φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ου sorry εχτες εν τεταρτη πουταν :oops:
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

φιλε ειναι αποδεδειγμενο και το βλεπω και απο εμενα..ειτε στο ενδημικο ειτε στις τσικλες..2-3 εξορμησεις στη σεζον να καμνεις τα καλλιτσια της ζωης σου..οτι θελεις βαλε οτι θελεις καμε θα καλλικωσεις..εγω ετσι εκαταλαβα...οπως και το αντιθετο καμνεις κατι βολες που λαλεις μα εν εγω που το επαιξα??αρα μεν απογοητευκεσε...υγεια και υπομονηη
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

dangerous έγραψε:φιλε ειναι αποδεδειγμενο και το βλεπω και απο εμενα..ειτε στο ενδημικο ειτε στις τσικλες..2-3 εξορμησεις στη σεζον να καμνεις τα καλλιτσια της ζωης σου..οτι θελεις βαλε οτι θελεις καμε θα καλλικωσεις..εγω ετσι εκαταλαβα...οπως και το αντιθετο καμνεις κατι βολες που λαλεις μα εν εγω που το επαιξα??αρα μεν απογοητευκεσε...υγεια και υπομονηη

+100000
sotiris!129

μετα που 12 ωρες περπατημα πας στο finish ζε ζιαμε που τα μουτρα μου εζιζαν το χομα που την κουραση και που την στεναχορια μου που εν επια τιποτε πεταση την ο Λακις που μες σε μια παλουρα 2 χαρτουτσιες εφαεν 2 σκαγια ζε εφτυχος επιαν την ο λακις πριν μπει μεσα στα καλαμια...α ζε μια ποντικα...3 χαρτουτσιες δηλαδη
ΒΡΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞΞΞΞΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ουρανε μου βρεξε!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

sotiris!129 έγραψε:μετα που 12 ωρες περπατημα πας στο finish ζε ζιαμε που τα μουτρα μου εζιζαν το χομα που την κουραση και που την στεναχορια μου που εν επια τιποτε πεταση την ο Λακις που μες σε μια παλουρα 2 χαρτουτσιες εφαεν 2 σκαγια ζε εφτυχος επιαν την ο λακις πριν μπει μεσα στα καλαμια...α ζε μια ποντικα...3 χαρτουτσιες δηλαδη
ΒΡΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞΞΞΞΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ουρανε μου βρεξε!
ειναι της Ποταμιας τουτη η φραγκολινα.....ειμαι σχεδον σιουρος.....
sotiris!129

2 περτικους 4 ατομα 1 εγω 1 ο παρεας 1 ζικλα ζε καμια 12 τρασσιλες
αποτελεσμα μια τριπα στο νερο!
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

sotiris!129 έγραψε:2 περτικους 4 ατομα 1 εγω 1 ο παρεας 1 ζικλα ζε καμια 12 τρασσιλες
αποτελεσμα μια τριπα στο νερο!
Φιλε sotiris πιστεψε με πρεπει να εισαστε που τους καλους σημερα :D
Εσιη που εχει μερες να τον καπνισουν , μες τζινους ειμαι και εγω :lol: .
Γελουμεν για να μεν κλαιμε.
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

Δημοσίευση από panayiotis »

Ποσην ωρα να μας πελεκα ??? Τελικα επιαμεν τον
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
HUNTING FOR EVER
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές μετά απο μια σχεδόν 2ωρη ιχνηλασία επιάσαμε τον και εμείς
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”