Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Γιατρός

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Γιατρός »

GiorgosT έγραψε:
louisll έγραψε:Και το τίμημα να μην παεις κλούβα και να τρέχεις τα άγρια

Εικόνα

Έτοιμος για επόμενη εξόρμηση :mrgreen:
περαστικά σου φίλε.
Thanks George
ήδη έγιανα ;)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Δόξα το θεό πήγαμε και ήρταμε μια χαρά , είχε και αρκετό κυνήγι οι παρέα έπιασε το πρωί 3 άτομα 12 πέρτικουσ ένα λαγό και 3 ορτύκια το πρωί και το απόγευμα ακόμα 2 περδίκια και 3 φάσσες μια χαρά βρήκα και ένα νεαρό αναγνώστη ο οποίος ήθελε φωτογραφάι για εξώφυλλό δυνατός ο παίχτης
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
leshi cy
Full Member

Δημοσίευση από leshi cy »

καλημερα φιλοι μου !
ελπιζω ν ηρταμεν ουλλοι καλα :D

εμεις πηραμε απο καμια 10 αρια φασσες!
περδικια δεν ειδαμεν ενα που περασε σαν στουκας απο κοντα μου και χαμηλα εν συρα του 2 μολις ανοιξε να μεν φαο κανενα , αλλα εμειναν μου τα καλλητζια :mrgreen: !!

ειπαν μας οτι επεξαν τα πουλια πριν την κυριακη...

εκεινο που ειδα και μαραζοσα , ειχεν πολλες ψατζιες και χαθηκαν αρκετοι σκιλοι αδικα !
tzikloktonos
Full Member

Δημοσίευση από tzikloktonos »

Τέσσερα όπλα 12 περδίκια και μια φάσσα. πολύς κόσμος και συνθήκες σαχάρας.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

καλημερα σασ.......δοξα το Θεο γυρισαμε στα σπιτια μασ καλα και ασφαλισμενα.....παρα τη ζεστη 3 οπλα πηραμε 10 περδικια. 2 απο αυτα τα βρηκαν οι σκυλλοι πληγωμενα κατα την παγανια......ιδανικο στυγμιοτυπο για dvd η φερμα στο πληγωμενο περδικι απο τη drathaar μου :)) απο τα 5 μετρα οταν το περδικι περπατησε για να φυγει πεταχτηκε για να το πιασει απο τον οχτο υψουσ 3 μετρων και μετα απο τρεχαλλα το καρφωσε στο εδαφοσ και εκανε ενα φανταστικο απορτ. απο λαγο μηδεν, ουτε μυρωδια δεν βρηκαμε.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αξιζουν στο φιλο μου andrea686whiteonyx ο οποιοσ στη πρωτη του μολισ κυνηγετικη εξορμηση με το πρωτο του οπλο τα πηγε φανταστικα κτυπωντασ μαλιστα και μια φανταστικη βολη σε περδικο. περασε το test που λεμε σε μια δυσκολη μερα για περπατητο και σε παγανια.
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Επερασαμε καλα παρα την ζεστη που ειχε χθες τον λιγοστο κοσμο ευτυχως στη περιοχη που κυνηγισαμε( 2 παρεες των 3 ατομων ειδαμε - η μια παρεα ηταν στες τζικλες και μια αλλη των 2 ατομων) ηρθαμε σπιτι στις οικογενειες μας με ασφαλεια
Απολογισμος:
1 λαγο εγω
1 περδικι ο πατερας
0 το αδελφι
και 1 λαγο που παει ακομα εβγαλε τον η σκυλα του αδελφου μου απο τα ποδια ολων μας σαν στεκωμασταν και χαζευαμε τον πρωτο και δεν ριξαμε σιηπεθκια

Ο θυτης
04-11-12 1.jpg

Tο θημα
Picture 664.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 'petros' την 05 Νοέμ 2012, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
LauronaCasa
Full Member

Δημοσίευση από LauronaCasa »

Παίδες εξεκίνησα που τον Άγιο Γεώργιο και έφτασα στη Λόφου περπατητός. Πήρα μόνο μια φέρμα σε πέρδικες χωρίς να κτυπήσω μια!! Πρωταθλητής στο καλλίκωμα. Η περιοχή μας δεν είχε πολύ θήραμα αλλά ούτε πολλούς κυνηγούς.
Το κυνήγι δεν είναι ασχολία ...είναι τρόπος ζωής
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

Η χειρότερη πρώτη Κυρίακή απο τον καιρό που ασχολούμε (καμια 25 χρόνια).
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

andreas mouzouras έγραψε:
Υ.Γ. φιλε PHINIX πολυ ωραια φωτογραφια
ευχαριστώ φιλε μου :D
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Δημοσίευση από gptochos »

Καλημέρα σας.

Απολογισμός της 1ης εξορμησης 7 άτομα 11 περδίκια.

Εγώ 3 περδίκια ήβρα το 1 τα άλλα πρέπει να τα εφάαν οι αλουποί!!! :?

Το θετικό της υπόθεσης ούλλης στην πρώτη βολή με το καινούργιο μου όπλο 1 περδίκι! Ετσι και αν ανεβαόνει η ψυχολογία σου!
Είχα τζαι 3 περτίτζια σίουρα που έπρεπε να τα πιάσω αλλά λόγω ατυχίας, ατζιαμοσύνης επιάσα το μιτα.

Τα θετικά:

Εσυρα μισό σινακλίκι χαρτούτσιες εχαρηκα βολές, εχαρηκα το όπλο, εκατρατζίυλησα 2 φορές, εκατακτάρτηκα, εδρωσα επόδρωσα, επεράσαμε καλά, επιστράψαμε σπίτι σωοι και αβλαβής ( εκτος που κάτι γδαρσίματα :lol: ). Γενικά εχάρηκα το τζαι τούτο μου αρκει. Εσσο έτοιμος για την Τετάρτη στο ίδιο τόπο

Τα αρνητικά

Συνθήκες σαχάρας, πολλή η ζέστη
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”