Μαρτυριαρη !Πανικος Setter έγραψε:Παραδεκτου οτι εν δουλεια του καρχαρια το κοψιμο

Μαρτυριαρη !Πανικος Setter έγραψε:Παραδεκτου οτι εν δουλεια του καρχαρια το κοψιμο
ChrisApostolou έγραψε:Πρωινο ρηχο περασμα...
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ChrisApostolou έγραψε:Πρωινο ρηχο περασμα...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΕ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕadmin έγραψε:Εκεί αργά στο bar το ναυάγιο
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕadmin έγραψε:Εκεί αργά στο bar το ναυάγιο
ΠΑΛΕ ΕΥΚΑΛΕΣ ΤΟ ΜΕΖΕ ΣΩΤΟΟΟΟ....ΜΙΑ ΧΑΡΑsotiris!129 έγραψε:ψες δεν εκλεισα ματι ...εγυριζα δεξια "μαλακα πρεπει να παεις να δεις φασσες"
εγυριζα αριστερα "επειαν σε ο καϊλες τον πεζουνιων τωρα? παενε ρε στα λαυρακια τα σιουρα!!!"
εγυριζα ξανα δεξια "σε 2 εφτομαες εν το κυνηγι και ποστο εν ηβρες ...οι να κλεεσε μετα που θα παιξεις ! "
ξανα αριστερα "ενοια σου ολαν αν δεν εχει φασσες παεις εσσω πιανεις το ψαροτουφεκουι σου ζε παεις στα λαυρακια που να ζε δροσια μες το νερο, οι να καρτερας ενα παλιοπεζουνι πουκαστους πεφκους μες το λαλαρο"
εεεεεεεεεε επεια στα λαυρακια τελικα 0 4-5 ψαρκα που δεν μου εδωκαν chance ζε εξυφτερισα ζε μιαν τσιπουραν ..... εμεινεν μας η καψα !
1 ψαρι = κανενα ψαρι !SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΠΑΛΕ ΕΥΚΑΛΕΣ ΤΟ ΜΕΖΕ ΣΩΤΟΟΟΟ....ΜΙΑ ΧΑΡΑsotiris!129 έγραψε:ψες δεν εκλεισα ματι ...εγυριζα δεξια "μαλακα πρεπει να παεις να δεις φασσες"
εγυριζα αριστερα "επειαν σε ο καϊλες τον πεζουνιων τωρα? παενε ρε στα λαυρακια τα σιουρα!!!"
εγυριζα ξανα δεξια "σε 2 εφτομαες εν το κυνηγι και ποστο εν ηβρες ...οι να κλεεσε μετα που θα παιξεις ! "
ξανα αριστερα "ενοια σου ολαν αν δεν εχει φασσες παεις εσσω πιανεις το ψαροτουφεκουι σου ζε παεις στα λαυρακια που να ζε δροσια μες το νερο, οι να καρτερας ενα παλιοπεζουνι πουκαστους πεφκους μες το λαλαρο"
εεεεεεεεεε επεια στα λαυρακια τελικα 0 4-5 ψαρκα που δεν μου εδωκαν chance ζε εξυφτερισα ζε μιαν τσιπουραν ..... εμεινεν μας η καψα !