Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
- Anthimos
- Moderator
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
Τετάρτη 2 Νοεμβριου
1 λαγό
1 περδικι
1 φραγκολίνα.
1 λαγό
1 περδικι
1 φραγκολίνα.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
φέτος είπα από την αρχή ότι θα κυνηγήσω αποκλειστικά με μπαγανιά
είμαι σχετικά νέος κυνηγός αλλά έχω πολλή μεράκι και έτσι αποφάσισα ότι θα κάνω ΜΟΝΟ τα κυνήγια του στιλ που μου αρέσει.
Μου είναι ξεκάθαρο ότι το μεράκι και η όρεξη δεν είναι αρκετά αλλά απαιτείτε γνώση και κυνηγητική τεχνική που (όπως φαίνεται) δεν κατέχω ακόμα και έτσι από την φωτογραφία του προφίλ μου που δεν άλλαξα φαίνεται το τι έπαιξα ΚΑΙ την τετάρτη.
Όλα τα ποιο πάνω μπορούν να αντικατασταθούν από την τύχη που επίσης δεν έχω φέτος
είμαι σχετικά νέος κυνηγός αλλά έχω πολλή μεράκι και έτσι αποφάσισα ότι θα κάνω ΜΟΝΟ τα κυνήγια του στιλ που μου αρέσει.
Μου είναι ξεκάθαρο ότι το μεράκι και η όρεξη δεν είναι αρκετά αλλά απαιτείτε γνώση και κυνηγητική τεχνική που (όπως φαίνεται) δεν κατέχω ακόμα και έτσι από την φωτογραφία του προφίλ μου που δεν άλλαξα φαίνεται το τι έπαιξα ΚΑΙ την τετάρτη.
Όλα τα ποιο πάνω μπορούν να αντικατασταθούν από την τύχη που επίσης δεν έχω φέτος

Si vis pacem, para bellum
α ρε Μαρινο μου....απο τα λιγα χρονια που κυνηγο για να παιξεις πραμα στην παγανια εχτος απο τυχη και τροπο παιζει μεγαλο παραγοντα και ο ΤΟΠΟΣ!!
μπορει να φτεει ο τοπος που παεις που δεν βοηθα την παγανια να κυνηγισει!
μπορει να φτεει ο τοπος που παεις που δεν βοηθα την παγανια να κυνηγισει!
- GiorgosT
- Full Member
ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΡΑΒΗΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ!!!!!
εμείναν ακόμα μέρες.
εμείναν ακόμα μέρες.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
4 άτομα: 8 πέρδικες, 2 φραγκολίνες, 1 μπεκάτσα και 1 ορτύκι. Κυνηγω φραγκολίνες 10 χρόνια. Είναι η μόνη χρονιά που άρκετά πουλιά προσηκώνονται και δεν δέχονται φέρμα.
- Anthimos
- Moderator
Takic έγραψε:4 άτομα: 8 πέρδικες, 2 φραγκολίνες, 1 μπεκάτσα και 1 ορτύκι. Κυνηγω φραγκολίνες 10 χρόνια. Είναι η μόνη χρονιά που άρκετά πουλιά προσηκώνονται και δεν δέχονται φέρμα.
Φιλε οντως όπου ειναι πολυ κυνηγημενες προβουρουν μπροστά απο τα σκυλιά και προσηκωνονται ......εμαθαν οτι ετσι επιβιωνουν φιλαρα τζαι εφαρμοζουν το. Τα ιδια και χειρότερα τα περτιτζια τα αγρια!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Breda Pegaso
Anthimos έγραψε:Takic έγραψε:4 άτομα: 8 πέρδικες, 2 φραγκολίνες, 1 μπεκάτσα και 1 ορτύκι. Κυνηγω φραγκολίνες 10 χρόνια. Είναι η μόνη χρονιά που άρκετά πουλιά προσηκώνονται και δεν δέχονται φέρμα.
Φιλε οντως όπου ειναι πολυ κυνηγημενες προβουρουν μπροστά απο τα σκυλιά και προσηκωνονται ......εμαθαν οτι ετσι επιβιωνουν φιλαρα τζαι εφαρμοζουν το. Τα ιδια και χειρότερα τα περτιτζια τα αγρια!!!
εγω επισης επροσεξα αν περπατα μπροστα σου και ο τοπος ειναι πυκνος και εχεις απειρα και μετρια σκυλια πολλα δυσκολα θα την βρεις. Πιανουν μαλαη σε ενα τοπο πελλανισκουν τζιαι μεχρι να καταλαβεις τι γινετε η φραγκολινα εν τζιαι 80 μετρα μπροστα σου.
Οκ καποιες φορες εν να δωκεις τζιαι πανω τους πιο ευκολα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
τους τοπους που επιτρεπεται το κυνηγι και εχει που ξερω δεν αφικαν ουτε 1!!! ετσιποσαν πανω τους οι ατιμοι
- πανικος
χθες πηγα για τσικλες -τραχηλες,αποτελεσμα 2 τσικλες πρωινες που εν οπως τες λοττες και 12 τραχηλες,αποψε νομιζω θα αναψει το τζακι με το κρασι και τα κυνηγια.τζε με το λαδι το καλο εμπολα καλες τωρα ενα δουμε ποψε 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- demetris-demetriou
- Full Member
Ετον καλυτερο !!!!! Καλη ορεξη φιλεπανικος έγραψε:χθες πηγα για τσικλες -τραχηλες,αποτελεσμα 2 τσικλες πρωινες που εν οπως τες λοττες και 12 τραχηλες,αποψε νομιζω θα αναψει το τζακι με το κρασι και τα κυνηγια.τζε με το λαδι το καλο εμπολα καλες τωρα ενα δουμε ποψε