ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από giorgos80 »

Pathfinder έγραψε:
giorgos80 έγραψε:5 ατομα 6 περδικια.εγω παπαγαλος.ειχα 2 ξιφτερισματα φανερα οι βολες πισω απο τα πουλια....τελικα τα σχιστα εν πιο δυσκολα που τα φερμαριστα :lol: :lol: :lol: .οι βολες ηταν ολες τραβερσα απο αριστερα προς τα δεξια που δεν με βολευουν
εισαι δεξιοχειρας με αριστερο κυριαρχο??
δεξιοχειρας με κυριαρχο δεξι
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Που να εθωρες εμεναν.
εκαμα τι λαθος να φωναξω φερμα του φίλου που ηρτεν μαζι μου το δειλις κ αμεσως εκατεβηκαν που το αυτοκινητο κ βρεθηκαν παστα πλευρά αμπα κ χασουν.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

dimitris savva έγραψε:
M-00-00-46-612.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=c76yAiYVIVU

ευχαριστω τα segutsi μου σε οσα χαριζουν σε μενα αλλα και σε αλλους. Χαλαλι στο νεαρο που πρωτη φορα εχει παρει λαγο και ενοιωσα την χαρα μαζι του
Φίλε Δημήτρη αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά σε συγχαίρω αρχικά για το ήθος και την αγάπη σου για το κυνήγι. Σε ευχαριστούμε για το υπέροχο video που μοιράστηκες μαζί μας. Εξαιρετικά σκυλία με πάρα πολλή πάθος.
Μετά απο 3-4 φορές που είδα το video φάνηκε οτι ο λαγός ήταν πιασμένος απο την πρώτη ντουφεκιά; Σε τι αποστάσεις περιπου ´εγιναν οι βολές;
Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

LAGOS έγραψε:
dimitris savva έγραψε:
M-00-00-46-612.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=c76yAiYVIVU

ευχαριστω τα segutsi μου σε οσα χαριζουν σε μενα αλλα και σε αλλους. Χαλαλι στο νεαρο που πρωτη φορα εχει παρει λαγο και ενοιωσα την χαρα μαζι του
Φίλε Δημήτρη αν και δεν σε γνωρίζω προσωπικά σε συγχαίρω αρχικά για το ήθος και την αγάπη σου για το κυνήγι. Σε ευχαριστούμε για το υπέροχο video που μοιράστηκες μαζί μας. Εξαιρετικά σκυλία με πάρα πολλή πάθος.
Μετά απο 3-4 φορές που είδα το video φάνηκε οτι ο λαγός ήταν πιασμένος απο την πρώτη ντουφεκιά; Σε τι αποστάσεις περιπου ´εγιναν οι βολές;
Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια..
ευχαριστω,
αν δεις στο βιτεο επειδη κυνηγω μονος μου οταν καταλαβω τα σκυλια μου οτι εχουν φτασει στο τελευταιο σταδιο μενω πισω εκει που υπολογιζω οτι θα φερουν τα σκυλια τον λαγο γιατι ειναι εμπειρα.
το πρωτο φυσσιγγιο ηταν paper n5. ο λαγος ηταν κτυπημενος απο το μονοπατι και δεν καταφερνε να βγει πανω γιατι ηταν κομμενο το ποδι του το πισινο.
nikos17
Full Member

Δημοσίευση από nikos17 »

