Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ'ΕΓΩ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΩΜΑ....ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ........ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Οντως φιλε Σολων δινουν χρωμα! :D

Ομορφα μωρα τα επανιελ!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Πράγματι Σολων ομορφες φωτογραφίες :) . Αμαν εχεις σκύλο πέζεις και Πικατσες ;) . Σήμερα πήγαμε για λαγό, επιασαν μαλαι η σκυλοι του παρέα ατε τωρα εν να πετακτει τελικά επάτησα πικάτσα εξύπασε με .... εσειρα της δυο και ακομα παει :x :x . Πάντως τωρά που την θωρω ρε Σολων την πικάτσα που είναι στα δεξιά πάνω στη κάσια μιάζει με εκείνη που εκαλήκωσα σήμερα.... μα ηρτεν Παφο μανι μανι που την Λάρνακα :?: :?: , φαντάσου ηντα φοίτσιασμα της έκανα. :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

LEFKIOS έγραψε:Πράγματι Σολων ομορφες φωτογραφίες :) . Αμαν εχεις σκύλο πέζεις και Πικατσες ;) . Σήμερα πήγαμε για λαγό, επιασαν μαλαι η σκυλοι του παρέα ατε τωρα εν να πετακτει τελικά επάτησα πικάτσα εξύπασε με .... εσειρα της δυο και ακομα παει :x :x . Πάντως τωρά που την θωρω ρε Σολων την πικάτσα που είναι στα δεξιά πάνω στη κάσια μιάζει με εκείνη που εκαλήκωσα σήμερα.... μα ηρτεν Παφο μανι μανι που την Λάρνακα :?: :?: , φαντάσου ηντα φοίτσιασμα της έκανα. :D :D :D :D
ΛΕΥΚΙΕ 10000% ΕΠΕΡΑΣΕΝ ΤΖΙΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΥΡΥΧΟΥ Η ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΣΟΥ. ;) ;) ;)
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

LEFKIOS έγραψε:Πράγματι Σολων ομορφες φωτογραφίες :) . Αμαν εχεις σκύλο πέζεις και Πικατσες ;) . Σήμερα πήγαμε για λαγό, επιασαν μαλαι η σκυλοι του παρέα ατε τωρα εν να πετακτει τελικά επάτησα πικάτσα εξύπασε με .... εσειρα της δυο και ακομα παει :x :x . Πάντως τωρά που την θωρω ρε Σολων την πικάτσα που είναι στα δεξιά πάνω στη κάσια μιάζει με εκείνη που εκαλήκωσα σήμερα.... μα ηρτεν Παφο μανι μανι που την Λάρνακα :?: :?: , φαντάσου ηντα φοίτσιασμα της έκανα. :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: ΤΟΥΤΕΣ ΕΝ ΑΝΙΨΙΑΕΣ ΤΗΣ, Γ'ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΟΥΝ.....ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

και η φωτο μας
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

sotiris!129 έγραψε:και η φωτο μας

Καλλιτεχνική η 'φώτο' σου sotiris!129!!! To P. Beretta όμως... εργαλείο!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

SilverPigeonS έγραψε:

Όποτε τον ακούσεις κατηγορά το αλλά εν και αποχωρίζετε το. :D
Ωραία φώτο.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

LAGOS έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:

Ωραία φώτο.

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορουνε!!! :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

LAGOS έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:

Ωραία φώτο.

Χαχαχα! Έχω δει παλιά του 'post' κατά καιρούς αλλά πιστεύω και εγώ ότι δεν πρόκειται να το αποχωριστεί! Κυνηγώ και εγώ με Beretta, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Για οποιεσδήποτε αποτυχίες δεν ευθύνεται το όπλο μου, αλλά ο χειριστής του.

Για παράδειγμα χθες, έκανα δύο επιτυχημένα 'χαλάουα' σε δύο πέρδικες στα 10-15μ. με το αγαπημένο μου φυσίγγιο. Γενικά μου αρέσουν οι κοντινές βολές, σπάνια επιχειρώ βολές πέραν τον 40.μ. Στις δύο χθεσινές περιπτώσεις που και πάλι τα πουλιά σηκώνονται από το χιλιόμετρο, βγαίνω από μια πλαγιά και βλέπω απέναντι μου μια πέρδικα να περπατά για να βγει πάνω στην 'παλλούρα' sta 6-7μ. Της κάνω θόρυβο να πετάξει, γιατί πότε μου δεν σημαδεύω πουλί στο έδαφος, το θεωρώ "ολίγον έως πολύ άνανδρο", κάνει απότομο πέταγμα, μηδαμινά τα περιθώρια σκόπευση, νευρική επόμιση, μπυκτή ντουφεκιά και το ξεπουπούλιασμα εν δράση.

Ούτε το Beretta μου έφταιξε, ούτε το φυσίγγιο, ούτε το choke ούτε τίποτα. Δικό μου το λάθος και μόνο...Μετά το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε...

Γιαυτό πολλές φορές για δικά μας λάθη αρχίζουμε να φταίμε το όπλο, τα φυσίγγια, τον σκύλο, τον καιρό και πάει λέγοντας.

Αν στο κυνήγι οι αποτυχίες δεν υπερτερούσαν των επιτυχιών, τότε δεν θα εξίταρε κανένα από μας να το αγαπά και να το τιμά τόσο πολύ!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”