ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

2013-11-13 18.23.25.jpg
2013-11-10 18.01.46.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ΑΡΡΩΣΤΟΣΦΑΣΣΑΣ??????? ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ?????? :? :? :? :? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΑΡΡΩΣΤΟΣΦΑΣΣΑΣ??????? ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ?????? :? :? :? :? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:
αστειευκω α! οι να πειραχτεις τωρα!! :D
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

WOODPIGEONHUNTER έγραψε:
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΑΡΡΩΣΤΟΣΦΑΣΣΑΣ??????? ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ?????? :? :? :? :? :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:
αστειευκω α! οι να πειραχτεις τωρα!! :D
επεριμενα τουτη τη κουβεντα αλλα ρε φιλε μου αμαν τουτες οι αρρωστες εν σου καμνουν τη χαρη αναγκαζεσαι να αλλαξοπιστησεις
;) ;) :D
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
XATZIKRIS007
Full Member

Δημοσίευση από XATZIKRIS007 »

EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
XATZIKRIS007
Full Member

Δημοσίευση από XATZIKRIS007 »

unnamed.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

Φιλε άρρωστε της φάσσας, ωραίες οι εξορμήσεις σου!
Οπως λέχθηκε και πιο παλιά είναι καλο μαζι με τες φωτογραφίες να γράφουμε και πόσα όπλα καρπώθηκαν το συγκεκριμένο θήραμα στη φωτογραφία προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Φιλικά
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Ετελειωσε το ενδημικο κ η μονη εντυπωση π εχω ειναι....του χρονου;;;τι θα κυνηγησουμε;;;εν νομιζω μονο εγω να προσεξα την δραματικη μειωση τοσο του λαγου οσο κ των περδικιων..με τετοια μειωση σιγουρα κινδυνευει κ η φραγγολινα αφου αρκετοι θα την κυνηγησουν αφου αλλου δεν εχουν ευκαιριες..φετος λογω καλης αποδημιας αρκετοι ποσκολιστηκαμε στην μπεκατσα κ χαρηκαμε λιο το αθλημα μας..
Με το τελος της σεζον θελω να ρωτησω ολους τους αρμοδιους τι μελλον εχει το κυνηγι μας;στα εκπαιδευτικα εβλεπες κ σημαδια κ ειχες κ σηκωματα ενω στο κυνηγι στα ιδια μερη νεκροταφειο..εν η ψευδοφυματιωση κ η ψευδοπανωλη ή μηπως η ψευδοδικαιολογια;;;
Ποια τα μετρα που θα παρετε για να εχουμε μια αξιοπρεπη νεα χρονια στο κυνηγι;μεν μ πειτε με απελευθερωση αλλων 300000 περδικιων αν ισχυει αυτος ο αριθμος κ παντα λιο πριν την εναρξη..εν θελουμε κοτοπουλα κ περδικα μαννη..εν της αξιζει σαν πουλι να εχει την τυχη της σφαγης..εμαθαμε ναν περιφανη πας την μουττη του βουνου κ οχι εξω που κλουβες..ο λαγος χανεται κ οπως παν τα πραγματα θα μας μεινουν οι φωτογραφιες..καλο θαταν να δουμε ολοι μαζι με μια συναντηση πως προχωρουμε κ τα κολληματα με τες καρεκλες να σταματησουν..εν εχει εμποδια αλλα..ειμαστε 50000 αξιζει μας κατι καλυτερο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Pathfinder »

