ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
istriano ®

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από istriano ® »

Τζιε μεν μου πειτε τωρα "αν ηταν η αζουλα πουζα" ,"αλλου με τρωει και αλλου κνηθουμε" και το "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμμασταρκα" γιατι θα σχισω το πρωτοχρονιατικο μου κολαν, τζιε θα παω στο "φιλουι" μου να αγορασω αλλο :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Marinos έγραψε:Φιλε άρρωστε της φάσσας, ωραίες οι εξορμήσεις σου!
Οπως λέχθηκε και πιο παλιά είναι καλο μαζι με τες φωτογραφίες να γράφουμε και πόσα όπλα καρπώθηκαν το συγκεκριμένο θήραμα στη φωτογραφία προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Φιλικά
φιλε 2 οπλα, εγω κ ο πατερας, κ καποτε ερκεται κ ο αρφος μου
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

APOLLON_1 έγραψε:σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα πήγαμε ομαδικό κυνήγι για λαγό για ζιβανία κάρβουνα φάει τσε διαφορα αλλα αποτελέσματα πήρα και ένα μίτσι μαζί μου έμεινε "τσες" τσίκλες και όταν "εφαμε" το χαλάζι και όλα τα συνοδευτικά "καταβρεμενοι" και από 5 σκυλιά να "γονατουν" χαμέ "κιρολεχτικα" για 1 ώρα και βάλε ήρθε η μπηχτή από τον "τσικλαρι" "επατισατον" και "επιασατον" τελοσπάντων μετά τις 3 είπα του "αχερκωτι" και του χρύσανθου ότι θα πάω με το φίλο που ήμασταν μαζί μια τελευταία σε περιοχή στον alanionta για τες τσίκλες και εκεί έγινε κάτι τον ανεπανάληπτο κατεβάζω τον σκύλο και άμεσος πάνω κεφάλι και γραμμή κάτω στις ελιές τακ "παλουτσι" ο απόλλων κάτω που 1 ελιά αυτό ήταν "πετασετε" ο φίλος ο fkiakas αυτό ήταν efaen την πρώτη που εμενα και την "δεφτιρι" που τον σύντροφο
Πρεπει να πιασω μεγαλητερο size παπουτσια...
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

σοτιράκι καλή χρονια τι εννοείς φιλε μου?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

istriano ® έγραψε:Ρε συναδελφοι μεν παραπονιεστε. Δεν εχει κανενα προβλημα το κυνηγι μας.

Δυο εκδοχες υπαρχουν:

Α) Μας διαψευδουν καθε λιγο, οι αριστοι κυνηγοσυναδελφοι μας. Το προβλημα ειναι υποκειμενικο!!!
1)Λαγοκυνηγοι με "κακα ως μετρια σκυλια"
2)Φασσαριες με κακα ποστα και φυλαχτρες
3)Περτικαριες κλουβατζιηες
4)Φραγγολιναες με επισης κακα ως μετρια πουλοσκυλα
5)τζιηκλαριες που δεν κοφκουν τα φυσιγγια τους (δεν κουτσιουν σαν εμενα)

Θηραμα ομως εχει ακομα αφθονο. Απλα πρεπει να ψαξεις καλα και νασε σπουδαιος κυνηγος για να το πετυχεις!!!

Β. Δεν εχει θηραμα γιατι φταιουν ουλλοι αλλοι εκτος εμεις. Δηλαδη φταιει η ποντικα, οι κοραζινοι, η θηρα γιατι ασκει πλημμελη το καθηκον της, τα δυκτια, τα βερκα, τα προπετασματα του highway, οι κοτζιηνοχωρκατες, οι λαθροθηρες, οι εστιατορες ακομα και οι αιγιες οι ξαπολητες( καποιος ειπε το και τουτο).

