Σήμερα μέτρια σε αριθμό τα πουλιά, την Κυριακή είχε σαφώς παραπάνω, είχε και κάποιους κυνηγούς παραπάνω που άλλες Τετάρτες. Με το Σάββα και το μικρό (άοπλος) καταφέραμε να πιάσουμε 11 και δύο χαμένες. Και έκλεισα και ραντεβού με 3 πέρτικους για το Νοέμβρη που άνετα θα μπορούσα να πιάσω το quota αν ήταν το ενδημικό. 2 όπλα 11 τζίκλες σήμερα, πάνω απ' όλα μια ωραία παρέα και ωραία εξόρμηση χωρίς να λείπουν τα ευτράπελα όπως ο Σάββας να βουτά το όπλο του στα πυλά προσπαθώντας να πιάσει μια κουτσόφτερη που έπαιξα, η οποία σαν έπερπάτουν εκοράτζισε σαν ήταν κρεμμασμένη τζιαι αποκεφάλισα την καθώς έμεινε μόνο το κεφάλι κρεμασμένο, ευτυχώς μόνο από ένα δύσκολο σημείο πέρασα και την βρήκα χωρίς πρόβλημα, το παντελόνι μου άνοιξε και έγινε αεριζόμενο.

Είδαμε και ένα κάττο που έκαμνε το λαό με τα πηδηματάκια του.
Τα φυσίγγια είναι ενδεικτικά σήμερα καθώς εχάσαμε λοαρκασμό με το τι επετύχαμε τα πουλιά, συγκεκριμένα για μια από τις τζίκλες που πέτυχα εγώ την πέτυχα με Lambro A36 καθώς είδα κάποιες φάσσες να κινούνται προς εμάς και τις έβαλα μέσα και 10 δευτερόλεπτα πέρασε που κοντά μου μια τζίκλα. Όταν φκάλαμε τη φωτογραφία το θυμήθηκα αλλά δεν πειράζει.
Αυτά από εμάς σήμερα.
http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 4ecbf1.jpg