οχι φιλε δεν καταλαβες ενος μελους της παρεας μας δηλητηριασαν τα σκυλια του πηραμε 6 σκυλια 3 δικα μου 3 δικα του φιλου και επιστρεψαμνε σπιτι με 3 ο φιλος πολλα μαραζωμενος για να καταλαμαιτε φετος ειπεν εν θα ξαναπαει κυνηγι ειχεν τα σκυλια 6 χρονια και πεθανα σε 2 λεπτα μα μιλουμε πρωτη φορα ειδα ετσι πραμα εφασιν τα σκυλια μετα πυο 30 δευτερολεπτα επεσαν χαμε και εκλοτσουσαν εβαλαμεν τους χαπια αλλα εν εκαμαν εμετο και πεθανα μετα απο 2 λεπτα εχτες μπηκαν οι ψατζιες το βραδυ γιατι Τεταρτη επια κυνηγι εκει και δεν βρηκα και χωρις φιμωτρα πηγα και σημερα υποψιαστηκαν οτι θα εβαλαν γιατι ειχεν αντρωσιες χαμε πολλες και εβαλα τους φιμωτρα εγω εν ηταν να τους βαλω αλλα δοξασι ο θεος εβαλα τους και ειπα το του φιλου μου οτι εχει αντρωσιες και οτι εν γινετε να ειμαστε μονοι μας σε ολοκληρη περιοχη γιατι εν που τους καλους λαγοτοπους αμαν καμει πολλα νερα και κυκλοφορουν πολλα οι λαοι εκει με κρυαδες και νερα και παραξενο που ειμαστε μονοι μας αλλα λαλει μεν φοασε εν νομιζω να εχει τιποτε δυστυχως τα σκυλια του πεθαναν

τοπο δεν μπορω να πω κοπελια συγνωμη αλλα εν ο αγαπημενος μου λαγοτοπος εδω και 15 χρονια απο το καιρο που ημουν μικρος πηγαινα εκει ελπιζω να με καταλαμβαινετε