axerkwtis έγραψε:Ετελειωσε το ενδημικο κ η μονη εντυπωση π εχω ειναι....του χρονου;;;τι θα κυνηγησουμε;;;εν νομιζω μονο εγω να προσεξα την δραματικη μειωση τοσο του λαγου οσο κ των περδικιων..με τετοια μειωση σιγουρα κινδυνευει κ η φραγγολινα αφου αρκετοι θα την κυνηγησουν αφου αλλου δεν εχουν ευκαιριες..φετος λογω καλης αποδημιας αρκετοι ποσκολιστηκαμε στην μπεκατσα κ χαρηκαμε λιο το αθλημα μας..
Με το τελος της σεζον θελω να ρωτησω ολους τους αρμοδιους τι μελλον εχει το κυνηγι μας;στα εκπαιδευτικα εβλεπες κ σημαδια κ ειχες κ σηκωματα ενω στο κυνηγι στα ιδια μερη νεκροταφειο..εν η ψευδοφυματιωση κ η ψευδοπανωλη ή μηπως η ψευδοδικαιολογια;;;
Ποια τα μετρα που θα παρετε για να εχουμε μια αξιοπρεπη νεα χρονια στο κυνηγι;μεν μ πειτε με απελευθερωση αλλων 300000 περδικιων αν ισχυει αυτος ο αριθμος κ παντα λιο πριν την εναρξη..εν θελουμε κοτοπουλα κ περδικα μαννη..εν της αξιζει σαν πουλι να εχει την τυχη της σφαγης..εμαθαμε ναν περιφανη πας την μουττη του βουνου κ οχι εξω που κλουβες..ο λαγος χανεται κ οπως παν τα πραγματα θα μας μεινουν οι φωτογραφιες..καλο θαταν να δουμε ολοι μαζι με μια συναντηση πως προχωρουμε κ τα κολληματα με τες καρεκλες να σταματησουν..εν εχει εμποδια αλλα..ειμαστε 50000 αξιζει μας κατι καλυτερο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Εν το καταλαβες ρε φιλε μου οτι η Κυπρος μας καθε χρονο και χειροτερα παει;απο ολες τις αποψεις,κοινωνικα,πολιτικα,οικονομικα,κυνηγετικα.θα καταντησουμε ενα ξερονησι μες την μεση της θαλασσας.για το κυνηγι εχει καποια χρονια που οι αρμοδιοι επηραν τις αποφασεις τους και αφηκαν το να σκολασει σιγα σιγα με την ανεχεια φυσικα και βοηθεια πολλων απο εμας (λαθροκυνηγους,κρεατοσυλλεκτες-πονηστικομενους) που θελουμε να ονομαζομαστε κυνηγοι.σηκωσαν τα χερια ψηλα και δεν ασχολουντε πλεον, απλα κρατουν καποια υποτυποδη προσχηματα για το θεαθηναι.καθε χρονο και χειροτερα καθε περσι και καλυτερα.ετσι οπως παμε ακομα 4-5 χρονια θα φκαλουμε την αδεια για σπινους και κορακοειδη.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Ρε συναδελφοι μεν παραπονιεστε. Δεν εχει κανενα προβλημα το κυνηγι μας.

Δυο εκδοχες υπαρχουν:

Α) Μας διαψευδουν καθε λιγο, οι αριστοι κυνηγοσυναδελφοι μας. Το προβλημα ειναι υποκειμενικο!!!
1)Λαγοκυνηγοι με "κακα ως μετρια σκυλια"
2)Φασσαριες με κακα ποστα και φυλαχτρες
3)Περτικαριες κλουβατζιηες
4)Φραγγολιναες με επισης κακα ως μετρια πουλοσκυλα
5)τζιηκλαριες που δεν κοφκουν τα φυσιγγια τους (δεν κουτσιουν σαν εμενα)

Θηραμα ομως εχει ακομα αφθονο. Απλα πρεπει να ψαξεις καλα και νασε σπουδαιος κυνηγος για να το πετυχεις!!!

Β. Δεν εχει θηραμα γιατι φταιουν ουλλοι αλλοι εκτος εμεις. Δηλαδη φταιει η ποντικα, οι κοραζινοι, η θηρα γιατι ασκει πλημμελη το καθηκον της, τα δυκτια, τα βερκα, τα προπετασματα του highway, οι κοτζιηνοχωρκατες, οι λαθροθηρες, οι εστιατορες ακομα και οι αιγιες οι ξαπολητες( καποιος ειπε το και τουτο).

Αναλογα με τι βολευκει τον καθενα μας!!

https://www.youtube.com/watch?v=LUE4J-q ... ata_player
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”