φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ BELL ΤΣΟΚ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .

10 ΜΑΥΡΟΥΣ
3 ΤΖΙΗΚΛΕΣ
2 ΤΡΙΖΑΡΕΣ
4 ΦΑΣΣΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - Η ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

bravo ρε "lui" μου!!!
αλλα παλε εμεινε ο original luis σπιτι!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μια βελουδοματα και ενα ορτυκι. Επηαμε για περτικους αλλα δεν τους εκοψαμε...ολοι εκτος βολης.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

miky55 έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:ΔΕΝ ΑΦΙΚΕΣ ΦΡΑΝΓΟΛΙΝΑ :lol: :lol: :lol: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΥΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΞΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΙΝΑΝΤΙΣΑ ΠΟΤΕ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ :lol: :lol: :lol: ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΝΗΓΩ ΜΟΝΟ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ .

ΔΕΝ ΚΥΝΙΓΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΦΟ ΔΕΝ ΚΥΝΙΓΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΝ ΑΛΛΙ ΟΥΛΙ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙΑ
EPANIEL POWER
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΕΜΑΤΑ.ΣΤΟ Γ.Σ.Π ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΗΓΑ ΜΑΠΠΑ ΕΒΟΥΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΑΠΛΩΣ ΨΑΞΕ ΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

miky55 έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΕΜΑΤΑ.ΣΤΟ Γ.Σ.Π ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΗΓΑ ΜΑΠΠΑ ΕΒΟΥΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΑΠΛΩΣ ΨΑΞΕ ΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΞΕΡΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΟΣ ΤΣΕΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΚΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ ΓΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΠΙΔΕΙ ΚΥΝΙΓΟ ΣΙΝΙΘΟΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΚΥΝΙΓΙΣΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΑΦΙΝΟΥΝ ΤΠΤ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΤΙΧΕ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΙΝ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ :D
EPANIEL POWER
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

κ,Μιχαλη μου μενω ακριβος ζιαμε που λαλεις, πρην το κυνηγι παω εκπεδευτικα ζιμεσα εν φανταζεσε ποσες εχει :lol:
ΑΛΛΑ εν απαγορευμενες ζινες οι περιοχες, οσες περιοχες εν επιτρεπομενες δεχοντε τοση πιεση τες προτες 2-3 εξωρμισεις που μετα ΔΕΝ αξιζει να παεις καν ζιαμε!
Βλεπεις τες μεσα στα γρασιθκια τον σπιτιον σοβαρα ειδα το ζε τουτο!!!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

miky55 έγραψε: ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ :lol: :lol: :lol: ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΝΗΓΩ ΜΟΝΟ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ .
Φίλε Μιχάλη κτυπάτε μόνο ότι φερμάρουν τα σκυλιά ή και αυτά που προσηκώνονται χωρίς να δεχτούν φέρμα από τα σκυλιά;
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

miky55 έγραψε:ΑΡΚΕΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΦΙΛΕ.
miky55 είσαι σταθερή αξία...
Από τους ποιοτικότερους κυνηγούς, μπράβο :!:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Breda Pegaso έγραψε:Μια βελουδοματα και ενα ορτυκι. Επηαμε για περτικους αλλα δεν τους εκοψαμε...ολοι εκτος βολης.
η βελουδοματα είναι ολα τα €
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”