Αναλογα με τι βολευκει τον καθενα μας!!

https://www.youtube.com/watch?v=LUE4J-q ... ata_player

+ οι αντένες των Εγγλέζων τζιαί οι ανεμογεννήτριες, μεν τες ξεχάννεις τούτες... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

To ενδημικο στην φετινή κυνηγετική περίοδο μπορώ να το περιγράψω με μία λέξη ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!! Πρώτα οι λαθροθήρες και μετά ο αλουπός με την ποντίκα φρόντισαν να κατασρτέψουν μια ολόκληρη χρονιά αφου το ταμειο θήρας έχει βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια....
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
GRIGORIS
Full Member

Δημοσίευση από GRIGORIS »

GRIGORIS έγραψε:To ενδημικο στην φετινή κυνηγετική περίοδο μπορώ να το περιγράψω με μία λέξη ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!! Πρώτα οι λαθροθήρες και μετά ο αλουπός με την ποντίκα φρόντισαν να κατασρτέψουν μια ολόκληρη χρονιά αφου το ταμειο θήρας έχει βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια....

Αναρωτιέμε τώρα αν του χρόνου 8α πρέπει να κυνιγήσω με ανανεωμένη άδεια κυνηγιού ή όχι. Κάθε χρόνο παρατηρώ ότι το θήραμα λιγοστέυει όλο και περισσοτερο :x :x . Οι αρμόδιοι αδιαφορούν και πιπιλούν την κουφέτα που λέγεται ψευδωφειματίωση για να μπορέσουν να καλύψουν με τέτοιο τροπο την λαθροθηρία που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πατάξουν :x . Σαν κυνιγός δεν δεχομαι να είμαι κοροιδο κανενου :evil: :evil: . Αραγε αξίζουν τους μισθούς που πέρνουν?? είναι καιρός να ακούσουμε και απωλήσεις και μειώσεις μισθών αφου βλεπουμε ότι δεν παράγουν το έργο που θα έπρεπε να παράξουν, όλο ο κυνηγετικός κόσμος είναι απαγοητευμενος :(

Υ.Π χρονια πολλά και καλή χρονιά!!
Λαγός χωρίς σκύλο, Αρσενικός χωρίς β@@ο!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

GRIGORIS έγραψε:
GRIGORIS έγραψε:To ενδημικο στην φετινή κυνηγετική περίοδο μπορώ να το περιγράψω με μία λέξη ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!! Πρώτα οι λαθροθήρες και μετά ο αλουπός με την ποντίκα φρόντισαν να κατασρτέψουν μια ολόκληρη χρονιά αφου το ταμειο θήρας έχει βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια....

Αναρωτιέμε τώρα αν του χρόνου 8α πρέπει να κυνιγήσω με ανανεωμένη άδεια κυνηγιού ή όχι. Κάθε χρόνο παρατηρώ ότι το θήραμα λιγοστέυει όλο και περισσοτερο :x :x . Οι αρμόδιοι αδιαφορούν και πιπιλούν την κουφέτα που λέγεται ψευδωφειματίωση για να μπορέσουν να καλύψουν με τέτοιο τροπο την λαθροθηρία που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πατάξουν :x . Σαν κυνιγός δεν δεχομαι να είμαι κοροιδο κανενου :evil: :evil: . Αραγε αξίζουν τους μισθούς που πέρνουν?? είναι καιρός να ακούσουμε και απωλήσεις και μειώσεις μισθών αφου βλεπουμε ότι δεν παράγουν το έργο που θα έπρεπε να παράξουν, όλο ο κυνηγετικός κόσμος είναι απαγοητευμενος :(

Υ.Π χρονια πολλά και καλή χρονιά!!
Κάμνουν-δεν κάμνουν δουλειά δεν έχει απολύσεις διότι πολύ απλά εν κυβερνητικοί. Οι αριθμοί της ανεργίας της Κύπρου ενόμισες έσχει κυβερνητικούς μέσα;
GEORGE777
Full Member

Δημοσίευση από GEORGE777 »

Νομιζω πως καποτε ειμαστε και λιγο υπερβολικη οσον αφορα τους λογους που δεν ειχαμε τα επιθυμητα αποτελεσματα.Καποτε ακομα δεν αξιολογουμε σωστα της δυνατοτητες εμας και των σκυλλων μας αφαιρωντας ετσι την δικη μας ευθυνη για την αποτυχια.Φετος ομως δεν μπορει κανενας να μην ανυσηχα για την κατασταση στο κυνηγι.
ΖΩΟΝ ΔΙΠΟΥΣ ΑΠΤΕΡΟΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”