Το οτι τον σκυλλο του λαλουν , τον λακη εν το βρισκεις παραξενο;;;;;Anthimos έγραψε:Οτι εισαι gruppie της Britney Spears εν το περίμενα .....
Λακης γαβαλλλλλλλας.... Λαλει σου κατι ;
129.... Παρταααααααααα....
Το οτι τον σκυλλο του λαλουν , τον λακη εν το βρισκεις παραξενο;;;;;Anthimos έγραψε:Οτι εισαι gruppie της Britney Spears εν το περίμενα .....
sotiris!129 έγραψε:αμετρητα τα ποστερς της στο δωματιο μου, χαλασα πολλα λεφτα σε αυτογραφα της απο το ebay !
μια η Britney και μια η Βισση !
δεν με συμφερουν τα χαρτομαντιλα , περνω ρολο κουζιναςArtemis G. έγραψε:sotiris!129 έγραψε:αμετρητα τα ποστερς της στο δωματιο μου, χαλασα πολλα λεφτα σε αυτογραφα της απο το ebay !
Ειμαι σιουρος οτι πρεπει να εσπαταλισες και πολλα κουτια με χαρτομαντιλα.... Και ακομα σπαταλας..... Για μια britney και μιαν αννα γινοντε ολα....
Φιλε νομιζω ειναι καιρος να εκσυγχρονιστεις λιγο, και να αρχισεις να χρησιμοποιας πλεον τα μωρομαντηλαsotiris!129 έγραψε:δεν με συμφερουν τα χαρτομαντιλα , περνω ρολο κουζιναςArtemis G. έγραψε:sotiris!129 έγραψε:αμετρητα τα ποστερς της στο δωματιο μου, χαλασα πολλα λεφτα σε αυτογραφα της απο το ebay !
Ειμαι σιουρος οτι πρεπει να εσπαταλισες και πολλα κουτια με χαρτομαντιλα.... Και ακομα σπαταλας..... Για μια britney και μιαν αννα γινοντε ολα....!