Εεετσιι!!!canis έγραψε: στη πάφου ..
Τσακρόστρουθοι
- marinos.a
- Site Admin
- 'petros'
Re: Τσακρόστρουθοι
Εμεις λαλουμεν τουτο γλορκο η συκοφαγο μπορει να καμνω τζιε λαθος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- πανικος
σωστος ακομα ονομαζεται και φλωρος ερχετε τον σεμπτεβρη με τα τρυγονια και τους πουπουξιους'petros' έγραψε:Εμεις λαλουμεν τουτο γλορκο η συκοφαγο μπορει να καμνω τζιε λαθος
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
Στην Παφο λεμε το κλορκο και τους στρουθους με την χοντρη μουττη τσεφαλοστρουθους παλλια στις περιοχες μας ερκουντον χιλιαδες τωρα εν θωρουμε με ποτσινους.
-
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΚΛΟΡΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟΤΥΡΟ.Ο ΓΛΥΚΟΤΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΔΙΚΟ ΠΤΗΝΟ ΕΡΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΖΕΥΓΑΡΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑΡΑ ΤΡΩΗ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΥΛΟΣ.ΚΑΘΕΤΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΛΑΗΔΑ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΗΛΘΚΟ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ .Ο ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΛΙΓΟ.canis έγραψε:μαρίνο νομίζω ότι στη πάφου λένε γλορότυρο το κλορκό....marinos.a έγραψε:τούτο άκουσα να το λαλούν τζαι γλοροτυρο ή κάτι τέτοιοcanis έγραψε:Βκιολαρούι, αγγλική ονομασία siskin, επιστημονική Carduelis spinus
κατι ασχετο αλλα μια και μιλαμε για πτηνα ξερει κανενας την επιστιμονικι ονομασια του φασοπεζουνου?
εγω προσοπικα ειναι το μονο πουλι που δεν ειδα και αφου λογικα εν ενδιμικο και δεν ερχεται απο αλλη χωρα γιατι δεν το απαγορευουν..να φανταστω δεν το εχουμε και σε μεγαλους αριθμους!
αν εχει και κανενας καμια φωτογραφια να την ποσταρι να δουμε ζε εμεις τη εν τουτο
εγω προσοπικα ειναι το μονο πουλι που δεν ειδα και αφου λογικα εν ενδιμικο και δεν ερχεται απο αλλη χωρα γιατι δεν το απαγορευουν..να φανταστω δεν το εχουμε και σε μεγαλους αριθμους!
αν εχει και κανενας καμια φωτογραφια να την ποσταρι να δουμε ζε εμεις τη εν τουτο
ακιρο εκαμα ενα μικρο research και το βρικα 
στην κυπρο ομως που βρισκουμε τουτο το πουλι?

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- beretta682
- Full Member
ρε σότο θορώ στο χάρτη κυνηγίου οτι το λαλούν Columba Oenassotiris!129 έγραψε:ακιρο εκαμα ενα μικρο research και το βρικα
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
- APOLLON_1
φιλε σοτο το φασσοπεζουνο εγω παιζω καθε χρονο 2-3 εγω τα βρησκο πανω ψηλα κανουν τις φολιες τους συνιθος πανω σε βραχους θορο συχνα
EPANIEL POWER