εφαμμε το ματι τους ρε φιλε.... εσυραν μου την με λια λογια επειδη εν τους λαλω που παω .... τι εσιει την τεταρτη ? τζικλες ?????????sotiris!129 έγραψε: ε μαλακα εσυ εισαι ακομα ποιο τραγικος![]()
την τεταρτη κανονισε αδεια!

εφαμμε το ματι τους ρε φιλε.... εσυραν μου την με λια λογια επειδη εν τους λαλω που παω .... τι εσιει την τεταρτη ? τζικλες ?????????sotiris!129 έγραψε: ε μαλακα εσυ εισαι ακομα ποιο τραγικος![]()
ναι ναι ζικλεςArtemis G. έγραψε:εφαμμε το ματι τους ρε φιλε.... εσυραν μου την με λια λογια επειδη εν τους λαλω που παω .... τι εσιει την τεταρτη ? τζικλες ?????????sotiris!129 έγραψε: ε μαλακα εσυ εισαι ακομα ποιο τραγικος![]()
Μπράβοlouisll έγραψε:Σήμερα 3 ξεφωλιάσματα πήραμε τον ένα. Πέσαμε σε παρτούζα βουνού
Μπράβο Λάκη
Όντως το θήραμα και εμείς προχωρούμε στα άκρα για να συναντηθούμε
Όπως κάποιος είπε τρώμε από τη μάνα και για πόσο ακόμα
Βλέπεις υπέροχες περιοχές και νεκρές από ζωή εκτός από κορακοειδή
ΒΑΛΕ!!!!!!!!!!sotiris NIKOLAOU έγραψε:σήμερα τα είχε όλα
θέλετε φωτό?????????
τώρα να έρθει ένας φίλος που ξέρει να τις ανεβάζει να σας ανεβάσωstelios--- έγραψε:ΒΑΛΕ!!!!!!!!!!sotiris NIKOLAOU έγραψε:σήμερα τα είχε όλα
θέλετε φωτό?????????
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ!!!!ΡΕ ΙΣΤΡΙΑΝΟ ΕΝ ΦΕΥΚΕΙ ΜΕΝ ΦΟΑΣΑΙ ΤΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΣΦΥΞΙΑ!!!!!louisll έγραψε:Σήμερα 3 ξεφωλιάσματα πήραμε τον ένα. Πέσαμε σε παρτούζα βουνού
Μπράβο Λάκη
Όντως το θήραμα και εμείς προχωρούμε στα άκρα για να συναντηθούμε
Όπως κάποιος είπε τρώμε από τη μάνα και για πόσο ακόμα![]()
Βλέπεις υπέροχες περιοχές και νεκρές από ζωή εκτός από κορακοειδή
![]()