2013-11-13 18.23.25.jpg
2013-11-10 18.01.46.jpg
αστειευκω α! οι να πειραχτεις τωρα!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΑΡΡΩΣΤΟΣΦΑΣΣΑΣ??????? ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επεριμενα τουτη τη κουβεντα αλλα ρε φιλε μου αμαν τουτες οι αρρωστες εν σου καμνουν τη χαρη αναγκαζεσαι να αλλαξοπιστησειςWOODPIGEONHUNTER έγραψε:αστειευκω α! οι να πειραχτεις τωρα!!WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΑΡΡΩΣΤΟΣΦΑΣΣΑΣ??????? ΠΕΡΤΙΤΖΙΑ??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εν το καταλαβες ρε φιλε μου οτι η Κυπρος μας καθε χρονο και χειροτερα παει;απο ολες τις αποψεις,κοινωνικα,πολιτικα,οικονομικα,κυνηγετικα.θα καταντησουμε ενα ξερονησι μες την μεση της θαλασσας.για το κυνηγι εχει καποια χρονια που οι αρμοδιοι επηραν τις αποφασεις τους και αφηκαν το να σκολασει σιγα σιγα με την ανεχεια φυσικα και βοηθεια πολλων απο εμας (λαθροκυνηγους,κρεατοσυλλεκτες-πονηστικομενους) που θελουμε να ονομαζομαστε κυνηγοι.σηκωσαν τα χερια ψηλα και δεν ασχολουντε πλεον, απλα κρατουν καποια υποτυποδη προσχηματα για το θεαθηναι.καθε χρονο και χειροτερα καθε περσι και καλυτερα.ετσι οπως παμε ακομα 4-5 χρονια θα φκαλουμε την αδεια για σπινους και κορακοειδη.axerkwtis έγραψε:Ετελειωσε το ενδημικο κ η μονη εντυπωση π εχω ειναι....του χρονου;;;τι θα κυνηγησουμε;;;εν νομιζω μονο εγω να προσεξα την δραματικη μειωση τοσο του λαγου οσο κ των περδικιων..με τετοια μειωση σιγουρα κινδυνευει κ η φραγγολινα αφου αρκετοι θα την κυνηγησουν αφου αλλου δεν εχουν ευκαιριες..φετος λογω καλης αποδημιας αρκετοι ποσκολιστηκαμε στην μπεκατσα κ χαρηκαμε λιο το αθλημα μας..
Με το τελος της σεζον θελω να ρωτησω ολους τους αρμοδιους τι μελλον εχει το κυνηγι μας;στα εκπαιδευτικα εβλεπες κ σημαδια κ ειχες κ σηκωματα ενω στο κυνηγι στα ιδια μερη νεκροταφειο..εν η ψευδοφυματιωση κ η ψευδοπανωλη ή μηπως η ψευδοδικαιολογια;;;
Ποια τα μετρα που θα παρετε για να εχουμε μια αξιοπρεπη νεα χρονια στο κυνηγι;μεν μ πειτε με απελευθερωση αλλων 300000 περδικιων αν ισχυει αυτος ο αριθμος κ παντα λιο πριν την εναρξη..εν θελουμε κοτοπουλα κ περδικα μαννη..εν της αξιζει σαν πουλι να εχει την τυχη της σφαγης..εμαθαμε ναν περιφανη πας την μουττη του βουνου κ οχι εξω που κλουβες..ο λαγος χανεται κ οπως παν τα πραγματα θα μας μεινουν οι φωτογραφιες..καλο θαταν να δουμε ολοι μαζι με μια συναντηση πως προχωρουμε κ τα κολληματα με τες καρεκλες να σταματησουν..εν εχει εμποδια αλλα..ειμαστε 50000 αξιζει μας κατι καλυτερο
Sent from my iPhone using Tapatalk