ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
istriano ®

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από istriano ® »

Αλουπε καλως ορισες στην παρεα του φορουμ!! Αν και εχω την αισθηση οτι σε γνωριζω/ουμε απο πριν!!!!!!!!
Aloupos
Full Member

Δημοσίευση από Aloupos »

istriano ® έγραψε:Αλουπε καλως ορισες στην παρεα του φορουμ!! Αν και εχω την αισθηση οτι σε γνωριζω/ουμε απο πριν!!!!!!!!
Ευχαριστω φιλε. για να πω την αληθεια διαβαζω καθημερινως τις συζητησεις του φορουμ και σημερα εκανα λογαριασμο απλα για να γραψω αυτο που εγραψα. τωρα για το αν με γνωριζεις δεν το νομιζω
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

mikros έγραψε:
Yiannis-007 έγραψε:
mikros έγραψε:Καλο θα ηταν να μην βαζουμε τετιες φωτογραφιες...οτι διποτε δεν υπαρχει στον χαρτη κυνηγιου απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ,οπως απαγορευονταν κατι αλλα πραματακια μικρα του Σερκη,του Τοουλου, ετσι και αυτα ...
Επισης δεν βαζουμε φωτογραφιες οπου θηραματα ξεπερνουν το κοτα παλι απαγορευετε η θηρευση,ποσο μαλλον η διμοσιευση της...
φιλε μου απαγορευετε? ακομα να καταλαβεται οτι η αλεπου ειναι η καταστροφη του κυνηγιου?
Απαγορευετε δια νομου ή οχι? ο καθενας ας βαλει το χερακι του με οποιο τροπο θελει και μπορει για την προστασια του κυνηγιου(και αυτος ειναι ενας τροπος) ΑΛΛΑ πολυ ευκολα μπορουν να μαθουν ποιος ειναι ο Αλεξης και να βουρα υστερα,το συγκεκριμενο θεωρητε λαθροθηρια...

ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΔΗΜΟΝΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΣΤΟ alexischr@hotmail.com
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

Πανικος Setter έγραψε:;)
ευχαριστω
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

:lol: ;)
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

ALEXIS έγραψε:ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΕΝΑ ΤΟΥΜΠΛΕ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΣΙ ΕΙΔΟΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΗΡΑΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ
ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΜΑΥΡΟ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ!
Φιλε σε τι θηραμα αναφερεσαι? Σε λαγο? Υπαρχουν και καταμαυροι! :lol: ;)
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

kanaris έγραψε:
ALEXIS έγραψε:ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΕΝΑ ΤΟΥΜΠΛΕ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΣΙ ΕΙΔΟΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΗΡΑΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ
ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΜΑΥΡΟ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ!
Φιλε σε τι θηραμα αναφερεσαι? Σε λαγο? Υπαρχουν και καταμαυροι! :lol: ;)
NAI ΦΙΛΕ ΣΕ ΛΑΓΟ
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

mikros έγραψε:Καλο θα ηταν να μην βαζουμε τετιες φωτογραφιες...οτι διποτε δεν υπαρχει στον χαρτη κυνηγιου απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ,οπως απαγορευονταν κατι αλλα πραματακια μικρα του Σερκη,του Τοουλου, ετσι και αυτα ...
Επισης δεν βαζουμε φωτογραφιες οπου θηραματα ξεπερνουν το κοτα παλι απαγορευετε η θηρευση,ποσο μαλλον η διμοσιευση της...
Τι μου εθυμησες τώρα λια νε τον τραχανά ετρωαμεν τα και μια κρασα κόκκινη οχχχχχχ......
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Sergios έγραψε:
Τι μου εθυμησες τώρα λια νε τον τραχανά ετρωαμεν τα και μια κρασα κόκκινη οχχχχχχ......
Εισαι δυνατος! B-)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

Aloupos έγραψε:
Yiannis-007 έγραψε:
φιλε μου απαγορευετε? ακομα να καταλαβεται οτι η αλεπου ειναι η καταστροφη του κυνηγιου?
φιλε με ολο το σεβασμο αλλα η καταστροφη του κυνηγιου ειναι ατομα που σκεφτονται σαν εσενα. τι σου εκαμε δηλαδη η αλεπου και εκαταστρεψε σε? και μετα σκεφτου και τι καμνουμε εμεις οι κυνηγοι στην φυση που ειναι ο κοσμος που ζει η αλεπου! για ονομα του θεου, δεν μπορω να καταλαβω με ποιαν λογικη σκοτωνει καποιος ετσι ομορφο ζωο και καποιοι να το υποστηριζουν!

εισαι κυνηγος εσυ?
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”