Πανικος Setter έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:
lefteris1992 έγραψε:Για σας πρώτη μέρα πέρδικας και λαγού αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω είδα αρκετές πέρδικες όχι σε ποσοστά περσινά αλλά υπάρχουν αρκετές και λίγες τσίχλες .45 περδίκια πάνω κάτω πέρασαν σε απόσταση 100-100 μέτρων γύρο από μένα μέσα σε 1 ώρα .Κυνήγησα 2¨30 ώρες μετά πήγα δουλεία 6 πέρασαν από κοντά μου πήρα 4ις και μια τσίχλα. Θα ακόλουθη Βίντεο από σκηνές που θα βιώσω και βίωσα στο κυνήγι της Τετάρτης μαζί με αυτά τις Κυριακής .
6 πέρασαν από κοντά μου πήρα 4ις και μια τσίχλα.
4 περτικοι ειναι πολλοι φιλε μου.......
φιλε εχάλασες μας τα δαμε
ήσουν και σε στάμα έπιασες και τέσσερις
ελπίζω να καταλάβεις ότι έκαμες λάθος
για το βίντεο που λες μεν κάμεις καν το κόπο να το δείξεις εδώ ;)
λαθος του συναδελφου που κτυπησε 4 περδικια αλλα οχι να υπαρχου 2 μετρα κ 2 σταθμα. ειδαμε βιντεο με συναδελφο να κτυπα 1 λαγο στην συνεχεια να πυροβολει 2 ασχετως πως δεν τον επιασε κ στην συνεχεια να συνεχιζει να κυνηγα για λαγο παλι ασχετως αν τον κτυπησε ο νεαρος και δεν ειδα κανενα να του πει οτι το κοτα ειναι 1 λαγος. παντως συγχαρητηρια για την αντιδραση οταν κτυπησε ο νεαρος τον λαγο. δειχνει επιπεδο κ κυνηγετικη παιδεια. εμεις 3 οπλα 2 περδικια. 1λαγος μας προσηκωστηκε και 1 καλλικωθηκε
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

πολυ σωστος αλλα πανω στην ενταση δεν το σκεφτεσαι.εκαμα το κι εγω περσι τη πρωτη κυριακη σε φραγκολινες τις οποιες εκαμα ντουπλε μετα απο φερμα και την πρωτη εχασα την μαλλον ηταν ζωντανη και ποδαρωσε.σε 2η φερμα ουτε σηκωσα το οπλο αλλα πανω στην ενταση γινονται λαθη
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

LAGOS έγραψε:Ευτυχώς επιστρέψαμε σώοι στα σπίτια μας που είναι και το ζητούμενο σε κάθε εξόρμηση. Δύσκολα τα πράματα για φέτος κοπέλια.. Κατεβήκαμε στις 6:10 σε περιοχή με λιγοστό κόσμο. Ξεκινά η ιχνηλασία και μετά απο περίπου 20 λεπτά τα σκυλιά ξεκινουν δίωξη σε φάντασμα. Σε κάποια φάση βλεπουμε τον κύριο να περπατά ανέμελος 200 μέτρα μπροστά απο τα σκυλιά. Μένουμε στις θέσεις μας και μετά απο περίπου 40 λεπτά δίωξη μέσα στη βροχή κάμνει το λάθος και επιστρέφει στην περιοχή που ήταν η κούτση του.. Για κακή του τύχη επερίμενε τον ο σύντροφος. Πίσω στο αυτοκίνητο, αλλάζουμε ρούχα και περιοχή. 2 ώρες χωρίς να βρούμε μαλαή και ίσως σ αυτο να έπεξαν ρόλο και οι βροχες.. Ξανά πίσω εκεί που κυνηγήσαμε το πρωί. Μετά απο μισή ώρα αρχίζει η ένταση της ιχνηλασίας.. Μετα απο περίπου 1 ώρα σηκώνετε ο κύριος 20 μέτρα μπροστά απο τους σκύλους. . Δίωξη για περίπου 1 ώρα, επέρασε 3-4 φορές απο σημεία που θα μπορούσαμε να τουφεκίσουμε αν είμασταν τυχεροί. Φάνηκε πιο έξυπνος απο εμάς αυτή την φορά και δώσαμε ραντεβού για κάποια άλλη εξόρμηση. Ο παρέας όμως πρέπει να είναι ο αρσενικός της περιοχής! Μεγαλος καθηγητης και πολλά καλός γνώστης της περιοχής..
Σπίτι για αλλαγή ρούχων για δεύτερη φορά και π´αλε πίσω για το απόγευμα γύρω στες 2. Περπατούσαμε μέχρι τις 4:30 μέχρι να βρούμε τελικά μαλαή. Προσπαθήσαμε για κανένα 20λεπτο αλλά δώσαμε κ με τούτο ραντεβού για την Τετάρτη. Τελικός απολογισμός όλη μερα: 3 μαλαές, βγάλαμε τους 2 και πήραμε τον ένα.
Καλά να είμαστε και έχουμε ακόμα 16 εξορμήσεις να απολαύσουμε..
Μοναδικό πλήν για εμένα χτες οι πονιστηκομένοι που άμα ακούσουν κλάμα σε μαλαή μπένουν μεστη μέση σαν τα @ρχιδια..
Τέλος καλό όλα καλά
Φιλε μπραβο για την καρπωση σας
Απο τα γραφωμενα σου η φαση με τον πρωτο λαγο για να επιστρεψει πισω το πιο πιθανον χωρις να ξερω το περιβαλον της περιοχης 99.9% εαν ηταν αρσενικος αυτος που κτυπησατε εκει κοντα πρεπει να ηταν και ο θυληκος και απλα εμεινε βιδωμενος χαμε ;)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

