ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Rai »

Πολύ καλή εξόρμηση και για μένα η χθεσινή δίνοντας μου δύναμη και κουράγιο για το μέλλον.Τα τελευταία 3 χρόνια για μένα η τελευταία εξόρμηση είναι πολύ καλύτερη απο την έναρξη...
Καλή ξεκούραση και καλά εκπεδευτικά μέχρι την επόμενη έναρξη του ενδημικού και πάντα σε λογικά πλαίσια.

Rai
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

τελευταια μερα καλητερη απο την πρωτη και για μενα εκαταλαβα οτι ο επιμενον νικα! εχτες οταν επιεννα σπιτη το απογευμα και εσκευτουμουν οτι ετελειωσε ο λαγος επιανεμε μελανχολια! εν μπειραζει τελος καλο ολα καλα! τωρα εκπεδευτικα και τσικλες! το καλο εχει πουλια φετος!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Η χθεσινή μέρα ήταν υπέροχη για ιχνηλασία το πρωί μια ωραία μαλαή διάρκειας περίπου 1 ώρας ο λαγός βγήκε απο το πυκνό αλλά δέν καταφέραμε λόγω της πυκνης βλάστηση να τον ντουφεκίσουμε μετά μας έπιασαν τα νερά . Το απόγευμα για περδίκια με τους σκύλους φέρμας σήκωσα 2-3 αλλά απο μακριά
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

APOLLON_1 έγραψε:σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα πήγαμε ομαδικό κυνήγι για λαγό για ζιβανία κάρβουνα φάει τσε διαφορα αλλα αποτελέσματα πήρα και ένα μίτσι μαζί μου έμεινε "τσες" τσίκλες και όταν "εφαμε" το χαλάζι και όλα τα συνοδευτικά "καταβρεμενοι" και από 5 σκυλιά να "γονατουν" χαμέ "κιρολεχτικα" για 1 ώρα και βάλε ήρθε η μπηχτή από τον "τσικλαρι" "επατισατον" και "επιασατον" τελοσπάντων μετά τις 3 είπα του "αχερκωτι" και του χρύσανθου ότι θα πάω με το φίλο που ήμασταν μαζί μια τελευταία σε περιοχή στον alanionta για τες τσίκλες και εκεί έγινε κάτι τον ανεπανάληπτο κατεβάζω τον σκύλο και άμεσος πάνω κεφάλι και γραμμή κάτω στις ελιές τακ "παλουτσι" ο απόλλων κάτω που 1 ελιά αυτό ήταν "πετασετε" ο φίλος ο fkiakas αυτό ήταν efaen την πρώτη που εμενα και την "δεφτιρι" που τον σύντροφο
μπραβο ρε πετρη .μα εκουτουλλησεν πανω στην ελια και εζαλιστην η εξιζαλιστης εσου που την τζιβανα τζε επεξες τον :?: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Φτασαμε με το καλο στο τελος ακομα μιας σεζον για το ενδυμικο μας κυνηγι.Μια σεζον οχι και τοσο καλη απο θεμα καρπωσης,τουλαχιστων για μενα,αλλα εαν αναλογιστουμε τις αντιξοες καιρικες συνθικες που επικρατησαν τις πιο πολλες απο τις εξορμησεις μας ισως τα πραγματα να μην ειναι και τοσο στραβα οσο νομιζουμε.Το πιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι ειχαμε την ευκαιρια να ζησουμε για ακομα μια φορα την ανεπεναλυπτη συγκεινηση που μας προσφερη αυτο το μοναδικο αθλημα,κυνηγουμε για την αισθηση του κυνηγιου και την εξαψη που μας προσφερη το να ψαχνεις κατω απο αντιξοες συνθηκες το θηραμα στο "σπιτι του"και ολα να συνιγορουν εναντιων σου,καιρος,δισβατο εδαφος,αλλα οτι δηποτε χωρις αυτα δεν θα ηταν το κυνηγι που ολοι ξερουμε και αγαπαμε.Αλλωστε η καρπωση δεν εχει καμια μα καμια σχεση,εαν την πετυχουμε οπως πρεπει τοτε ειναι η ολοκληρωση αυτου που κανουμε,εαν οχι οι εμπειριες που μας μενουν μας κανουν πιο ετοιμους για την επομενη φορα!
Ευχομαι σε ολους καλα και ασφαλες κυνηγια,να διασκεδασουμε με την πολυποθητη καθ'οδο των τζικλων στο νησι μας και να θημομαστε παντα σεβασμο στους συναδελφους κυνηγους στη φυση και το θηραμα!
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Rai έγραψε:Πολύ καλή εξόρμηση και για μένα η χθεσινή δίνοντας μου δύναμη και κουράγιο για το μέλλον.Τα τελευταία 3 χρόνια για μένα η τελευταία εξόρμηση είναι πολύ καλύτερη απο την έναρξη...
Καλή ξεκούραση και καλά εκπεδευτικά μέχρι την επόμενη έναρξη του ενδημικού και πάντα σε λογικά πλαίσια.

