Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
-
- Full Member
Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
Αλεξη μ εσενα εν αλλου π σε πονει..εφκερωσε το γκαραζ κ οτι αλλο απλα εν γεμωσια..!!!
Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
- Pathfinder
Αχερκωτης έγραψε:Αλεξη μ εσενα εν αλλου π σε πονει..εφκερωσε το γκαραζ κ οτι αλλο απλα εν γεμωσια..!!!

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- πανικος
αφου ειπα σου ρε μιχαλη μου !!κουρκουνες φιλε μου τζε εσυ λαλεις μου εν σου αρεσκει το ψαρεμα τους 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Βλαγκα του καμηλου;ναι Αριστε μου ΑΛΛΑ να πηγαινεις π τις 8μμ-8πμ και ουτε ενα τσιμπημα;μονο να αλλασω παραμαλα γιατι βρισκω τα κομμενα..κ ψες σε αλλη περιοχη που τες 8μμ πιανω τσιμπημα 2πμ φκαλω το χωρις αγκιστρια εδιπλωσα τα κ εφυα..Αχερκωτης έγραψε:admin έγραψε:Αχερκωτης έγραψε:Τωρα που ο καιρος υποχωρει για τα μυλοκοπια ειπα να δοκιμασω παραλιες για μουρμουρους μελανες κλπ...ελυσαν τα νευρα μου..κουνελια κ μουγκρασχιελα καταντησαμε αντι μισινες να συρνουμε συρματα..αηδια η κατασταση αλλαξα 2 περιοχες
Το μυστικό του ψαρέματος το ξέρεις?????
Φίλε το Μυστικό έλα να σου το πώ καμια ημέρα να μεν χάνεις τον τσερό σου άδικα ειδικά στο casting
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Nikos
Άσιλα.... καλά και κίαρες το!Αχερκωτης έγραψε:Αλεξη μ εσενα εν αλλου π σε πονει..εφκερωσε το γκαραζ κ οτι αλλο απλα εν γεμωσια..!!!

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
πανικος έγραψε:αφου ειπα σου ρε μιχαλη μου !!κουρκουνες φιλε μου τζε εσυ λαλεις μου εν σου αρεσκει το ψαρεμα τους
Μπραβο ρε μαγκα μου Πανικο...εκαμες μαχες

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- πανικος
καλημερα .σολωνα μου πολλη πραμα φετος.χθες το απογευμα ωρα 4 πηγα στο ποστο η θαλασσα αρκετα ταραγμενη σκεφτομουν αν θα ψαρευα αλλα αφου πηγα ειπα να μεινω.σε λιγο η θαλασσα αρχισε να αγριευει παραπανω αλλα αντιστοιχα αρχισαν και οι κουρκουνες να κανουν παρτη.αποτελεσμα να πιασω μια απο τις καλυτερες κουρκουνες τεραστια νομιζα οτι το καλαμι κολλησε σε βραχο
αποτελεσμα 33 εγω αρκετα καλες σε μεγεθος και 18 ο πατερας οπου το χαρηκε αρκετα γιατι ηταν ολες καλες σε μεγεθος με πολυ ωραιο τραβημα 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Nikos
Ρε Πανίκο μου μα εν το ήξερες ότι όταν είναι αγριεμένη η θάλασσα τσιμπούν όπως τις πελλές΄;;;
Ρε ως τζιαι εγώ που αν κρεμάσουν τους ψαράες εννα πάω θύμα ήξερα το φιλούι μου!
Ενναν όπως το μέλι!!! Μπράβο ρε φιλε.!!!
Εν το μεταξύ εν θέλω να καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να με κρούσει ετσι κουρκούνα... φαντάζομαι πόνο που θα έχει.....
Μιας και ανοιξα το θέμα... ποιους τρόπους αντιμετώπισης ξέρετε για το κρούσμα της κουρκούνας?
Προσωπικά άκουσα δυό...
1. Κατουράς του εκεί που σε έκρουσε και
2 Χρησιμοποιάς το αίμα της εκεί που σε έκρουσε...
Ας μας μιλήσουν οι παθόντες... εμένα στις λίγες φορές που πήγα , παραπάνω για τον πασιαμά και την παρέα, δεν μου έτυχε για να είμαι ειλικρινής....

Ρε ως τζιαι εγώ που αν κρεμάσουν τους ψαράες εννα πάω θύμα ήξερα το φιλούι μου!

Εν το μεταξύ εν θέλω να καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να με κρούσει ετσι κουρκούνα... φαντάζομαι πόνο που θα έχει.....
Μιας και ανοιξα το θέμα... ποιους τρόπους αντιμετώπισης ξέρετε για το κρούσμα της κουρκούνας?
Προσωπικά άκουσα δυό...
Ας μας μιλήσουν οι παθόντες... εμένα στις λίγες φορές που πήγα , παραπάνω για τον πασιαμά και την παρέα, δεν μου έτυχε για να είμαι ειλικρινής....
-
- Full Member
Κατ αρχάς καλήν όρεξη στον φίλο Πανίκο .....και εις μεγαλύτερες!!Nikos έγραψε:Ρε Πανίκο μου μα εν το ήξερες ότι όταν είναι αγριεμένη η θάλασσα τσιμπούν όπως τις πελλές΄;;;![]()
![]()
Ρε ως τζιαι εγώ που αν κρεμάσουν τους ψαράες εννα πάω θύμα ήξερα το φιλούι μου!![]()
Προσωπικά άκουσα δυό...
Για το τσίμπιμα κουρκούνας, ένα από τα "φάρμακα" είναι σίγουρα η αμμωνία, αλλά επίσης και το "γάλα" κρεμμυδιού.
Φυσικά απεύχομαι να τα χρειαστείτε... Υπάρχουν πιο καλές αναμνήσεις να θυμούμαστε από τα ψαρέματα μας, αντί τα τσιμπήματα από κουρκούνες
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
nicosmBERETTA καλος μας ηρθες στη κυνηγοπαρεα μας...σωστα..το κρεμμυδι κανει αρκετη δουλεια..το εχω δοκιμασει παλια που τις κυνηγουσα με ψαροτουφεκο.....
Οταν βλεπω τετοιες φωτο απο τους φιλους ενθουσιαζομαι και τις χαιρομαι στο επακρο....αναμησεις παρα πολλες....ο καλυτερος μεζες για μενα...οι μαυρες ηταν και ειναι η αδυναμια μου:(
Μπραβο ρε Πανικο μου.....παλε εκαμες μαχες....το τερας πρεπει να το τιμησει ο μαστρε Λουκας φιλε...αξιζει του νομιζω
Οταν βλεπω τετοιες φωτο απο τους φιλους ενθουσιαζομαι και τις χαιρομαι στο επακρο....αναμησεις παρα πολλες....ο καλυτερος μεζες για μενα...οι μαυρες ηταν και ειναι η αδυναμια μου:(
Μπραβο ρε Πανικο μου.....παλε εκαμες μαχες....το τερας πρεπει να το τιμησει ο μαστρε Λουκας φιλε...αξιζει του νομιζω

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!