Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από lefteris »

sotiris!129 έγραψε:
beaglesRhunters έγραψε:φενετε σας πολλα λεπτο σαν αροστημενο?
oi ρε φιλε εμενα μια χαρα μου φενεται απλα εν μιτσιν!
Βαρτο του Λακη να το τσιακκαρη να μας πει που τι επεθανε το λαουι :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

μια πολύ ωραία μέρα g`μένα και τον σύντροφο 3 περδίκια εγώ και 1 μαυρόπουλο 2 ο φίλος με καταπληκτικές "φερμες" και επαναφορές από τον ΑΠΟΛΛΩΝ και 2 σακούλες μανιτάρια κόκκινα και άσπρα και 2 malaes από λαγούς διαφορετικές "επαλανεν" ο σκύλος δυστυχώς η "προσικονουνταν" οι κάθονταν εκεί την νύχτα τέλεια φρέσκες κουτσές αλλα χωρίς λαγούς μέσα
EPANIEL POWER
Demetri5
Full Member

Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Demetri5 »

Λαγοκυνηγι και εμεις σημερα ενα ωραιο ξεφωλιασμα απο τον ιακωβο(jack) :-) πρωτη βολη μες τες σπαλαθκιες τζαι εφα την χαμε δεν καταφερα για δευτερη! Πρωτη βολη ο συντροφος εγεμωσε ο τοπος μαλλια! επιασα τον λαλει μου παμε πας το γυρμα χασιμιος ο λαγος ξανα μαλαη ο σκυλος επιρε μας αλλο ενα χιλιομετρο τζαι σταματησε τον ο συντροφος αφου εκαταλαβε οτι ηταν πλεον αργα!
Με λλια λογια τζινος που εννα παιξει λαγο στα λευκαρα με καλλιτζια χρυσα εν δικα μας τα καλλιτζια παρακαλειτε να μας τα επιστρεψει! :-) ο σκυλλος αλλο λλιο να μας δακκασει που το κακο του! :-)
Εσικωσα μετα μια μπεκατσα και μιας και ηταν αρκετα μακρια ο συντροφος με τον σκυλλο επαιξα την!
ImageUploadedByTapatalk1353848690.724864.jpg
ImageUploadedByTapatalk1353848707.646831.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Αμαναμου συντροφοι χαττα που μου καμετε
Αφιερωμενο ....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εξαναχα κακες εξωρμισης στη ζωη μου αλλα τουτι ηταν το τοπ!!!
μοναχικο κυνηγι σημερα για πρωτη φορα φετος και ειπα να παω στα παλια μου τα λιμερια! πρωι 1 τοπο ουτε μαλαη αλλασω τοπο παω καμια 500 μετρα πιο κατω παλε τιποτε ενα περτιζι ζε ζινο ρεχτο ετσι επειεν οπως επαενε!
αλασω τοπο και παω σε ενα ποταμο που περσυ καλικοσα ενα λαο ... καμω τον γκρεμο τπτ κατεβενω κατω για μπεκατσες ΤΠΤ οι μανηταραες εν αφικαν θαμνουι στο τοπο του!
ατε λαλω αφου ο λαος εν μου γιουτα να παω στα περτιζια :lol:
φεφκω η ωρα 11:30 παω σε ενα τεραστιο βουνο πετρερο που τα εκυνηγουν περσυ και ξερω οτι τα περτιζια εν αμετρητα γιατι κανενας εν εχει την βλαγκα να φκει πανω... φκενω φκενω φκενω εφκαλα μιαν πι8αμη γλωσσα και εγω και ο σκυλος, παω καλα μεσα στην μεση της μουτης 5 περτιζια επροσικοστικαν, παω ζιαμε φεφκει ακομα ενα συρνω του μιαν μπιχτην μες τα πικνα εφιαν λια φτερα παει και....... μαζι του καμια 150-200 περτιζια που εκαθουνταν ποιο κατω... ατε λαλω πισω τους λακη τωρα που εσπασαν ... παω στο απεναντη βουνο που τα ειδα πως εκατσαν ΔΕΝ εσταθηκεν ουτε 1!!!!!! ουλα φρρρρρρρρρρ φρρρρρρρρρρρρρ φρρρρρρρρρρρρ που τα 60-100 μετρα επαιξα 7-8 χαρτουτσιες ετσι μακρα μακρα σε καποια που εφεφκαν στα 40-50 μετρα, εξυφτερισα 3 δεν επειασα ουτε 1 και η ωρα 3:15 ναμε σπιτι! :cry:
την Τεταρτη περκει σταθουν γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραματα φετος !
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

σημερα εμεις τπτ... ουλλο το πρωι οι σκυλλοι επελλαναν που την μαλαη αλλα οτι και αν επαθαν σημερα επροσηκωνουνταν ουλλα.... μονο ενα μου εδωσε το chance μου . τζιε τζινο οπως το επεξα εκατσε πουκατω που το βουνο κουτσοφτερο... εβουρησα να παο να δω που ενα κατσει και ειδα το μεσα στο δρομο να περπατα με το αριστερο του φτερο να κρεμετε..... οσπου να γυρισω να πω του αρφου μου οτι εν να παο κατω βλεπω ενα τυπο να ερκετε βουρητος που το απεναντι βουνο , ενας 2 τυπος να τον καθοδηγα που εκατσεν το πουλλι και ενας 3 να χαχαζινει οπως το βλαχο και να του φωναζει " ρε μαλακα !!!!!! τον σιηλλο σου αφικες τον δαμε...." . μιλω σας ρε κοπελια εποκαπνιζαν τα φκια μου που τα νευρα.... αν ακκανα την καννη ηταν να την κοψω..... αφου ειδαν με που απεναντι οτι εγω το επεξα..... τζιαμε που ειμουν ετοιμος να κατεβω κατω , να του δοκω 2 πισκαλιες μες τα ριζοφκια ηρτεν ο αρφος μου που εν πιο μεγαλος μου και επιασεμε και εφιαμε επροχωρησαμε.... τουτοι 3 οι τυποι ηταν 50+ ηλικιακα....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Διπλο χαττα ..... Να μεν τους κακοφανισω, αφιερωνω και του αλλου συντροφου
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

μια τρυπα στο νερό και εμείς σήμερα
Άβαταρ μέλους
PRO755
Full Member

Δημοσίευση από PRO755 »

Ετελιωσε το παναηρι τζαι φετος. Για δευτερη συνεχομενη εξορμηση οπως τες βαλλω μες το οπλο, φκαλλω τες. Λαλητε να αλλαξω χαρτουτσιες;
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μπα εν καμει διαφορα ακουμε ζε μενα! :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”