Rai
Αρκησε να βρεξει :cry: :cry:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πανικος έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα πήγαμε ομαδικό κυνήγι για λαγό για ζιβανία κάρβουνα φάει τσε διαφορα αλλα αποτελέσματα πήρα και ένα μίτσι μαζί μου έμεινε "τσες" τσίκλες και όταν "εφαμε" το χαλάζι και όλα τα συνοδευτικά "καταβρεμενοι" και από 5 σκυλιά να "γονατουν" χαμέ "κιρολεχτικα" για 1 ώρα και βάλε ήρθε η μπηχτή από τον "τσικλαρι" "επατισατον" και "επιασατον" τελοσπάντων μετά τις 3 είπα του "αχερκωτι" και του χρύσανθου ότι θα πάω με το φίλο που ήμασταν μαζί μια τελευταία σε περιοχή στον alanionta για τες τσίκλες και εκεί έγινε κάτι τον ανεπανάληπτο κατεβάζω τον σκύλο και άμεσος πάνω κεφάλι και γραμμή κάτω στις ελιές τακ "παλουτσι" ο απόλλων κάτω που 1 ελιά αυτό ήταν "πετασετε" ο φίλος ο fkiakas αυτό ήταν efaen την πρώτη που εμενα και την "δεφτιρι" που τον σύντροφο
μπραβο ρε πετρη .μα εκουτουλλησεν πανω στην ελια και εζαλιστην η εξιζαλιστης εσου που την τζιβανα τζε επεξες τον :?: :lol:
ήταν "ποτσινες" τες "φερμες" που "αρασκουν" πολλά του χρύσανθου ήταν καταπληκτική φάση το μονο που μαραζώνω είναι ότι δεν έχω και εγώ μια "ποτουτες" τες "καμερουες" να τα γυρίζω και εγώ τούτα τα πορνο :lol: :lol: :lol: οσο για την ζιβανια μεν με φοασε ειδες επαρπατουν που το πρωι ος τες 3¨.30
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

APOLLON_1 έγραψε:
πανικος έγραψε:
ήταν "ποτσινες" τες "φερμες" που "αρασκουν" πολλά του χρύσανθου ήταν καταπληκτική φάση το μονο που μαραζώνω είναι ότι δεν έχω και εγώ μια "ποτουτες" τες "καμερουες" να τα γυρίζω και εγώ τούτα τα πορνο :lol: :lol: :lol: οσο για την ζιβανια μεν με φοασε ειδες επαρπατουν που το πρωι ος τες 3¨.30
Ειδα σε σωνεις αλλα στα drift θελεις προπονηση :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

εν το υπολογησα το πακγουι :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

IMG_0167.JPG
PC290742.JPG
IMG_0255.JPG
IMG_0133.JPG
IMG_0165.JPG
IMG_0210.JPG
IMG_0178.JPG
IMG_0174.JPG
IMG_0114.JPG
2013-11-06 18.08.41.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”