λαθος του συναδελφου που κτυπησε 4 περδικια αλλα οχι να υπαρχου 2 μετρα κ 2 σταθμα. ειδαμε βιντεο με συναδελφο να κτυπα 1 λαγο στην συνεχεια να πυροβολει 2 ασχετως πως δεν τον επιασε κ στην συνεχεια να συνεχιζει να κυνηγα για λαγο παλι ασχετως αν τον κτυπησε ο νεαρος και δεν ειδα κανενα να του πει οτι το κοτα ειναι 1 λαγος. παντως συγχαρητηρια για την αντιδραση οταν κτυπησε ο νεαρος τον λαγο. δειχνει επιπεδο κ κυνηγετικη παιδεια. εμεις 3 οπλα 2 περδικια. 1λαγος μας προσηκωστηκε και 1 καλλικωθηκε[/quote]

Φίλε Νίκο στο περιοδικό το Hunt and Shoot που κυκλοφόρησε τεύχος 19 ΣΕΛΊΔΑ 26 υπάρχει ένα άρθρο αναφορικά με το ΚΟΤΑ. το οποίο καλό είναι να διαβάσεις και εσύ για να αντιληφθείς ότι αυτοί που πήραν την απόφαση για το ΚΟΤΑ πάλι θυματοποιούν τον νομοταγή και σωστό κυνηγό. Το εάν κάποιος έπαιξε 4 περδίκια ή 2 λαγούς ή εγώ προσωπικά το επικροτώ και τον χειροκροτώ, εάν τα κυνήγησε νόμιμα και ηθικά.Εάν όμως η 'παρεα' των 10 κυνηγών και 15 σκύλων με τους σκοπούς και τους θαλαμοφύλακες έπαιξε 7 λαγούς, ή οι σούπερ κυνηγοί του αυτοκινήτου έπαιξαν 2 περδίκια με την μέθοδο του στημένου σχπέτου εγώ προσωπικά το κακίζω και το αποδοκιμάζω. Προσωπικά ούτε του στάματος είμαι το οποίο με τα σημερινά δεδομένα για όσους μπορούν να περπατήσουν δέν εάινι σωστό να το κάνουν . Αυτοί οι κύριοι που διαχειρίζονται τα κυνηγετικά νήματα μας οδηγούν στην παρανομία και στην λαθροθηρία. Εξαναγκάζουν τον νόμιμο κυνηγό να παρανομήσει. Εάν εσύ ήσουν κυνηγός του λαγού και με το που καταίβενες απο το αυτοκίνητο χτυπούσες ένα λαγό θα τα μάζευες να πάς σπίτι σου.? Εγώ πάντος δέν θα το έκανα και δέν κρύβομαι πίσω απο το δάκτυλο μου. Ούτε εάν χτυπούσα 3 περδίκια την πρώτη Κυριακή σε παγανιά θα σταματούσα εάν ο αριθμός τους ήταν ικανοποιητικός.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Γιατί να μην σταματήσουμε? Χωρίς να θέλω να αυτόλογω περσι πρωτη τέταρτη ωρα 7:15 χτυπησα λαγο μετα απο φερμα της σκυλας μου και σηκωθηκα να φύγω και ας με εβρυζε ο συγκυνηγος μου.
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αριστε δινεις το λαθος παράδειγμα κατα την αποψη μου και το λεω φιλικα.Μπορεις καλιστα να αλλαξεις κυνηγι εστω και αν δεν το ατου σου η φασσα η η φραγκολινα η το περδικι η η τζιηκλα.Λαθος η σωστο η αποφαση επαρθηκε απο αυτους που επαρθηκε και ειναι εκει για την τηρουμε.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”