φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ <<Ο LOUIS SETTER >> . TIMH : ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΤΟ :lol: :lol: :lol: :lol:
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

+ενα μεζε της δικης σας επιλογης που εσεις θα φερετε ...
sorry κοπελια κοντεφκει το τραπεζι τον χριστουγενον πρεπει να εχει μεζεδες πανω :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Ε Λουι εμένα κάμε μου μες την συκλα τον καφέ, να φέρω 2-3 όπλα να "ποσκολιστείς". εγιναν γέριμα :lol: :lol:
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

sotiris!129 έγραψε:+ενα μεζε της δικης σας επιλογης που εσεις θα φερετε ..:
ρουβιθουθκια κατά προτίμηση.... :lol: :lol: :lol: εν άντεξα
Si vis pacem, para bellum
Nicos
Full Member

Δημοσίευση από Nicos »

LOUIS SETTER έγραψε:ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ <<Ο LOUIS SETTER >> . TIMH : ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΤΟ :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε Λουι επειδη ειδα τη δουλεια σου και αρεσε μου εννα σε προτιμησω μολις τελειωσει το κυνηγι :lol: να τον καθαρισεις με την ησυχια σου και να το φυλαξω για του χρονου με το καλο :D και αντι για καφε να αναψουμεν τα καρβουνα του μερακλη με το φιλο το Σωτηρη. :D
sotiris!129

Nicos έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ <<Ο LOUIS SETTER >> . TIMH : ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΤΟ :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε Λουι επειδη ειδα τη δουλεια σου και αρεσε μου εννα σε προτιμησω μολις τελειωσει το κυνηγι :lol: να τον καθαρισεις με την ησυχια σου και να το φυλαξω για του χρονου με το καλο :D και αντι για καφε να αναψουμεν τα καρβουνα του μερακλη με το φιλο το Σωτηρη. :D
ρε εξεπριστηκεν ο λακης ζε ζιζω του ζιαμε που τον ακασε ζε εν πονει!!! τελεια γαρος ανεσθητος που ενει :D :D :D εχαρικα πολλα τωρα που τον ειδα ειρτεν ζε ο γειτονας ζε αλλο λιο να πεταχτει ποζι να τον φαει, εν η μονι φορα που εν τον εδερα που το εκαμε τουτο εθορουν τον ζε χερουμουν μονος μου :lol: :lol: :lol: :lol:
την κυριακη που να παμε κυνηγι?????εφκικε η ψυχολογια ζιπανω αυριο εν να τον παιξουμε ειμαι σιγουρος :twisted: :twisted: :twisted:
sotiris!129

οταν το παθιμα γινετε μαθημα!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Φιλε σωτηρη ποσα αν επιτρεπετε και απο που το τσαντακι με τα σχετικα ?
sotiris!129

φιλε μου το τσαντακι ΗΤΑΝ της μανας μου ειχε μεσα κατι μαλακιες...τωρα οι μαλακιες της εν μεσα σε ναιλον τσεντα ζε το τσεντακι εν δικο μου :lol: :lol: :lol:
τα πραματα εν που τον κτηνιατρο Αντρεα Πιτσιολι
εν να σε γελασω ποσα ηταν γιατι επλιροσα ζε την περιθαλπση του σκυλου και ουλλα μαζι εφκεναν 45 ευρο
αλλα νομιζω 10-12 ευρο εν τουτα
sotiris!129

ενα ορτικι με 1002 ζορκα σημερα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”