Φυσικαααααα....Ξύλα είβρετε;
4-5 Σπαλαθκιές ξερές εν ότι πρέπει για τη φουκού(1 φορά κάθε αγίου δόξει που ψήνουμε κανά σουβλάκι μετά του μεζέ του φτάνουν και περισσέυκουν)
Φυσικαααααα....Ξύλα είβρετε;
Θα πάω για το SLX 600 De Luxe Custom Made 28αρι πολυτσοκ 18.5 αυλούς 7μμ ριγα 3.100κιλα ventilated κάννες....Τέλοςspyrosspyrou851 έγραψε:Αποφάσισε για Fair αλλά κάμνει σκέψεις για ποιο μοντέλο, αποφάσισε για ένα αρχικά αλλά έπιασε με να του πω μεταξύ μοντέλων ποιο προτιμώ, θα του πάρω τζαι το δικό μου να το δει που εν 30άρι. Τζαι πρέπει να αποφασίσει μέσα στο Γενάρη για να πάει η παραγγελία Ιταλία.MARIOSE έγραψε:Μα ακόμα? Ενόμιζα πως αποφάσισε...Εν τον εβοήθησες ρε Σπύρο?
Άσε να του κάμω κανένα τηλ πόψε!
Καλορίζικο λεβέντη μου! Όσο για τις τζίκλες εν γεγονός εν χασιμιές ρε φίλε...Που θα πάει όμως θα τις πετύχω 1-2 φορέςSergios έγραψε:Θα πάω για το SLX 600 De Luxe Custom Made 28αρι πολυτσοκ 18.5 αυλούς 7μμ ριγα 3.100κιλα ventilated κάννες....Τέλοςspyrosspyrou851 έγραψε:Αποφάσισε για Fair αλλά κάμνει σκέψεις για ποιο μοντέλο, αποφάσισε για ένα αρχικά αλλά έπιασε με να του πω μεταξύ μοντέλων ποιο προτιμώ, θα του πάρω τζαι το δικό μου να το δει που εν 30άρι. Τζαι πρέπει να αποφασίσει μέσα στο Γενάρη για να πάει η παραγγελία Ιταλία.MARIOSE έγραψε:Μα ακόμα? Ενόμιζα πως αποφάσισε...Εν τον εβοήθησες ρε Σπύρο?
Άσε να του κάμω κανένα τηλ πόψε!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΝΤΡΟ!!ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα και απο εμενα κοπελια εχτες ολοημερο κυνηγη το πρωι λιγο στες τσικλες επεξα 2 τσικλες και 3 κορονους! η ωρα 8 στο λαο εβασανιζε με ως τες 12 πρεπει να μου επροβουραν μπροστα ελυπιθηκα τον σκυλλο που ετρεχεν γαιμα η μουττη του που την ετριφεν χαμε και ειπα κανει! απογευμα εκαμαμε τη προσπαθια μας για να τον ευρουμε αλλα παλε τα ιδια ο παρεεας τελικα ενικισε μας! το ωραιο της ημερας το κοποδι με τα περδικια 10-12 πουλια που μου εδωκαν χερι 3-4 φορες και για τουμπλε αν εθελα αλλα ειπαμε οτι εν τους πεζουμε και τελος μακαρι να γλυτοσουν για του χρονου!!
ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα και απο εμενα κοπελια εχτες ολοημερο κυνηγη το πρωι λιγο στες τσικλες επεξα 2 τσικλες και 3 κορονους! η ωρα 8 στο λαο εβασανιζε με ως τες 12 πρεπει να μου επροβουραν μπροστα ελυπιθηκα τον σκυλλο που ετρεχεν γαιμα η μουττη του που την ετριφεν χαμε και ειπα κανει! απογευμα εκαμαμε τη προσπαθια μας για να τον ευρουμε αλλα παλε τα ιδια ο παρεεας τελικα ενικισε μας! το ωραιο της ημερας το κοποδι με τα περδικια 10-12 πουλια που μου εδωκαν χερι 3-4 φορες και για τουμπλε αν εθελα αλλα ειπαμε οτι εν τους πεζουμε και τελος μακαρι να γλυτοσουν για του χρονου!!
ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟstelios97b έγραψε:Συγχαρητηρια για τις καρπωσεις σας..εμεις τιποτα αν και θα μπορουσαμε να παρουμε δυο-τρεις τζικλες...τα ωραια ομως ηρθαν 100μ πριν το τελος της εξορμησης μας..περπατουσαμε κοντα σε ενα ποταμο για τζικλες με τον πατερα, και ξαφνικα ακουω 2 σχεπεθκιες δεξια πανω στο βουνο που επεζαν τζικλες και αυτοι...μου φωναζει ο πατερας μου..πανω σου ο περτικος..γυριζω, ηταν και ο ηλιος απεναντι μου..βλεπω ενα πουλι σχιστο και ερχετε..το ειδα το ξαναειδα..λαλω περδικι(απεναντι μου ο ηλιος-πισω απο το πουλι)..μακρινη βολη(40μ) με ατλας wellcome no11 και victory starlight No11 και το πουλι πεφτει αλλα κουτσοφτερο..παω εκει..ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΑΝΟΣ!!!τωρα που εβρεθηκε φασιανος δεν ξερω αλλα ηταν πολλα ωραιο συναισθημα για εμενα(ειμαι νεαρος κυνηγος)..και οι φωτογραφια του πουλιου..---->