Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από Pathfinder »

Καρεκλουα καλαμουι φραπεδακι και θα εισαι πομπα ρε φιλε :)επαθα την και εγω την περασμενη βδομαδα ετσι μετα που μεγαλη απουσια και εγυρισε μου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Εμείς επήαμε σήμερα με το Σέργιο (έκτακτα καθώς αύριο θα πάει στα κεράσια με τα πεθερικά :D ) αλλά ο τζιαιρός δεν μας έκαμε το χατίρι, αν τζιαι στην αρχή ήταν σχετικά ήρεμη η θάλασσα στη συνέχεια εσηκώστηκε ένας πελλοαέρας τζιαι εσηκώστηκε τζιαι φουρτούνα τζιαι εχάλασε μας τα. Εκατάφερε να πιάσει ο Σέργιος καμμιά 10αρκά και καμμιά 15αρκά ο θείος του, αλλά ήταν όλες από μικρές μέχρι μέτριες, καμμιά μεγάλη. Εποσκολιστήκαμε τζιαι σήμερα. :D

Είδες ρε Αλέξη, δεν έκαμα συνταρακτική περιγραφή των γεγονότων να μεν έσχεις παράπονο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Χαιρετίζομε από Όμοδος....ψυχρούα δαπάνω....θα επισκευτώ τον κυρ Γιάννη για φαγητό και μετά ξεκούραση στο εξοχικό στα Σπήλια για την αυριανή μέρα....η οργάνωση για μάζεμα κερασιών έγινε....λάβετε θέσεις :D
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Pathfinder έγραψε:Καρεκλουα καλαμουι φραπεδακι και θα εισαι πομπα ρε φιλε :)επαθα την και εγω την περασμενη βδομαδα ετσι μετα που μεγαλη απουσια και εγυρισε μου
καρεκλουα? καλαμι? .... νιωθω ηδη 50 χρονων ! :P
oχι πως ημαστεν Pro πας το ψαροντουφεκο αλλα γαμωτα ποσην ωραν να θωρεις μιαν μαπουαν να πλεει πας το νερον ζε να μεν ξερεις τι εχει πουκατω, και ΑΝ εχει κατι δηλαδη !
Αν δεν δεις το κοπαδι που τα λαβρακια να ερκετε κατα πανω σου πως θα καμεις mood για τες φασσες ? ;)
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

sotiris!129 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Καρεκλουα καλαμουι φραπεδακι και θα εισαι πομπα ρε φιλε :)επαθα την και εγω την περασμενη βδομαδα ετσι μετα που μεγαλη απουσια και εγυρισε μου
καρεκλουα? καλαμι? .... νιωθω ηδη 50 χρονων ! [emoji14]
oχι πως ημαστεν Pro πας το ψαροντουφεκο αλλα γαμωτα ποσην ωραν να θωρεις μιαν μαπουαν να πλεει πας το νερον ζε να μεν ξερεις τι εχει πουκατω, και ΑΝ εχει κατι δηλαδη !
Αν δεν δεις το κοπαδι που τα λαβρακια να ερκετε κατα πανω σου πως θα καμεις mood για τες φασσες ? ;)
Μοοd για τες φασσες καμνεις με τα οσα ειπες οτι δεν σου αρεσκει να καμνεις :):):)...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

sotiris!129 έγραψε:
καρεκλουα? καλαμι? .... νιωθω ηδη 50 χρονων ! :P
Σώτο έλα να σε πάρω για surf αφού θέλεις action. Ψάρκα μάλλον εν θα πιάσουμε τζιαί το μόνο σίουρο που θα θωρείς να έρκετε πάνω σου εν η θάλασσα ούλλη :D

Κάμνω σου το σίουρον όμως ότι μετά θα πάεις να ππέσεις για 10 ώρες τζιαί που θα ξυπνήσεις θα νιώθεις ότι ξαναγεννήθηκες ;)
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

ποιον ρε κοπελια, ψαροτουφεκουι σου ζιαμε να βλεπεις τι σου γινεται!
σημερα αρκετα ποιο ηρεμη η θαλασσα ομως πολλη θολουρα... λια καρτερκα στα ξεβαθα εβαλαν στο ζεχτιρι μου 2 λαβρακια απο τα 4 που ηρταν στο ποστο μου (τα αλλα 2 που ηταν μαζι δεν με αφηκαν να κανω βολη) τελος παντον σαν εστρεφουμουν πισω στο αυτοκινητο τουκκκκ πετασετε ενα τερας που μες τους βραχους διπλα μου παει απεχτο ! (ου γαμωτο εν που εν το επαιξα ζε εφανικεν μου ετσι τερας ? λαλω πουμεσα μου !)
μετα που 10 λεπτα κολυμπι και καθως τραγουδουσα απο μεσα μου το συνθημα του ΑΠΟΕΛ "σχιζοφρενεια τρελλα πανικος και θολουρα και ζαλαδα στο μυαλο..." αφου η θαλασσα αρχισε να χαλα και εχτος απο την θολουρα με ειχε πιασει και λιγο η ναυτια.... βλεπω το ΤΕΡΑΣ να ερχεται κατα πανω μου!
και τοτε καθως εσπαζα το προσοπικω μου ρεκορ βροντοφωναξα το λαικο ασμα της Britney spears "oops i did it again..." :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εισαι μια μπριτνει ρεεεε απλά σε μελαχρινό κ με γένια :-D :-D :-D :-D
Εν που τραγουδάς τουτα ουλλα κ δωκε πανω σου να αυτοκτονησει.
δεν αντεχε αλλο :-D :-D

Υ.σ......εκαμα θκιο ποτουτα τα τέρατα στο καρβουνο το μεσημέρι :-D :-D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

λαδολεμονο σου ζιαμε, μπιρουαν της σιιλακας και πασατεμπους οσπου να γενει το ψαρουιν και εκαμες την παουρην !
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Οτι εισαι gruppie της Britney Spears εν το περίμενα ..... :shock:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”