φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
dimitris savva

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από dimitris savva »

lagomania έγραψε:αμαν εγλυτωσε Σωτηρη που την φινα ο σκυλος σου εισαι πολλα τυχερος :) και ρε κοπελια μου λαλαειται οτι εν πελαρες που λαλω για την βατουρα και ετσι οπιως θελει πιστευκει ;) και φιλε Δημητρη Σαββα τελευταιες εξορμησης θελεις να κανονισουμε να παμε μαζι κυνηγι? να φερεις τους σκυλους σου και να παρω και εγω τους δικους και να δουμε αν εν αχρηστοι οι δικοι μου και εν σηκωνουν και αν ΕΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΣ που κυνηγι ηταν να ηξερες και τα αυτονοητα
εν ειπα ποτε οτι εν αχρηστοι οι σκυλοι σου. διαβασε καλυτερα . εν χρειαζετε να αποδειξω κανενενου τιποτε αλλα εν παω με ξενους κυνηγι γιατι εν ξερω πως κυνηγα ο καθενας . αν θελεις αναγνωρισεις δεν εχω προβλημα. οποτε θελεις φιλε μου.δεν ειναι ντροπη αν δεν επαιξες ακομα λαγο μεν μαραζωνεις.
που πια περιοχη της παφου εισαι???
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

Λυπούμαι τους σκύλους και το μαράζι που τραβάτε οι ιδιοκτητες σε περίπτωση που ο σκύλλος δαγκωθεί που φίνα, αλλα το να τες παίζουμε δεν είναι η λύση.

Η προσπάθεια μας δηλαδή είναι να τες εξαλείψουμε????????????

Η τροφική αλυσίδα δεν είναι κουτουρού που υπάρχει!!
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου επαιξα την 10 cm που τα μουτρα του σκυλου γιατι εξαναμουνταρεντιν...
1 μετρο ηταν που μενα μπορει και λιγοτερο και εφτυχος πλευρο της και δεν ειχα τον σκυλο μπροστα μου αλλα ειχα καλο οπτικο πεδιο και τους 2...ζινι την φασι αντεδρασα ενστιχτοδος η ζινι η ο σκυλος μου καπιος ηταν να πεθανει σιγουρα! το οτι δεν εφαε σκαγια ο σκυλος μου ειναι απο θαυμα!!!...σκεφτου ποσο κοντα της ειμουν και εγω ο σκυλος την ωρα που την επαιξα αποκλιετε να ηταν παραπανω που 10 cm που την φινα η κελε του σκυλου και εγω παραπανω που μετρο...πρεπει να εσφινοσε ζε το πιστονακι πανω της!
αλλα δυστιχος επρολαβε ζε ακασεν τον που την πρωτη φορα που επιεν να την μιριστει!
ο λεμος του τωρα εν οπως την πατιχα! ελπιζω να μεν πα8ει τιποτε ως τα αυριο που να παω ξανα στον κτηνιατρο για την 2ρι δοση του φαρμακου και σοβαρα μακαρι να μεν σου τυχη ετσι πραμα!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΚΑΠΟ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

εχω επιγνωση του μετρου ξερω την εν τα 10 cm και δεν ειμαι καθολου υπερβολικος 10cm, μπορει να ηταν 12 cm μπορει να ζε 8cm ομως!!! λαφαζανης εν ειμαι!!!
ζε φιλε μου ζινη την σφιρκα που εφκαλε την ωρα που την εμουνταρε ο σκυλος και μετα που την επαιξα οσπου να παιξω την κελλε εσφιραν οπως τον θκιαολο πρωτη φορα ακουσα φινα να σφιρα ελαλουσαν μου το ζε εν επιστεφκα ποτε εν μου ετυχε να μου σφιρισει!!
σφιρα μες τα αφκια μου κομα ζε πιστεψε με εν να καμο πολλι ζερο να ξεχασω τον ηχο!!!
sotiris!129

miky55 έγραψε:ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΚΑΠΟ
ε μικι εν αφικες φραγκολινες γιε μου επιαες και 3ς την κυριακη :D που παεις και βρισκης τοσες στην αθαλασσα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NARITAPA
Full Member

Δημοσίευση από NARITAPA »

Τζε εν ούλλες θηλυκές...εν να τες εξιλίψεις,,..εν ο Ανθιμος που είπε να παίζουμε μόνο τις αρσενικές??
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

682 έγραψε:
P1013002nn.JPG
πολλά καλος τουλαχιστον εσεις βάλλετε και αποδείκσεις!!!!!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ε οϊ τσαι που τις πρώτες εξορμήσεις να παίζουμε μόνο αρσενιτσές μετά ενα ξειλήψουμε τους αρσενικούς!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Τα κατορθωματα μας εχτες
:)
4η Εξορμηση 09 Νοεμβριου.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”