και ειπαμε να κατσουμε να φαμε μιας και φτασαμε σχεδον πανω στο δρομο.Προχωρω προς το μερος τους και οι σκυλοι απο κατω μας πανω κατω συνεχεια δεν δωσαμε σημασια και βλεπω τον λαγο να καθετε 1-2 μετρα μπροστα απο τον αδελφο μου μες τα λενηθκια.Λαλω του καμε λιγο πισω 2 λεπτα τζε λαλει μου γιατι? και παω να επωμισω και του λεω ξανα καμε λιγο πισω και προσεχε και εχει 1 λαο μες τα ποθκια σου. Ο πατερας μου εβγαλε και τα σαντουιτς για να καταλαβετε και νομισαν εν κουφι που ειδα τραβα λιγο πισω αποκεφαλισμα και τουτος

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- Breda Pegaso
Μπραβο ρε Πετρο!
Εν τουτα τα ωραια! εμπα να μεν πεξεις τιποτε που δαμε τζιαι δα κοφτει σε?
Αλλα ετσι ειναι το κυνηγι ειναι ανατροπες!
Εν τουτα τα ωραια! εμπα να μεν πεξεις τιποτε που δαμε τζιαι δα κοφτει σε?
Αλλα ετσι ειναι το κυνηγι ειναι ανατροπες!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Laurona
Μπραβο ρε Πετρο μου
Εχαρηκα πολλα ρε φιλε
Αλλα κατι μαθηματα χρωστας μου τα ακομα αα

Εχαρηκα πολλα ρε φιλε

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- 'petros'
Ευχαριστω φιλε μου
Το μονο παραπονο που εχω ειναι το οτι δεν επεξα τον λαγο που μου εβγαλε ο μικρος μου σκυλος και εκαληκωσα τον στις αρχες της σεζον αλλα δεν πειραζει θα εχει τις ευκαιριες του εαν δεν ειναι φετος του χρονου
Το μονο παραπονο που εχω ειναι το οτι δεν επεξα τον λαγο που μου εβγαλε ο μικρος μου σκυλος και εκαληκωσα τον στις αρχες της σεζον αλλα δεν πειραζει θα εχει τις ευκαιριες του εαν δεν ειναι φετος του χρονου

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- 'petros'
Να εισαι καλα ρε φιλε και μεν φωασε που εν να παει εν να κανονισουμεLaurona έγραψε:Μπραβο ρε Πετρο μου![]()
Εχαρηκα πολλα ρε φιλε![]()

- Laurona
Ρε φιλε στα εκαπιδευτικα, αφου τους θωρεις χαμε, και ειπα σου εν μεγαλο προσον, εν κατι που το χει ο Παππους μου ,αλλα δυστυχως δεν το χω εγω
, αμμα τον θωρεις χαμε, να τον δειχνεις του σκυλλου, αμμα τον φκαλει δυο τρεις φορες που μες τα μουτρα του ο σκυλλος, εννα γινει ξεφτεριν, ακουμε και ξερω τι σου λαλω.
Εν πολλα μεγαλη βοηθεια για τον σκυλλο, να μπορεις να τον οδηγησεις εσυ.
Και μην νομιζεις οτι εν τυχαια που τους θωρεις χαμε, εννεν απλα να τον δεις, ωσπου να φτασεις να τον θωρεις χαμε, εν συνδιασμος πολλων παραγοντων, οπως την γνωση του που τον πιανει, την προγνωση του καιρου, τες συνηθειες του ανα εποχη και πολλα αλλα.
Ειπα σου ειμαι απο τετοια οικογενεια, ξερω που θα τον βρω, ετσι κυνηγω αλλα δυστυχως δεν τον βλεπω χαμε, το οτι το καταφερα 2-3 φορες δεν σημαινει οτι το εχω.
Αυτο το χαρισμα το χει ο παππους μου και τα δυο μου ανιψια, εγω ομως οχι.
και ασε που σε αστειευκω για τα μαθηματα, πιστευκω οτι αυτο το πραμα ειναι χαρισμα, δεν μαθαινετε,αλλιως ως τωρα ηταν να δω χιλιους χαμε οχι 2-3.
ΚΑι για να μην λεμε και τα μυστικα μας, ξερω οτι θα μου πεις οτι εχει δυο τρια τεχνασματα, ολα τα χω δοκιμασει, απλα δεν το χω.

Εν πολλα μεγαλη βοηθεια για τον σκυλλο, να μπορεις να τον οδηγησεις εσυ.
Και μην νομιζεις οτι εν τυχαια που τους θωρεις χαμε, εννεν απλα να τον δεις, ωσπου να φτασεις να τον θωρεις χαμε, εν συνδιασμος πολλων παραγοντων, οπως την γνωση του που τον πιανει, την προγνωση του καιρου, τες συνηθειες του ανα εποχη και πολλα αλλα.
Ειπα σου ειμαι απο τετοια οικογενεια, ξερω που θα τον βρω, ετσι κυνηγω αλλα δυστυχως δεν τον βλεπω χαμε, το οτι το καταφερα 2-3 φορες δεν σημαινει οτι το εχω.
Αυτο το χαρισμα το χει ο παππους μου και τα δυο μου ανιψια, εγω ομως οχι.
και ασε που σε αστειευκω για τα μαθηματα, πιστευκω οτι αυτο το πραμα ειναι χαρισμα, δεν μαθαινετε,αλλιως ως τωρα ηταν να δω χιλιους χαμε οχι 2-3.
ΚΑι για να μην λεμε και τα μυστικα μας, ξερω οτι θα μου πεις οτι εχει δυο τρια τεχνασματα, ολα τα χω δοκιμασει, απλα δεν το χω.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- 'petros'
Το ξερω φιλε μου απλα εγω δεν το θεωρω ''χαρισμα'' απλα πιστευω με τα 2-3 τεχνασματα που ξερεις τι να ξεχωρισεις απλα καθετε το ματι μου πανω τους.Laurona έγραψε: και ασε που σε αστειευκω για τα μαθηματα, πιστευκω οτι αυτο το πραμα ειναι χαρισμα, δεν μαθαινετε,αλλιως ως τωρα ηταν να δω χιλιους χαμε οχι 2-3.
Και πιστεψε με περιμενω πως και πως να τελειωσει το κυνηγι για να παω με τα σκυλια εκπεδευτικακαι εκγυμναση για το λογο οτι το απολαμβανω και εκει καπως το θεμα.
- Laurona
Παιζει το μματι σου'petros' έγραψε:Laurona έγραψε: Το ξερω φιλε μου απλα εγω δεν το θεωρω ''χαρισμα'' απλα πιστευω με τα 2-3 τεχνασματα που ξερεις τι να ξεχωρισεις απλα καθετε το ματι μου πανω τους.
.

Θα σου στειλω προσωπικο μυνημα μολις μπορεσω

Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- 'petros'
Laurona έγραψε:Παιζει το μματι σου'petros' έγραψε:Laurona έγραψε: Το ξερω φιλε μου απλα εγω δεν το θεωρω ''χαρισμα'' απλα πιστευω με τα 2-3 τεχνασματα που ξερεις τι να ξεχωρισεις απλα καθετε το ματι μου πανω τους.
.![]()
![]()
Θα σου στειλω προσωπικο μυνημα μολις μπορεσω