ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
mugen
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από mugen »

Κατα τις τρεις δεν αντεξα τελικα. Επιασα το σκυλι και βγηκα για ενα γυρο εξω απο το σπιτι εφοσον εχω το προνομιο να εχω σπιτι στο καμπο. Ο αερας με πεθανε. Τα χερια μου παγωσαν και το κεφαλι μου εγινε κοκκαλο. Εκει που πλησιαζα το σπιτι και παλευα με τον αερα ακουω θορυβο. Κοιταζω μπροστα στα 25-30 μετρα βλεπω το πισω μερος του κυριου. Η πρωτη ντουφεκια δεν ειδα που ηταν. Στη δευτερη ΛΑΜΠΡΟ Β ΤΟΥΡΠΟ σε αποσταση 35 μετρα πισωκολι. Μαλια ακομα πετουν και ο λαγος τον ειδα να τον σηρνει. Δεν ξερω τι εγινε. Στη δευτερη ντουφεκια βλεπω και δευτερο λαγο στα25 μετρα . Σκατα λεω. Το οπλο αδιο εγω στο πανικο. Βαζω μια και κτυπω το δευτερο στα 50μετρα. Παλι σκατα. Και οι δυο λαγοι πηγαν μαζι αλλα το παραξενο οτι ο δευτερος λαγος εφτασε τον πρωτο. Διωξη απο το σκυλι 17μηνων γιουρα για 45λεπτα αλλα τιποτα. Δεν ειδα αν ο πρωτος εμεινε και αν το σκυλι εκανε διωξη του αλλου. Δεν με πηραξε τοσο εφοσον οι συνθηκες ηταν πολυ δυσκολες. Απλα ελπιζω να μην τον τραυματισα σε βαθμο που να πεθανει. Θα μου πεις την τυχη μου. Και το ενιωθα οτι θα τον εβρισκα. Υγεια να εχουμαι. Γενικα φετος για δυο ατομα με τρια νεαρα σκυλια καλα παμε.
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Χαράς το κακό! :?
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
stavros p
Full Member

Δημοσίευση από stavros p »

τουλάχιστο φίλε τον ένα θα τον πάρεις σπιτη.έχεις τον δημενο που λαλουμε
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

istriano ® έγραψε:
Ρε Μιχαλη μα καμνει ιστοριες πισω που την ρασσιη Μου ;;;;; Μασσιετε να με πουλησει;;
Φανο μου οι απλα επουλησε σε εφκαλε κ τιμολογιο ο αθεοφοβος..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Γιατρός »

Σωβαρεφτιτε
Είμαι πιο σταθερή αξία από το single malt
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Σήμερα πήγα μόνος μου λόγω υποχρεώσεων του πατέρα μου, απολογισμός σήμερα 1 περδίκι τζιαι μια τζίκλα. Μόλις επάρκαρα είδα τον λαγό μέσα στην απαγορευμένη, λογικά πρέπει να επέστρεφε μετά το πρόγευμα του. Κατά τις 9 τζιαι καθώς επερπατούσα για περδίκια είδα ακόμα ένα λαγό που δεν ήταν σε απόσταση βολής. Εχάθηκε πίσω που κάτι θάμνους τζιαι λογικά πρέπει να ίσιωσε μέσα στην απαγορευμένη καθώς ήταν δίπλα που την απαγορευμένη. To περδίκι έππεσε κουτσόφτερο μετά που το έπαιξα με Victory 35 gr, τζαι αναγκάστηκα τζιαι εξαναέσυρα του με 37 γρ Super Coturnice σαν εβούραν. Η 35 κυριολεκτικά έσπασε του την γαλάτη αλλά το πόδι του γερό. Η τζίκλα έππεσε με 31 γρ Victory λιλά. Αυτά για σήμερα. :D
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

Παιδιά στις 27 Δεκέμβριου θα την δοσουν για ενδημικό?
dont shoot fast...shoot good
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Επιτρέπετε μέχρι τις 22, όχι στις 25! Επιτρέπετε επίσης στις 27 κ στις 29
Φιλικά,
Αναστάσης
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Σημερινη εξορμηση ειχε κατι το συνταρακτικο!!ξεκινωντας παραλιακα εδωσα σε παραλια γυμνιστων "τυχαια" και υπηρχαν φημες πως ο περιβοητος γιατρος θα εξορμουσε εκει κ συμβαιναν διαφορα τρελλα..
ImageUploadedByTapatalk1387376904.216853.jpg
Ετσι την βρηκα κ αντι τσιτ τσιτ φωναζε ριξ μου ριξ μου..!!!
Με την ευκαιρια αυτη θελω να σε ευχαριστησω γιατρε για το υπεροχο δωρο σου..!
ImageUploadedByTapatalk1387377049.648278.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”