φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
-
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
φιλε ειναι αποδεδειγμενο και το βλεπω και απο εμενα..ειτε στο ενδημικο ειτε στις τσικλες..2-3 εξορμησεις στη σεζον να καμνεις τα καλλιτσια της ζωης σου..οτι θελεις βαλε οτι θελεις καμε θα καλλικωσεις..εγω ετσι εκαταλαβα...οπως και το αντιθετο καμνεις κατι βολες που λαλεις μα εν εγω που το επαιξα??αρα μεν απογοητευκεσε...υγεια και υπομονηη
-
- Full Member
dangerous έγραψε:φιλε ειναι αποδεδειγμενο και το βλεπω και απο εμενα..ειτε στο ενδημικο ειτε στις τσικλες..2-3 εξορμησεις στη σεζον να καμνεις τα καλλιτσια της ζωης σου..οτι θελεις βαλε οτι θελεις καμε θα καλλικωσεις..εγω ετσι εκαταλαβα...οπως και το αντιθετο καμνεις κατι βολες που λαλεις μα εν εγω που το επαιξα??αρα μεν απογοητευκεσε...υγεια και υπομονηη
+100000
μετα που 12 ωρες περπατημα πας στο finish ζε ζιαμε που τα μουτρα μου εζιζαν το χομα που την κουραση και που την στεναχορια μου που εν επια τιποτε πεταση την ο Λακις που μες σε μια παλουρα 2 χαρτουτσιες εφαεν 2 σκαγια ζε εφτυχος επιαν την ο λακις πριν μπει μεσα στα καλαμια...α ζε μια ποντικα...3 χαρτουτσιες δηλαδη
ΒΡΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞΞΞΞΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ουρανε μου βρεξε!
ΒΡΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞΞΞΞΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ουρανε μου βρεξε!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- tracker686
- Full Member
ειναι της Ποταμιας τουτη η φραγκολινα.....ειμαι σχεδον σιουρος.....sotiris!129 έγραψε:μετα που 12 ωρες περπατημα πας στο finish ζε ζιαμε που τα μουτρα μου εζιζαν το χομα που την κουραση και που την στεναχορια μου που εν επια τιποτε πεταση την ο Λακις που μες σε μια παλουρα 2 χαρτουτσιες εφαεν 2 σκαγια ζε εφτυχος επιαν την ο λακις πριν μπει μεσα στα καλαμια...α ζε μια ποντικα...3 χαρτουτσιες δηλαδη
2 περτικους 4 ατομα 1 εγω 1 ο παρεας 1 ζικλα ζε καμια 12 τρασσιλες
αποτελεσμα μια τριπα στο νερο!
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Φιλε sotiris πιστεψε με πρεπει να εισαστε που τους καλους σημεραsotiris!129 έγραψε:2 περτικους 4 ατομα 1 εγω 1 ο παρεας 1 ζικλα ζε καμια 12 τρασσιλες

Εσιη που εχει μερες να τον καπνισουν , μες τζινους ειμαι και εγω

Γελουμεν για να μεν κλαιμε.
- panayiotis
- Full Member
Ποσην ωρα να μας πελεκα ??? Τελικα επιαμεν τον
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
HUNTING FOR EVER
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές μετά απο μια σχεδόν 2ωρη ιχνηλασία επιάσαμε τον και εμείς
Προσέχουμε...για να έχουμε