Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Δημοσίευση από Anthimos »

Τετάρτη 2 Νοεμβριου
1 λαγό
1 περδικι
1 φραγκολίνα.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

φέτος είπα από την αρχή ότι θα κυνηγήσω αποκλειστικά με μπαγανιά

είμαι σχετικά νέος κυνηγός αλλά έχω πολλή μεράκι και έτσι αποφάσισα ότι θα κάνω ΜΟΝΟ τα κυνήγια του στιλ που μου αρέσει.

Μου είναι ξεκάθαρο ότι το μεράκι και η όρεξη δεν είναι αρκετά αλλά απαιτείτε γνώση και κυνηγητική τεχνική που (όπως φαίνεται) δεν κατέχω ακόμα και έτσι από την φωτογραφία του προφίλ μου που δεν άλλαξα φαίνεται το τι έπαιξα ΚΑΙ την τετάρτη.

Όλα τα ποιο πάνω μπορούν να αντικατασταθούν από την τύχη που επίσης δεν έχω φέτος :|
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

α ρε Μαρινο μου....απο τα λιγα χρονια που κυνηγο για να παιξεις πραμα στην παγανια εχτος απο τυχη και τροπο παιζει μεγαλο παραγοντα και ο ΤΟΠΟΣ!!
μπορει να φτεει ο τοπος που παεις που δεν βοηθα την παγανια να κυνηγισει!
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΡΑΒΗΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ!!!!!
εμείναν ακόμα μέρες.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Takic
Full Member

Δημοσίευση από Takic »

4 άτομα: 8 πέρδικες, 2 φραγκολίνες, 1 μπεκάτσα και 1 ορτύκι. Κυνηγω φραγκολίνες 10 χρόνια. Είναι η μόνη χρονιά που άρκετά πουλιά προσηκώνονται και δεν δέχονται φέρμα.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Takic έγραψε:4 άτομα: 8 πέρδικες, 2 φραγκολίνες, 1 μπεκάτσα και 1 ορτύκι. Κυνηγω φραγκολίνες 10 χρόνια. Είναι η μόνη χρονιά που άρκετά πουλιά προσηκώνονται και δεν δέχονται φέρμα.

Φιλε οντως όπου ειναι πολυ κυνηγημενες προβουρουν μπροστά απο τα σκυλιά και προσηκωνονται ......εμαθαν οτι ετσι επιβιωνουν φιλαρα τζαι εφαρμοζουν το. Τα ιδια και χειρότερα τα περτιτζια τα αγρια!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Anthimos έγραψε:
Takic έγραψε:4 άτομα: 8 πέρδικες, 2 φραγκολίνες, 1 μπεκάτσα και 1 ορτύκι. Κυνηγω φραγκολίνες 10 χρόνια. Είναι η μόνη χρονιά που άρκετά πουλιά προσηκώνονται και δεν δέχονται φέρμα.

Φιλε οντως όπου ειναι πολυ κυνηγημενες προβουρουν μπροστά απο τα σκυλιά και προσηκωνονται ......εμαθαν οτι ετσι επιβιωνουν φιλαρα τζαι εφαρμοζουν το. Τα ιδια και χειρότερα τα περτιτζια τα αγρια!!!

εγω επισης επροσεξα αν περπατα μπροστα σου και ο τοπος ειναι πυκνος και εχεις απειρα και μετρια σκυλια πολλα δυσκολα θα την βρεις. Πιανουν μαλαη σε ενα τοπο πελλανισκουν τζιαι μεχρι να καταλαβεις τι γινετε η φραγκολινα εν τζιαι 80 μετρα μπροστα σου.

Οκ καποιες φορες εν να δωκεις τζιαι πανω τους πιο ευκολα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τους τοπους που επιτρεπεται το κυνηγι και εχει που ξερω δεν αφικαν ουτε 1!!! ετσιποσαν πανω τους οι ατιμοι
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

χθες πηγα για τσικλες -τραχηλες,αποτελεσμα 2 τσικλες πρωινες που εν οπως τες λοττες και 12 τραχηλες,αποψε νομιζω θα αναψει το τζακι με το κρασι και τα κυνηγια.τζε με το λαδι το καλο εμπολα καλες τωρα ενα δουμε ποψε :P
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

πανικος έγραψε:χθες πηγα για τσικλες -τραχηλες,αποτελεσμα 2 τσικλες πρωινες που εν οπως τες λοττες και 12 τραχηλες,αποψε νομιζω θα αναψει το τζακι με το κρασι και τα κυνηγια.τζε με το λαδι το καλο εμπολα καλες τωρα ενα δουμε ποψε :P
Ετον καλυτερο !!!!! Καλη ορεξη φιλε :D :D :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”