ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Αλουπε καλως ορισες στην παρεα του φορουμ!! Αν και εχω την αισθηση οτι σε γνωριζω/ουμε απο πριν!!!!!!!!
-
- Full Member
Ευχαριστω φιλε. για να πω την αληθεια διαβαζω καθημερινως τις συζητησεις του φορουμ και σημερα εκανα λογαριασμο απλα για να γραψω αυτο που εγραψα. τωρα για το αν με γνωριζεις δεν το νομιζωistriano ® έγραψε:Αλουπε καλως ορισες στην παρεα του φορουμ!! Αν και εχω την αισθηση οτι σε γνωριζω/ουμε απο πριν!!!!!!!!
-
- Full Member
mikros έγραψε:Απαγορευετε δια νομου ή οχι? ο καθενας ας βαλει το χερακι του με οποιο τροπο θελει και μπορει για την προστασια του κυνηγιου(και αυτος ειναι ενας τροπος) ΑΛΛΑ πολυ ευκολα μπορουν να μαθουν ποιος ειναι ο Αλεξης και να βουρα υστερα,το συγκεκριμενο θεωρητε λαθροθηρια...Yiannis-007 έγραψε:φιλε μου απαγορευετε? ακομα να καταλαβεται οτι η αλεπου ειναι η καταστροφη του κυνηγιου?mikros έγραψε:Καλο θα ηταν να μην βαζουμε τετιες φωτογραφιες...οτι διποτε δεν υπαρχει στον χαρτη κυνηγιου απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ,οπως απαγορευονταν κατι αλλα πραματακια μικρα του Σερκη,του Τοουλου, ετσι και αυτα ...
Επισης δεν βαζουμε φωτογραφιες οπου θηραματα ξεπερνουν το κοτα παλι απαγορευετε η θηρευση,ποσο μαλλον η διμοσιευση της...
ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΔΗΜΟΝΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΣΤΟ alexischr@hotmail.com
-
- Full Member
ευχαριστωΠανικος Setter έγραψε:
- kanaris
- Full Member
Φιλε σε τι θηραμα αναφερεσαι? Σε λαγο? Υπαρχουν και καταμαυροι!ALEXIS έγραψε:ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΕΝΑ ΤΟΥΜΠΛΕ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΣΙ ΕΙΔΟΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΗΡΑΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ
ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΜΑΥΡΟ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ!

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
NAI ΦΙΛΕ ΣΕ ΛΑΓΟkanaris έγραψε:Φιλε σε τι θηραμα αναφερεσαι? Σε λαγο? Υπαρχουν και καταμαυροι!ALEXIS έγραψε:ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΕΝΑ ΤΟΥΜΠΛΕ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΣΙ ΕΙΔΟΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΗΡΑΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ
ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΜΑΥΡΟ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΙ!![]()
- Sergios
Τι μου εθυμησες τώρα λια νε τον τραχανά ετρωαμεν τα και μια κρασα κόκκινη οχχχχχχ......mikros έγραψε:Καλο θα ηταν να μην βαζουμε τετιες φωτογραφιες...οτι διποτε δεν υπαρχει στον χαρτη κυνηγιου απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ,οπως απαγορευονταν κατι αλλα πραματακια μικρα του Σερκη,του Τοουλου, ετσι και αυτα ...
Επισης δεν βαζουμε φωτογραφιες οπου θηραματα ξεπερνουν το κοτα παλι απαγορευετε η θηρευση,ποσο μαλλον η διμοσιευση της...
- Breda Pegaso
Re: Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Εισαι δυνατος! B-)Sergios έγραψε:Τι μου εθυμησες τώρα λια νε τον τραχανά ετρωαμεν τα και μια κρασα κόκκινη οχχχχχχ......mikros έγραψε:Καλο θα ηταν να μην βαζουμε τετιες φωτογραφιες...οτι διποτε δεν υπαρχει στον χαρτη κυνηγιου απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ,οπως απαγορευονταν κατι αλλα πραματακια μικρα του Σερκη,του Τοουλου, ετσι και αυτα ...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Aloupos έγραψε:φιλε με ολο το σεβασμο αλλα η καταστροφη του κυνηγιου ειναι ατομα που σκεφτονται σαν εσενα. τι σου εκαμε δηλαδη η αλεπου και εκαταστρεψε σε? και μετα σκεφτου και τι καμνουμε εμεις οι κυνηγοι στην φυση που ειναι ο κοσμος που ζει η αλεπου! για ονομα του θεου, δεν μπορω να καταλαβω με ποιαν λογικη σκοτωνει καποιος ετσι ομορφο ζωο και καποιοι να το υποστηριζουν!Yiannis-007 έγραψε:φιλε μου απαγορευετε? ακομα να καταλαβεται οτι η αλεπου ειναι η καταστροφη του κυνηγιου?mikros έγραψε:Καλο θα ηταν να μην βαζουμε τετιες φωτογραφιες...οτι διποτε δεν υπαρχει στον χαρτη κυνηγιου απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ,οπως απαγορευονταν κατι αλλα πραματακια μικρα του Σερκη,του Τοουλου, ετσι και αυτα ...
εισαι κυνηγος εσυ?
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!