φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
- LOUIS SETTER
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ BELL ΤΣΟΚ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .
10 ΜΑΥΡΟΥΣ
3 ΤΖΙΗΚΛΕΣ
2 ΤΡΙΖΑΡΕΣ
4 ΦΑΣΣΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - Η ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ
10 ΜΑΥΡΟΥΣ
3 ΤΖΙΗΚΛΕΣ
2 ΤΡΙΖΑΡΕΣ
4 ΦΑΣΣΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - Η ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
bravo ρε "lui" μου!!!
αλλα παλε εμεινε ο original luis σπιτι!
αλλα παλε εμεινε ο original luis σπιτι!
- Breda Pegaso
Μια βελουδοματα και ενα ορτυκι. Επηαμε για περτικους αλλα δεν τους εκοψαμε...ολοι εκτος βολης.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- APOLLON_1
miky55 έγραψε:ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙAPOLLON_1 έγραψε:ΔΕΝ ΑΦΙΚΕΣ ΦΡΑΝΓΟΛΙΝΑ![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΥΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΞΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΙΝΑΝΤΙΣΑ ΠΟΤΕ
![]()
![]()
ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΝΗΓΩ ΜΟΝΟ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ .
ΔΕΝ ΚΥΝΙΓΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΦΟ ΔΕΝ ΚΥΝΙΓΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΝ ΑΛΛΙ ΟΥΛΙ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙΑ
EPANIEL POWER
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΕΜΑΤΑ.ΣΤΟ Γ.Σ.Π ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΗΓΑ ΜΑΠΠΑ ΕΒΟΥΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΑΠΛΩΣ ΨΑΞΕ ΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.
- APOLLON_1
ΞΕΡΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΟΣ ΤΣΕΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΚΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ ΓΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΠΙΔΕΙ ΚΥΝΙΓΟ ΣΙΝΙΘΟΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΚΥΝΙΓΙΣΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΑΦΙΝΟΥΝ ΤΠΤ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΤΙΧΕ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΙΝ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥmiky55 έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΕΜΑΤΑ.ΣΤΟ Γ.Σ.Π ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΗΓΑ ΜΑΠΠΑ ΕΒΟΥΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΑΠΛΩΣ ΨΑΞΕ ΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.

EPANIEL POWER
κ,Μιχαλη μου μενω ακριβος ζιαμε που λαλεις, πρην το κυνηγι παω εκπεδευτικα ζιμεσα εν φανταζεσε ποσες εχει
ΑΛΛΑ εν απαγορευμενες ζινες οι περιοχες, οσες περιοχες εν επιτρεπομενες δεχοντε τοση πιεση τες προτες 2-3 εξωρμισεις που μετα ΔΕΝ αξιζει να παεις καν ζιαμε!
Βλεπεις τες μεσα στα γρασιθκια τον σπιτιον σοβαρα ειδα το ζε τουτο!!!

ΑΛΛΑ εν απαγορευμενες ζινες οι περιοχες, οσες περιοχες εν επιτρεπομενες δεχοντε τοση πιεση τες προτες 2-3 εξωρμισεις που μετα ΔΕΝ αξιζει να παεις καν ζιαμε!
Βλεπεις τες μεσα στα γρασιθκια τον σπιτιον σοβαρα ειδα το ζε τουτο!!!
-
- Full Member
Φίλε Μιχάλη κτυπάτε μόνο ότι φερμάρουν τα σκυλιά ή και αυτά που προσηκώνονται χωρίς να δεχτούν φέρμα από τα σκυλιά;miky55 έγραψε: ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ![]()
![]()
ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΝΗΓΩ ΜΟΝΟ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ .
- marinos.a
- Site Admin
miky55 είσαι σταθερή αξία...miky55 έγραψε:ΑΡΚΕΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΦΙΛΕ.
Από τους ποιοτικότερους κυνηγούς, μπράβο

Si vis pacem, para bellum
- marinos.a
- Site Admin
η βελουδοματα είναι ολα τα €Breda Pegaso έγραψε:Μια βελουδοματα και ενα ορτυκι. Επηαμε για περτικους αλλα δεν τους εκοψαμε...ολοι εκτος βολης.
Si vis pacem, para bellum