Περί Διαχείρισης Άγριας Ζωής
-
Re: Περί Διαχείρισης Άγριας Ζωής
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΜΠΑ ΤΖΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΦΤΑΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΝΝΟΩ.
-
- Full Member
οι μικυ αλλα μπορι τσε να φτανουμε μακρινοι συγγενις. Το περβολι σου ιντα περιοχι ενι?
- LAGOS
- Full Member
Εννα φκείτε και συγγενείς στο τέλος ρε κοπέλια. Το Hunt & Shoot έγινε το πακέτο της Χατζηβασιλείου!HUNTER έγραψε:οι μικυ αλλα μπορι τσε να φτανουμε μακρινοι συγγενις. Το περβολι σου ιντα περιοχι ενι?

Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
συγγενη το περβολι μου ειναι περιοχη γεροντας β.δ φιλουσας(μολις βγης φιλουσα δεξια κατω κοντα στη μεγαλη δεξαμενη)HUNTER έγραψε:οι μικυ αλλα μπορι τσε να φτανουμε μακρινοι συγγενις. Το περβολι σου ιντα περιοχι ενι?
-
- Full Member
μικυ εστηλα σου πρωσοπικο μυνημα
-
φιλε μου απαντησα .καλα σου ελαλουν συγγενη.HUNTER έγραψε:μικυ εστηλα σου πρωσοπικο μυνημα
-
- Full Member
miky55 έγραψε:φιλε μου απαντησα .καλα σου ελαλουν συγγενη.HUNTER έγραψε:μικυ εστηλα σου πρωσοπικο μυνημα
ιδες καμιαν φορα

-
- Full Member
καλησπέρα κοπέλια,
επέρασα που τα χωριά σας σήμερα απο η ώρα 730-900.
καλά περδίκια αλλά η φρανκολίνες μέσα στις μαραθκιές ακόμα σε καλήτερη κατάσταση.
Νομίζω ότι και ελπίζω να περάσετε καλά φέτος
επέρασα που τα χωριά σας σήμερα απο η ώρα 730-900.
καλά περδίκια αλλά η φρανκολίνες μέσα στις μαραθκιές ακόμα σε καλήτερη κατάσταση.
Νομίζω ότι και ελπίζω να περάσετε καλά φέτος
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΣ ΜΕΝ ΜΟΛΟΑΣ ΤΟ ΚΟΖΙ.ΚΑΙ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΕΣ ΕΝΝΑ ΕΒΡΟΥΜΕΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΣ ΠΕΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΩΔΡΟΜΟΥΣ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ?ΑΠΟ ΚΟΥΦΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΕ CANIS?
-
- Full Member
miky55 έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΣ ΜΕΝ ΜΟΛΟΑΣ ΤΟ ΚΟΖΙ.ΚΑΙ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΕΣ ΕΝΝΑ ΕΒΡΟΥΜΕΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΣ ΠΕΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΩΔΡΟΜΟΥΣ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ?ΑΠΟ ΚΟΥΦΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΕ CANIS?
καλημέρα φίλε,
ειμούν απέναντι της περιοχής που άνοιξε στο ανατολικό κομμάτι του ποταμού στα χαμηλά περβόλια των διαφόρων χωριών κινούμενος απο Νότια προς Βόρεια. Το καλό με τις φρανκολίνες είναι ότι μια μαθκία τις έβλεπες μέσα στο δρόμο. Με το που εβλέπαν το αυτοκίνιτο εχάνουνταν μες τους μάραθούς. Το καλό είναι ότι η περιοχή σας είναι αρκετά δύσβατη σε σχέση με άλλες περιοχές της Πάφου και γλιτόνουν πουλιά.